Low Carb vegetar

Kan man spise Low Carb / LCHF uden kød?

Bogen indeholder:

  • mit bud på sunde Low Carb-opskrifter uden kød
  • indledende kapitler om, hvad du skal være opmærksom på som Low Carb Vegetar
  • 50 lækre, energiberegnede opskrifter til både morgenmad, frokost og aftensmad
  • samlet dagligt kulhydratindtag: 70-100 g
  • 2 ugers madplan med indkøbsliste
  • ingen korn, ingen gluten, ingen sukker og ingen suspekte ‘køderstatningsprodukter’
  • hel og uforarbejdet mad med fokus på protein, grøntsager, kostfibre og sundt fedt

Hvem er bogen til?

Kan det forenes med Keto?

50 kommentarer til “Low Carb Vegetar”

Skriv en kommentar

  1. Kære Jane!
    Jeg ved ikke hvilken bog jeg skal vælge . Jeg har gennemgået en stor operation i november . Sprunget tyktarm . De vidste ikke om jeg overleverede.
    Tabte. 10 kg – så det er ikke slankekost jeg eftersøger . Ingen hjælp om kost fra stomiforforening( bare spis det du plejer) siger de . Jeg har stomi så jeg skal ikke spise meget kål eller kikærter feks .
    Min mand laver mormormad , men er åben for fornyelse .har altid fulgt dig på FB derfor skriver jeg lige til dig❤️
    Pt kan jeg ikke bruge mit venstre ben, min fod vil ikke -håber det vil ændre med gymnastik fra hjemmeplejen . Mvh Jette

    Svar
    • Hej Jette
      Sikke en voldsom omgang du har været igennem. Og hvor er det ærgerligt at der ikke er nogen hjælp at få. Vores system er så mærkeligt på den måde.

      For en god og sund opskriftbog vil jeg anbefale De bedste fra Madbanditten. Den er skøn og maden er superlækker. Du slipper nok ikke for at skulle tilpasse lidt til din situation, men det kan du altid prøve dig frem med.

      Rigtig god fornøjelse – og bedring :)

      Svar
  2. Hej Jane, er vant til dine opskrifter og har nu ønske om prøve mere plantebaseret af flere årsager men havde samtidig bekymringen som du også skriver at det hurtigt kan blive meget kulhydratrigt og samtidig hvordan jeg sikrer mæthed. Kan godt forstå dine tanker om sojabønner og glad for at du har valgt at udeholde. Dejligt du har lavet den her lille bog – ville dog ønske det blev til en rigtig bog som de andre du har lavet. Blot et positivt input.

    Nu til spørgsmålet. Avokado indgår flere gange som ingrediens, ved godt den har gode kvaliteter, men jeg vil også gerne minimere eller kunne udskifte og bruge en anden råvare, gerne skandinavisk. Hvad ville du foreslå af muligheder?

    Vh Heidi

    Svar
    • Olivenolie synes jeg kunne være en fin fedtkilde i stedet. Mayonnaise hvis du er ok med rapsolie. Jeg ville ikke lade den dominere.

      Og desværre, jeg kommer aldrig til at lave vegetarisk/”plantebaseret” (😑) bog. Medmindre alle animalske proteinkilder bliver forbudt en dag. Så vil jeg overveje det :)

      Svar
      • Tak fordi du tog dig tid til at svare 😊 Jeg kunne jo egentlig også have ledt på dit opslag om avokado, ser ud til du nærmest er blevet bombarderet med spørgsmålet 😆 Yes, olivenolie er jo let og jeg kunne da godt lige have tænkt mig om der 😜 så også du skrev spinat. Jo jo, ved godt du er meget til keep it simple og det er derfor jeg synes dit univers er fedt!

        Fair nok mht. plantebaseret, du får mig til at grine 😂 Ja ja, har læst og mener også jeg har forstået hvorfor det ikke passer så godt ind.

        Tak for “den nemmeste KETO kostplan”, virker bare igen de her første 3 dage af januar 👍🏻 Tager glas med skefuld æblecidereddike lige før hvert måltid. Dejligt, ikke at få crawing i sofaen om aftenen 😊 Fra februar vil jeg prøve om de her “Low carb vegetar” er noget for mig til nogle aftensmåltider

        Vh Heidi

        Svar
        • Haha ja, avokado deler åbenbart vandene. Hvem kunne have forudset det?😅

          Og planter/grøntsager er jo super. Grunden til at jeg hader ‘plantebaseret’ er pga. marketingsaspektet i det og fordi det lyder så sympatisk at folk tror, det er sundt. Jeg hader når folk vildledes, særligt når det er fødevareindustrien, der vildleder🤬

          Svar