Low Carb vegetar
I Low Carb Vegetar viser jeg dig, hvordan du kan spise en sund og varieret Low Carb kost uden kød, hvor du får tilstrækkeligt med letoptageligt protein og uden at kulhydratindtaget stikker helt af.
Kan man spise Low Carb / LCHF uden kød?
Det kan man godt, men det kan kræve, at man tager lidt kloge valg. Især som ny vegetar er det nemt at komme til at fylde en masse kulhydrater på tallerkenen for at kompensere for det mættende kød og det giver sjældent de ønskede resultater.
En anden og nyere fælde er de mange nye ‘køderstatningsprodukter’, som markedsføres som det sunde valg, men som i virkeligheden bedre kan sidestilles med junkfood.
Opskrifterne i e-bogen har fokus på hel og uforarbejdet madvarer og opskrifterne er nemme og realistiske at gå til.
Bogen indeholder:
NB: indeholder æg og mejeriprodukter
Hvem er bogen til?
Bogen er til dig, der ønsker at spise vegetarisk på fuldtid eller til dig, der ønsker enkelte kødfrie måltider uden hokus pokus og mærkelige erstatningsprodukter.
Maden kan spises af alle og de, som ikke har Low Carb intention, kan supplere med ris, kartoffel osv.
Opskrifterne her indeholder ingen kornprodukter, ingen sukker og ingen junk-lignende ‘vegetarprodukter’.
Kan det forenes med Keto?
Der er opskrifter i e-bogen her, som indeholder så få kulhydrater, at de er fint forenelige med en Keto-livsstil, men som helhed fungerer Keto og vegetar ikke optimalt sammen.
For at lykkes med at holde kulhydratindtaget så lavt, som Keto foreskriver (20-30 g kulhydrat pr. dag), er man nødt til at spise animalske proteinkilder til alle måltider, da disse er så godt som kulhydratfrie.
Læs mere her: Hvad er KETO?
Har man et ønske om at udelade alle typer kød (dvs. kød, fjerkræ, fisk, skaldyr osv.) står man tilbage med æg og ost som primære proteinkilder. I teorien kan det jo godt lade sig gøre men jeg tror ikke, det er så appetitligt på sigt.
I stedet tror jeg, man er bedre tjent med en liberalere Low Carb/LCHF-kost, som giver lidt mere variation. Og det kan stadig sagtens være både sundt og slankende.
Straks efter køb modtager du en mail med login til dit download af e-bogen – dobbelttjek derfor, at du skriver din email rigtigt!
Har du problemer med dette produkt, bedes du skrive til support@madbanditten.dk
Kære Jane!
Jeg ved ikke hvilken bog jeg skal vælge . Jeg har gennemgået en stor operation i november . Sprunget tyktarm . De vidste ikke om jeg overleverede.
Tabte. 10 kg – så det er ikke slankekost jeg eftersøger . Ingen hjælp om kost fra stomiforforening( bare spis det du plejer) siger de . Jeg har stomi så jeg skal ikke spise meget kål eller kikærter feks .
Min mand laver mormormad , men er åben for fornyelse .har altid fulgt dig på FB derfor skriver jeg lige til dig❤️
Pt kan jeg ikke bruge mit venstre ben, min fod vil ikke -håber det vil ændre med gymnastik fra hjemmeplejen . Mvh Jette
Hej Jette
Sikke en voldsom omgang du har været igennem. Og hvor er det ærgerligt at der ikke er nogen hjælp at få. Vores system er så mærkeligt på den måde.
For en god og sund opskriftbog vil jeg anbefale De bedste fra Madbanditten. Den er skøn og maden er superlækker. Du slipper nok ikke for at skulle tilpasse lidt til din situation, men det kan du altid prøve dig frem med.
Rigtig god fornøjelse – og bedring :)
Hei, finnes denne e-boken på norsk? Vil gjerne kjøpe den, men litt vanskelig ned dansk:)
Nej desværre, den findes kun på dansk❤️
Ok, takk for svar❤️ ble Frisk og sunn med keto & lavkarbo, gleder meg til den kommer i posten😊
Hej Jane, er vant til dine opskrifter og har nu ønske om prøve mere plantebaseret af flere årsager men havde samtidig bekymringen som du også skriver at det hurtigt kan blive meget kulhydratrigt og samtidig hvordan jeg sikrer mæthed. Kan godt forstå dine tanker om sojabønner og glad for at du har valgt at udeholde. Dejligt du har lavet den her lille bog – ville dog ønske det blev til en rigtig bog som de andre du har lavet. Blot et positivt input.
Nu til spørgsmålet. Avokado indgår flere gange som ingrediens, ved godt den har gode kvaliteter, men jeg vil også gerne minimere eller kunne udskifte og bruge en anden råvare, gerne skandinavisk. Hvad ville du foreslå af muligheder?
Vh Heidi
Olivenolie synes jeg kunne være en fin fedtkilde i stedet. Mayonnaise hvis du er ok med rapsolie. Jeg ville ikke lade den dominere.
Og desværre, jeg kommer aldrig til at lave vegetarisk/”plantebaseret” (😑) bog. Medmindre alle animalske proteinkilder bliver forbudt en dag. Så vil jeg overveje det :)
Tak fordi du tog dig tid til at svare 😊 Jeg kunne jo egentlig også have ledt på dit opslag om avokado, ser ud til du nærmest er blevet bombarderet med spørgsmålet 😆 Yes, olivenolie er jo let og jeg kunne da godt lige have tænkt mig om der 😜 så også du skrev spinat. Jo jo, ved godt du er meget til keep it simple og det er derfor jeg synes dit univers er fedt!
Fair nok mht. plantebaseret, du får mig til at grine 😂 Ja ja, har læst og mener også jeg har forstået hvorfor det ikke passer så godt ind.
Tak for “den nemmeste KETO kostplan”, virker bare igen de her første 3 dage af januar 👍🏻 Tager glas med skefuld æblecidereddike lige før hvert måltid. Dejligt, ikke at få crawing i sofaen om aftenen 😊 Fra februar vil jeg prøve om de her “Low carb vegetar” er noget for mig til nogle aftensmåltider
Vh Heidi
Haha ja, avokado deler åbenbart vandene. Hvem kunne have forudset det?😅
Og planter/grøntsager er jo super. Grunden til at jeg hader ‘plantebaseret’ er pga. marketingsaspektet i det og fordi det lyder så sympatisk at folk tror, det er sundt. Jeg hader når folk vildledes, særligt når det er fødevareindustrien, der vildleder🤬