Kontakt


Hej – dejligt at du gerne vil i kontakt med mig! Det første, du skal gøre er at læse hvad der står her på siden, fordi det øger vores chance for at nå hinanden♥

Jeg får virkelig, virkelig, virkelig mange henvendelser hver dag og for at øge chancen for, at du får det svar, du fortjener, er der forskel på, hvor du skal kontakte mig.

Derfor:

• MadbandittenPLUS

Du kan styre alt vedrørende dit medlemskab under MEDLEMSKAB i den grønne menu (adgangskode, opsigelse, opgradering osv.)

Du kan også besøge den omfattende PLUS-FAQ og finde svar på dit spørgsmål.

Er der noget, der stadig driller, er du altid velkommen til at skrive til plus@madbanditten.dk 

• Har du købt en madplan eller et kursus, som du har spørgsmål til?

Har du købt et af mine online produkter og behøver du teknisk hjælp til det, kan du kontakte support på denne adresse: support@madbanditten.dk

Det gælder også hvis du ikke kan finde det og har brug for at få det gensendt osv.

Jeg kan ikke supportere dit produkt her på bloggen og ej heller på Instagram, Facebook eller via Messenger. For at vi kan løse dit problem, skal du skrive til supportmailen.

Supportmailen er ikke til spørgsmål, som hvad du kan spise i stedet for avokado og lign. og jeg sætter pris på din forståelse herfor.

• Er du journalist?

Er du journalist, og vil du gerne lave interview, er du velkommen til at kontakte mig på: jane@madbanditten.dk

• Er du virksomhed og ønsker omtale af et produkt?

Jeg laver ingen kommercielle samarbejder og omtaler ingen produkter mod betaling.

Har du spørgsmål til Keto, LCHF, en opskrift eller din livsstil?

For spørgsmål til LCHF eller KETO, til opskrifter eller livsstil  vil jeg super gerne høre fra dig her på bloggen. Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet under den opskrift, det drejer sig om eller brug spørgesiden til generelle spørgsmål om livsstil.

Jeg læser alle kommentarer og svarer indenfor 24 timer.

Jane kontakt madbanditten

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7.155 kommentarer til “Kontakt”

  • Hej Karen
   Jeg ved ikke hvad det er, du gerne vil afmeldes for der er ikke noget i vores system, der indikerer at du har nogen aftale med os af nogen art.

   Er det noget, vi skal hjælpe dig med at undersøge, er du velkommen på support@madbanditten.dk

   Er du blevet blevet skrevet op til en eller anden ubrugelig Keto madplanservice gennem en annonce på Facebook, kan du læse indlægget her: Snydt på Facebook Det har ingenting med mig at gøre.

 1. Hej Jane, Jeg har købt Sommerklar og selvfølgelig startet med at læse alt grundigt, vejning, måling og fotos. Som du anbefaler, så har jeg forsøgt at planlægge, hvad jeg skal indkøbe/spise og her støder jeg på et gammelkendt problem ifm. LCHF (jeg har købt dine bøger og tidligere tabt 8 kg ved af følge dine opskrifter og anbefalinger) nemlig æg !! Jeg blev så vammel ved alle de æg i alle afskygninger, at der efter mit vægttab gik næsten 1 år inden jeg igen kunne få et blødkogt æg ned. Jeg synes det er rigtig svært at sammensætte maden fornuftigt, men har du et godt råd, når man som jeg næsten får kvalme af at der er æg i alt? Hvad gør man så? Og når du skriver at styrketræning er godt, så er jeg i vildrede, for hvad dækker det over og er det noget man kan udføre herhjemme du henviser til?
  Det skal bemærkes at de 8 kg jeg tabte, tog jeg på under min mands alvorlige sygdom, hvor der slet ikke var tid til at tænke på mig, mens alt andet livsvigtigt var i fokus.
  De bedste sommerhilsener fra en stor fan

  • Hej Ina
   Jeg har faktisk også haft en periode på 3 år, hvor jeg undgik æg, fordi de simpelthen gav mig den mærkeligste fornemmelse i maven. Jeg er først fornyligt begyndt at spise dem igen og hvor er det dejligt endelig at kunne😅 Da jeg undgik dem, spiste jeg kød/aftensmadsrester til morgenmad og det gik superfint og det er også det, du skal gøre på sommerklar-protokollen. Jeg laver altid proteinkilden til aftensmaden i større portioner end vi skal spise og på den måde har jeg nemme rester at bruge. Nogle gange lavede jeg specifikt noget til morgenmaden, som fx disse morgenmadsfrikadeller men for det meste spiste jeg kødrester fra aftensmaden.

   Styrketræning er alting, der bringer dine muskler i spil. Nemme øvelser at starte med som nybegynder er lunges, squats, glute bridge, armbøjninger osv. Alle øvelserne skal selvfølgelig modificeres til dit nuværende niveau og gradvis gøres sværere. Du kan finde videoer med øvelser online. Hvis du har adgang til et fitnesscenter kan du bruge de maskiner, der træner dine muskler med minimal risiko for at komme galt afsted. Og det vigtigste at huske (ud over at passe godt på dig selv) er at alt, du kan lave, er bedre end ingenting. Så selvom det kan føles nyttesløst, er det det overhovedet ikke, når du gør det regelmæssigt i en længere periode.

   Min træner, Rasmus Kelbæk, har også et online træningsunivers, hvor der er masser af muligheder for at komme i gang på en sikker måde. Kig evt. på den her: Klub Kelbæk

   Rigtig god fornøjelse med det hele :)

 2. Hej
  Jeg har været på keto med stor hjælp fra din side og dine kogebøger siden juli 2022 og har tabt ca 6-7 kg og en væsentlig del af det er fedt så alt i alt er jeg super godt tilfreds, da jeg ikke på nogen måde er overvægtig
  Mit spørgsmål er måske lidt anderledes…jeg har flere gange haft nyresten – første gang i 1995 men altid med flere år imellem( mellem 3 og 20 år fra anfald til næste anfald) – nu har jeg haft 3 anfald indenfor de sidste 2 måneder og har nu læst en masse om, hvilke fødevarer, der kan øge risikoen. Jeg kan se, at mange af dem er en væsentlig del af keto-kosten. Er det noget du har hørt om tidligere? Jeg er helt med på, at du ikke er læge 🙂

  • Åh det har jeg desværre ikke den store erfaring med. Men er det ikke noget med at undgå de madvarer, der har et højt indhold af oxalsyre (spinat, nødder, chokolade etc.)? De burde være til at komme udenom, tænker jeg, om end det selvfølgelig gør det mere bøvlet at skulle forholde sig til oveni…

   • Tak for hurtigt svar
    Jo, det er rigtigt – der er noget man skal undgå, og så er der noget, der måske kan forebygge det lidt – kalk, som er i mælkeprodukter, som jeg ikke får noget af udover fløde i kaffen. Så det er måske noget med at skrue op for de fødevarer, der indeholder kalk (og samtidig sikre, at de ikke er på listen over dem som også indeholder det, der kan øge risikoen for nyresten)
    Og så er rødt kød også noget af det, som kan øge risikoen
    Det var for mig bare en tanke, da jeg nu pludselig har haft 3 anfald på kort tid, hvor der normalt går meget længere tid imellem og kan jeg forebygge er det klart at foretrække.

 3. Hej Jane
  Jeg er superglad for dine opskrifter og for at være plusmedlem, men jeg bliver altså lidt irriteret når jeg finder en lækker opskrift på fx. Facebook eller dit nyhedsbrev som jeg gerne vil have på min opskriftsliste.
  Når jeg trykker på opskriften og forsøger at føje den til favoritter, får jeg en reklame for at blive medlem. Man får ikke muligheden for at logge direkte på sin side når man allerede er medlem. Jeg skal gå ind på min side og søge på navnet på den opskrift jeg har fundet interessant.
  Kan man ikke få en genvej med det samme til sin side?

  • Hej Lisbeth
   Jeg tror godt, jeg forstår, hvad du mener men jeg tror desværre ikke, det er noget, vi kan løse. Når du åbner en opskrift fra fx Facebook, har du ikke rigtigt forladt facebook. Og derfor er du ikke logget ind i PLUS og bliver bedt om at gøre det. Jeg har det samme med mit Politiken-abonnement. Klikker jeg mig ind på en artikel fra Facebook, er jeg ikke i den browser, hvor jeg er logget ind.

   Løsningnen er at vælge ‘åben i browser’, så bør du komme ind hvor du er logget ind. Hvis det her lyder som volapyk, så skriv til plus@madbanditten.dk så viser vi dig det via skærmbilleder.

   Facebook vil gøre alt for at holde dig på deres side og det er jo så min hovedpine, kan man sige, men jeg tror ikke, jeg kan få dem til at ændre deres praksis😔

   Fra nyhedsbrevet synes jeg ikke, det burde være sådan. Det er det i hvert fald ikke for mig…

 4. Hejsa
  Tak for dine opskrifter, resultaterne siger alt.
  25 kg tabt på 4 fire måneder, ialt 32 kg. på et 1 år. Ville gerne ha sendt et før/efter billede, men det kan man ikke her. Har en skjorte fra dengang, hvor jeg nu kan være i den Sammen med min kærste og den kan lukkes.

 5. Hej Jane
  Jeg er storforbruger af dine opskrifter, Altid nemme og meget velsmagende.
  Men jeg er også stor fan af måltidskasser, og det er et problem da der ikke findes
  en KETO-måltidskasse som er troværdig, Hvad tænker du, kunne det ikke være dit næste store projekt ?
  Du har i hvertfald din første kunde her.
  mange hilsner Zia Haahr

  • Hej Zia
   Nej desværre. Jeg kommer aldrig til at begive mig ud i madproduktion. Og skal jeg bare levere opskrifter, er det en superdårlig forretning for mig.

   I stedet har vi udviklet en ny løsning til MadbandittenPLUS-medlemmer, som vi lancerer om nogle uger hvor man nemt kan lave egen madplan og få genereret en indkøbsliste. Ikke helt det samme, I know, men en anden måde at løse samme behov❤️

 6. Hej
  Jeg har lavt stofskifte og Hashimotos, højt blodtryk, eksem, astma, allergi og fødevareintollerencer (mælk, gluten, nødder og kylling) ja og så er jeg på vej i overgangsalder. Min vægt går også helt amok i øjeblikket.
  Jeg vil høre om du kan hjælpe mig med at få det bedre og tabe mig ???

  • Hej Dorte
   Puh det er også mange ting at slås med på én gang.
   Jeg er jo ikke læge og kan derfor ikke hjælpe eller rådgive ved sygdomme. Jeg kan hjælpe dig med vægtnedgang og sundere livsstil, hvilket så ofte vil have indflydelse på de andre ting også.

   Til vægttab har jeg to hjælpemidler, som på hver sin måde kan hjælpe dig godt fra start:
   Keto Kostplanen giver dig et helt fast oplæg på hvad du skal spise og indkøbsliste, så det er nemt.
   Sommerklar med Madbanditten giver dig de overordnede retningslinjer men du skal selv sammensætte dine måltider på tallerkenen.

   Det er lidt forskelligt hvilken metode, man trives bedst med. Er du i tvivl, kan du læse afklaringsindlægget her: Find den vej, der fungerer for DIG

   Til sidst vil jeg sige, at det er en god idé at drøfte kostomlægning med lægen inden start, når der er sygdomme og medicin involveret. Jeg har en række gode tip til at tale med lægen her: Sygdomme

   • Hej Jane
    Tak for svar …. Jeg er dog stadig i tvivl hvordan man gør hos dig når jeg lever mælkefrit og glutenfrit og iøvrigt også uden nødder og kylling. Ja og æg i små doser ??
    Lige for prins Knud også … jeg køber “blot” din opskrifter og så skal jeg ligesom selv lære det ?

    • Min pointe er mere, at der er forskellige muligheder for hjælp, alt efter hvilken metode, du trives bedst med og hvor meget hjælp du synes, du har brug for.

     Det er 100% uproblematisk at undgå gluten (der er ingen kornprodukter i Low Carb/Keto), nødder, kylling og æg. Men hvis du vælger en fast kostplan med faste opskrifter, hvor disse indgår, skal du selv bytte dem ud. Derfor synes jeg, at en fast kostplan sjældent er det bedste valg, hvis man har nogle særlige madmæssige forhold, man er nødt til at tage.

     Det er styrken i en protokol som Sommerklar. Her er ingen opskrifter eller kostplan. Her er et sæt retningslinjer for hvor meget du skal spise af proteinkilderne, hvor mange grøntsager og hvor meget fedt osv. At du vælger at spise andre proteinkilder end kylling og æg, har nul betydning her (forudsat at du er ok med at spise de andre proteinkilder). Helt på samme måde som en, der ikke kan lide broccoli vælger at spise blomkål i stedet.

     Du har formentlig allerede stor erfaring med at undgå kylling, æg og nødder. Og det fortsætter du så bare med her❤️

     • Ok – så du anbefaler (i mit tilfælde) at jeg feks vælger low/carb keto hos dig eller sommerklar ????

      Det er en helt ny verden for mig så jeg skal lige forstå det ☺️

     • Jeg tror, du vil opleve Sommerklar som nemmest at følge❤️

      Men det bliver meget anderledes, end du (formentlig) er vant til, vil jeg også sige. Det vil bl.a. betyde at du skal til at spise protein til morgenmad. Mange vælger jo æggene her men det kan lige så fint være kød/fisk, en aftensmadsrest eller lign.

 7. Hej
  Jeg har stor glæde af dine opskrifter , har flere af dine bøger, og har også købt flere ugeplaner hos dig, har tabt 15 kg og kan slet ikke undvære dine lækre opskrifter, undre mig bare meget over at hamburgerryg ikke er en ret der bliver brugt.
  Har lige fået en hel hamburgerryg, og tænker at anvende den, med forskelligt tilbehør🌺
  Er der en grund til at den aldrig bliver brugt i dine opskrifter???
  Hilsen Anne

  • Hej Anne
   Åh godt spørgsmål. Jeg tror, den primære grund er at jeg ikke er så vild med det. Men derfor kunne jeg jo godt have opskrifter med det. Det vil jeg lige skrive på min liste :)

 8. Hej skal hvederne være dejagtig og smuldr let når de bliver skåret over de ligner dine boller men de er lidt mærkelige , hvad tror du der er galt .

  • Svært at sige. De må jo gerne smuldre let (der er jo ikke stivelse i) men jeg synes, de går fint at skære over.

 9. Hej Jane, jeg har været på “Keto” i ca 12 ud af de sidste ca 16 måneder, og det går godt, jeg har tabt godt 20 kg samlet, dog med et stort tilbagefald. Idag køre det fint igen😊
  Jeg er også kommet god igang med racercyklen igen, og skal for første gang køre et motionsløb på 200 km om nogle uger. Normalt når jeg træner op til godt 100 km, kan jeg godt gøre det med kun at indtage vand uden at gå “sukkerkold”, men jeg er nervøs for om jeg går sukkerkold på de 200 km hvis jeg ikke fylder mig løbende med gel, bare, og mad, som alle andre. Hvordan skal jeg forholde mig, for at kunne yde bedst muligt på hele turen?

  Ps. Tak for hjælpen med at komme ned i vægt👍🏻

  • Hej Ulrich
   Hvor er du sej – godt gået!
   Du puster til min dårlige samvittighed for jeg har længe ville skrive mit bud på netop dette, for det er et kæmpe spørgsmål, som ikke har et entydigt svar men i stedet en masse forskellige strategier, man kan blive nødt til at teste af.

   Har du mon min første Keto-bog (den sorte)? Den har et kapitel om avancerede strategier og her indgår det, man kalder ‘targeted ketogenic diet’ med brug af såkaldte præstationskulhydrater. Der er forskellige måder, man kan gribe det an på og det er lidt forskelligt hvad der virker bedst. Jeg har også skrevet lidt om det HER.

   Det vigtigste at forstå er, at du stadig vil have brug for at supplere med nemt optagelig kulhydrat undervejs, fx de der gels, men du vil have væsentligt mindre brug for det end dine kulhydrat’afhængige’ cykelkolleger. Det kan være du først har brug for det i anden halvdel af turen, det kan du gøre efter dagsformen.

   Og så har du brug for at have 100% styr på dit saltindtag. Dvs. salt før, under og efter. Hvis du bruger konventionelle elektrolytprodukter, vil du nok gerne tilsætte ekstra salt til dem, da dit behov for salt er større, når du spiser Keto. Læs evt. denne artikel.

   Er disse strategier nye skal du teste dem af inden løbet, så du ikke risikerer dårlig mave eller andre uheldige bivirkninger.

   Jeg har en masse mere at sige og jeg lover at få skrevet den artikel snarest. Jeg kan dog ikke love dig at jeg når det inden dit løb, så jeg håber dette alligevel kunne pege dig lidt mere i retning af hvad du skal gribe i. Læs i øvrigt også artiklen om Kristine, der er ultraløber og som spiser Low Carb.

   Og sidst men ikke mindst: Rigtig god vind (bogstaveligt talt!). Lad mig høre, hvordan det gik!

 10. Jeg har skrevet til din support også.
  Jeg har Madbanditten PLUS, tak for den.
  Jeg har desuden tidligere købt diverse madplaner mm og senest Sommerprotokollen. Jeg synes, at det ville være fedt at have elektronisk tilgang til mine tilkøb via PLUS siden, så jeg altid kan tilgå dem. Kunne det være en mulighed?

  • Hej Camilla
   Åh I wish! Det er desværre ikke muligt lige nu. Madbanditten egner sig ikke til salg og levering af online produkter og jeg kan ikke så god flytte Madbanditten over på Simplero (hvor online produkterne ligger nu). Hvis jeg en dag bliver mega-rig, kan det være, jeg vælger at få min udvikler til at lave en løsning, der imødekommer alle mine ønsker, men indtil da kommer de to desværre til at ligge to forskellige steder :)

 11. Hejsa,
  Jeg har bagt dit rugbrød.
  Smagen er skøn, men det smuldre og hænger ikke ordenligt sammen, er virkelig porøst, har jeg brugt for små æg måske.
  Har du måske et godt råd, inden jeg nu prøver igen.

  Hilsen
  Dorthe

  • Du skal følge tippet med først at skære det efter en nat i køleskab. Så kan du skære de fineste, tynde skiver uden smulder.

   Jeg gætter på, at du ikke har set mit svar til dig om det samme fra starten af maj HER,

 12. Hej Jane
  Købte din Sommerklar Protokol og startede med at følge de retningslinier du har lavet i den for ca. 14 dage siden. Jeg har det sidste halve år været på LCHF/Keto blandt andet med inspiration fra dig. Og har gennem det halve år tabt 15 kg. Men følte jeg var gået i stå i en periode, så dit tilbud med sommerklar kom på det helt rigtige tidspunkt. Jeg har boosted mit vægttab igen og har igen tabt 5 kg på de sidste 14 dage på Sommerklar.
  Har lige været på MC weekentur med en god kammerat, og dit skriv om man skal følge det 100 % kom på rigtigt tidspunkt. For det var en tur med alle de forbudte ting, og tror jeg har brugt både det valgfrie måltid og alkohol dosis for de næste par måneder ;-) Men jeg vidste jo at jeg kunne komme tilbage, og ganske rigtigt de 1,5 kg der kom på er allerede væk igen :-)
  Så for mig har Sommerklar lige været det lille ekstra skub jeg havde brug for på rigtigt tidspunkt.
  Hilsen Per

  • Megafedt at høre, Per! Og stærkt gået! Når man mestrer kunsten at skeje ud og stadig ramme tilbage på sporet bagefter, så ved man, man har fundet noget holdbart! Så glad på dine vegne🙏🏼

 13. Kære Jane.
  Er så småt igang med keto og mit primære mål er vægttab.
  Jeg skal stadig job sørge for så vidt muligt, at være i et kalorie underskud hvis jeg skal tabe mig.
  Synes blot jeg hurigt for mange kalorier, da der jo er relativ mange i bl.a. kød, ost æg fløde osv.?

  Kh Bente

  • Hej Bente
   Ja det kan du have ret i men hvis du ser på fx sammensætningen i Keto kostplanen (som jeg mener, du har) kan du se, hvordan vi trods indtag af kød og æg lander temmelig lavt i kalorier. Det er netop her hvor fokus på protein fremfor fokus på fedt hjælper dig. Er din proteinkilde fedtholdig, behøver du ikke tilsætte ekstra fedt til din mad.

   Du kan også overveje at tage en tur med Sommerklar-protokollen, som jo er vildt populær lige nu. Der er fokus også på protein og grøntsager.

 14. Kære Jane, hvilken Foodprocessor kan du anbefale, behøver ikke være den dyreste, men den bedste ;0)) kh Kate Elise

  • Hej Kate
   Det ved jeg desværre ikke. Jeg har kun virkelig dyre maskiner (for nu at være ærlig) og derfor har jeg ikke undersøgt markedet i mange år. Jeg fik for 8 år siden en Magimix og den har jeg været utroligt glad for. De sidste 3 år er den dog blevet byttet ud med en Thermomix, som ikke helt er en foodprocessor men som har overtaget mange af de samme opgaver. Forleden forærede jeg min Magimix væk fordi den samlede støv i kælderen.

   Så ikke meget hjælp at hente her desværre :(

 15. Hej..
  Vil melde mig ud af mad banditten plus.
  VH
  Annette Dreiøe Svabo

 16. Hej Jane.
  Jeg er lidt i syv sind.
  Jeg vil så gerne leve efter keto, da det lige er mig og gerne vil tabe mig.
  Jeg har en datter som er en smule overvægtig hun er 11 år.
  Vil det skade hende vægtmæssigt mere end gavne at hun får “ almindelig “morgenmad/frokost og keto aftensmad? Kan hun som 11 årlig følge en keto kost?
  Ved slet ikke hvad der er bedst.?

  • Hej Rikke
   Uden overhovet at være ekspert på børn og overvægt vil jeg sige: nej det vil bestemt ikke skade at bytte stivelseskilderne til grøntsager i aftensmåltidet. Men jeg vil også sige, at det bedste du kan gøre for din datter og hendes vægt er at tage kulhydraterne ud af morgenmåltidet. De sætter hende op til en dag med sult, sukkertrang og ustabilt blodsukker. Så jeg ville bytte havregryn, yoghurt, bolle med røræg, kogte æg, omelet osv.

   Læs evt. også disse to artikler:
   Børn og overvægt
   Må børn spise Keto

   De to artikler giver lidt bedre perspektiv, synes jeg. God vind med det.

 17. Hej Jane!
  Jeg vil lige hører hvad der er det rigtige. Jeg spiser 3æg med spinat og pølser om morgen, det holder mig mæt til midt på eftermiddag og så er spørgsmålet spiser jeg så nu eller venter jeg til aften alternativ kan jeg evt. spise mindre til morgen så jeg bliver sulten til middag?

  • Hej Lone
   Jeg ville skære ned i fedtindholdet i morgenmaden (skippe pølsen fx eller erstatte den med lidt magert protein), så du igen får appetit til at få nok protein over hele dagen.

   Men det med proteinindtaget er det vigtigste. Det er ikke så vigtigt om du fordeler det på tre eller to måltider, så foretrækker du to større måltider kan du også gøre det. Men du skal have den totale mængde protein når dagens regnskab gøres op.

 18. Hej Jane jeg er ny i keto og min mand vil gerne spise med, men skal mænd ikke have flere gram kød/protein end kvinder? Jeg har prøvet at søge efter svar herinde, men kan godt være at jeg er “blind” :-)
  Mvh Tina

Der er lukket for kommentarer.