De bedste fra Madbanditten

De bedste fra Madbanditten er en stor jubilæumsbog i anledning af Madbandittens 10 års jubilæum. I et helt årti har jeg blogget her på siden, lavet opskrifter, skrevet om Low Carb, LCHF og Keto, hjulpet folk til vægttab, mere energi, færre maveproblemer og mere velvære via en livsstil med lækker mad med få kulhydrater.

Få langvarig succes med din Low Carb-livsstil

De bedste fra Madbanditten indeholder opskriften på at få langvarig succes med en Low Carb-livsstil, hvad enten du ønsker et vægttab eller bare en sundere livsstil uden sukker og kornprodukter.

Og så indeholder bogen 120 af Madbandittens bedste opskrifter på både morgenmad, frokost og aftensmad men også en masse lækkert tilbehør, lækre dips og dressinger, brød, kager og desserter. Opskrifterne er komplette med energiberegninger, så du selv kan afgøre hvordan de passer i din livsstil.

(reklamelink til Saxo.com)

Er det de samme opskrifter som i de andre bøger?

Nej😅

Bogen er en jubilæumsbog, der fejrer bloggens 10 års jubilæum med et udvalg af de 120 bedste opskrifter udvalgt blandt de +2000 opskrifter her på siden. Nogle er opdaterede og finpudsede og flere har fået nye billeder.

Og de har alle fået energiberegninger.

De bedste fra Madbanditten - ny bog af Jane Faerber

Hvad siger andre om bogen?

Find din vej i Low Carb-junglen

Vi skal ikke allesammen skal spise det samme. Vi skal hverken spise den samme mængde kulhydrat eller den samme mængde kalorier. For vi har vidt forskellige udgangspunkt og vidt forskellige mål med vores kost og livsstil.

Derfor hjælper De bedste fra Madbanditten dig med at finde din vej og til at afgøre, hvornår det er tid til Keto og hvornår en mere liberal Low Carb-kost er et bedre valg og hvordan man lykkes med at veksle mellem de to.

Det er bogen, der hjælper dig med at sammensætte den individuelle Low Carb-kost, som passer til DIG, så du kan opnå de mål, der er vigtige for dig.

Det er livsstilsbogen, som så mange af jer har efterspurgt, som viser både vejen til vægttabet og til tiden efter.

 (reklamelink til Saxo.com)

De Bedste fra Madbanditten - Jane Faerber

En mere personlig bog

Hvor mine to Keto-bøger fremlagde den metode, jeg bruger til at hjælpe andre ned i vægt, er De Bedste fra Madbanditten en mere personlig bog. Den handler om mig (og om jer) og om alt det, både jeg og vi har været igennem de sidste 10 år.

Den handler om, hvordan min egen kost har ændret sig igennem årene og hvordan det er lykkes mig at falde på plads med en livsstil, jeg aldrig har brug for at holde fri for.

Bogen er samtidig min store TAK til alle jer, der læser med her på siden, og som igennem 10 år har gjort det til verdens bedste job at sidde på min side af skærmen.

(reklamelink til saxo.com)

Bogens kapitler

 • Forord af Anette Sams
 • Et årti med Madbanditten
 • Low Carb-livsstil og vægttab
 • Low Carb-LCHF-Keto
 • Den rette Low Carb-kost til dig
 • Kulhydrattrappen – hvilket leje passer til dig?
 • Det sværeste ved at spise Low Carb
 • Min egen kost igennem årene
 • Din sunde plan
 • 120 opskrifter med energiberegninger

 (reklamelink til saxo.com)

De Bedste fra Madbanditten - Jane Faerber

57 kommentarer til “De bedste fra Madbanditten”

Skriv en kommentar

 1. Kan man benytte færdigstegt kyllingebryst, som fås i supermarkedet, da dette er lettere i en travl hverdag

  Svar
  • Hej Helle
   Generelt som proteinkilde, ja, det synes jeg sagtens. Måske vær opmærksom på at de ofte indeholder en lille mængde kulhydrat. Formentlig ubetydeligt i det store billede men værd lige at nævne.

   Hvis du mener tilberedt kylling i opskrifter, hvor jeg har brugt rå kylling, er jeg ikke sikker på, at det altid vil blive helt godt. Men det vil nok afhænge af den enkelte opskrift.

   Svar
 2. Kære Jane
  Jeg har nu fulgt din keto plan i 15 dage. Jeg har haft et vægttab på 10 kg. Jeg har gået det meget bedre. Er ikke sukker afhængig og sover bedre. Det er fantastisk – jeg er ikke sylten tvært imod. Det kniber af og til med at kunne spise det hele. Er igang med 2.uge af din super nemme kostplan til vægttab

  Svar
 3. Hej Jane.I din opskrift på blomkålsmuffins skal blomkåle väre rå eller kogt jeg bagte mine i papir muffinform det blev mislykket

  Svar
  • Min er brugt rå og jeg presser dem ned i en muffinform af silikone. Men det er mest af hensyn til formen. De kan også bare formes og lægges på en bageplade med bagepapir.

   Svar