Råvareindeks


Her i råvareindekset kan du finde næringsindhold af forskellige råvarer og ingredienser, som jeg bruger i mine opskrifter. Derudover får du også mere information, sjove fun facts og forslag til, hvad råvaren / ingrediensen kan bruges til i en Low Carb sammenhæng.

Råvareindeks med ingredienser og råvarer

Her på siden kan du finde næringsindhold af specifikke råvarer / ingredienser. Derudover har jeg skrevet en lille beskrivelse af råvaren / ingrediensen, så du kan blive klogere på, hvordan den passer ind i en Low Carb / KETO kost og sammenhæng. Jeg har taget udgangspunkt i, hvad der oftets bliver spurgt om på Google, så der er masser af fun facts. Vidste du fx at græskar åbenbart er et bær?

Du finder i råvareindekset også forslag til flere relevante indlæg og opskrifter med råvaren / ingrediensen. Det betyder, at du kan bruge det som en slags “tøm køleskabet”-funktion og kan finde frem til nye opskrifter med dine rester. Tryk fx på edamame bønner, grønkål eller ingefær og få gode bud på, hvad du kan bruge råvaren til.

Fødevaredata

Data til næringsindhold og energiberegninger er primært fra Frida fooddata.dk*. På de råvarer hvor der er stor variation i data fra database til database, har jeg lavet et estimat ud fra den data.

Fødevaredata ,version 4.2, Juni 2022.