Line tabte 40 kg med Keto


Nytårsaften lavede Line et nytårsforsæt. I 2019 ville hun have vægten ned under 100 kg. Vægten havde på det tidspunkt sneget sig op på 114,7, alle slankekure var testet af med fiasko til følge, men nu skulle Keto have et skud. Line havde nemlig foræret sig selv Keto-bogen i julegave.

I dag er Line i mål med at komme under de 100 kg. Langt under faktisk. Faktisk er hele 40 kg forsvundet og det samme er alle symptomer på PCOS, endometriose, de hyppige migræneanfald og problemerne med psoriasis. Alt sammen ved at lægge kosten om til Keto.

Line er 34 år, mor til to og plejemor til to og med børn i huset fra 1 år til 11 år var det vigtigt at kostomlægningen var noget, der fungerede i et travlt familieliv også. Det fik hun her og resultaterne taler for sig selv.

Hun fortryder kun én ting: At hun ikke gjorde det noget før!

Find Keto-bogen her: Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Keto vægttab: Line tabte 40 kg og slap for PCOS, endometriose og migræne

Læs Line selv fortælle sin historie her:

Okay, det kunne simpelthen ikke være rigtig, tænkte jeg, da vægten viste 114,7 kg.

Vægten måtte trænge til nye batterier. Eller måske skulle jeg bare gemme den væk igen.

Måske var det faktisk mig der trængte til nye batterier. Men jeg kunne lige vente til mandag, så ville jeg tabe mig. Nu skulle det være.

Alt dette har jeg tænkt og sagt så mange gange før. Faktisk har jeg stort set været på slankekur hele mit liv.

Jeg havde bare sådan en hovedpine og en lille baby. Okay, hun nærmede sig 12 måneder, men det kræver så meget med de små. Og det bedste til hovedpine er jo treo, cola, chips, bland selv slik og et dejligt stort tæppe. Det er sådan jeg har gjort stort set altid.

Men inderst inde vidste jeg jo godt, det var forkert, det der med at sulte var bare ikke mig.

Jeg ville lige have min fødselsdag i november med inden, og julen, og nytårsaften. Og der stod jeg nytårsaften og spiste kransekage og drak champagne.

Den dag lovede jeg mig selv, at mit nytårsfortsæt var at komme under 100 kg i 2019.

Keto-bogen i julegave

I julegave havde jeg fået – fra mig til mig – Jane Faerbers nye bog “Keto” og den blev åbnet og så gik jeg ellers igang. Den er sidenhen blevet læst flere gange, og mange af opskrifterne er brugt så flittigt, at de nu ligger i hovedet.

Jeg startede slavisk ud med at følge bogen og de opskrifter der var deri. Det var så nemt, og jeg forstod simpelthen ikke vægten. Den drønede nedad.

Et tilbageblik på min instagramprofil viser, at jeg d.13 februar havde tabt de første 12 kg! Men det er ikke det, der er mest imponerende. Det var, at jeg stadig var igang efter over 1 måned, og jeg havde det skønt.

Jeg havde pludselig ikke lyst til sødt, tænkte aldrig på fredagsslik mere. og resten af familien kunne sidde foran mig fredag aften kl.19 med store skåle fyldt til randen, med sukker, farvestoffer og en masse e-numre.

Og jeg var fuldstændig ligeglad.

Faktisk er familien kommet med på bølgen sidenhen, og alle elsker det. Børnene har fået Jane Faerbers bog “madglad” – den er virkelig god.

Flottere hud og hår, mere energi, fladere mave og symptomfri for PCOS og endometriose

Det var også efter de første 4-6 uger, at jeg begyndte at mærke mange andre gode ting ved min nye livstil. Når alt kommer til alt, vejer de ting tungere i vægtskålen idag. Det er de ændringer, som gør, at jeg aldrig vender tilbage til det liv, jeg førte før.

Det startede med, at min hud blev flottere, mit hår ikke var fedtet op af formiddagen, jeg stoppede med at snorke, fik mere energi og at min mave ikke var oppustet. Og så er der ellers sket bedringer over hele linjen.

Jeg er idag symptomfri for PCOS og endometriose. Derudover har jeg ikke et eneste migræneanfald eller hovedpine. Og min psoreasis er næsten forsvundet.

Nemt at passe ind med familien og maden er så lækker

Så hvorfor kunne jeg blive på stien denne gang?

Fordi det er lækker mad, der gør, at jeg aldrig sulter, og fordi det er hurtigt og nemt at lave maden. Det passer ind i en familie med mand og 4 børn. Og fordi der var hurtige resultater både på vægten og på helbredet.

Instagram som motivation

Jeg besluttede mig også for at have åbenhed om det denne gang. Jeg inviterede andre med i min kamp mod et sundere 2019. Både familie, venner, og delte maden på min instagram profil.

For mig har det virket, at andre har vist det, spurgt ind til, hvordan det går og vist interesse for mit valg.

Jeg har kun fortrudt en ting, og det er, at jeg ikke startede noget før. Gid jeg havde kendt til denne vej.

40 kg er tabt – uden motion – kun ved kostomlægning

Idag siger vægten 74,5kg, det er 40 kg tabt – uden motion – på ren keto/lchf mad.

Men vigtigst af alt, så er jeg glad for mit nye liv og hvad det har gjort for min krop og mit helbred.

Så man kan godt tabe sig og stadig vinde!

Følg Line på Instagram

Du kan følge Line på Instagram, hvor hun huserer under profilen @keto_line og deler både sine lækre måltider og sine flotte resultater.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Line tabte 40 kg med Keto”

Skriv en kommentar

 1. Kære Jane! Jeg håber du kan hjælpe mig videre på min rejse ind i “din verden” :-)
  Min mand og jeg følger KETO bogen og har gjort det siden 12. August. Vi er RIGITG glad for den ro vi har i kroppen, bedre søvn, blødere hud mv. Jeg kommer aldrig til at vende tilbage til brød olig! Men vores primære mål for at starte var vægttab og det udebliver.. vi har begge smidt 1 kg i starten af forløbet men så stoppede det. Det er frustrerende dels fordi der er noget at tabe og dels fordi vi følger alle opskrifterne, vejer af, har ingen udenoms måltider osv. Vi drikker ca 2 l vand dagligt hver så jeg er helt ideløs for, hvor jeg skal skrue for der sker noget. Jeg synes ikke det er så nemt at justere opskrifterne så vi går ned i kcal men jeg tænker også at det ikke er den vej jeg skal kigge? Kan du hjælpe mig? Jeg vil gerne “i mål”/ igang med at få kiloene af, så jeg bare kan nyde min nye livsstil endnu mere uden min køkkenvægt ved min side :-)
  På forhånd tak

  Svar
  • PS jeg vil lige tilføje at jeg har surfet rundt på din side og læst mange indlæg til dig om samme emne. Jeg synes bare hverken jeg føler stress eller kan nikke genkendende til at jeg spiser noget forkert eller udenfor de 3 måltider om dagen. I weekenderne bliver det kun til to måltider. Jeg bager ikke alle mulige erstatningsbrødlignende ting og snacker ikke. Jeg drikker ikke kaffe med for meget fløde eller overser indtag der kan tælle i det store hele. Jeg føler mig rigtig godt tilpas indeni, primært pga roen, og jeg ved at jeg følger bogen til ug. Så jeg synes bonussen i form af vægttab udebliver og det er skisme træls! Min mand bør tabe 18 kg og jeg knap 10. Så det er ikke fordi vi taler et par kg som kunne være mindsettet fremfor egentligt behov. Vi har behov for at blive mindre.
   Kh Elisabet

   Svar
  • Hej Elisabet

   Det er også svært at sige, især fordi vi jo skyder helt i blinde.

   En god øvelse ved udebleven vægttab er minutiøst at skrive alting ned, man spiser og gøre det i en uges tid. Det kan ofte blive en øjenåbner.

   Endnu bedre: Køb en uges abonnement på Madlog.dk og tast alt I spiser ind i den. Det gode ved denne øvelse er, at det giver et helt klart syn på hvor I ligger. Ofte viser den øvelse at kulhydratindtaget ligger lige i den høje ende og at fedtindtaget gør det samme. Især sidstnævnte øger kalorieindtaget og det er ofte ganske små ting, der adskiller fedttab fra stilstand. Ved at feje fedtkilderne, får du virkelig syn for sagen.

   Måske viser det, at I er spot on og I kan finde ro i at vægt ofte falder i ryk og ikke stille og roligt dag for dag.

   Det er nederen at skulle måle og veje men én enkelt uge for overblikkets skyld kan være givet godt ud.

   At lege med periodisk faste er også en smart vej til at nedbringe kalorieindtaget uden at behøve tælle og veje. Genlæs evt. kapitlet om det i Keto-bogen.

   Men det var lige hvad jeg kunne ryste ud af ærmet :)

   Svar
 2. Hej – min yngste på 29 år ræsede afsted på KETO – jeg blev inspireret, jeg havde længe haft lyst til at ændre spisevaner, jeg er bare mig, så den med at kreere retter er helt fjernt. Men, jeg bad hende om ikke at spørge ind til mig og KETO. Jeg læste de første 50 sider i bigen og var mega inspireret. Fra dag 1, droppede jeg alt det forbudte, sukker, dressinger, hvidt brød osv. 7 uger henne i forløbet har jeg smidt mellem 1-7 centimeter på hele kroppen – dejlig sidegevinst!
  Jeg følger ikke noget program, jeg vejer ikke mine ting, jeg holder mig bare til; kød, fedt og grøntsager. Og jeg kan jo læse mig til i tråde og i dine gode råd; jeg gør det helt rigtige!
  Jeg ELSKER at jeg slet ikke tænker over hvad jeg skal spise ‘næste gang’ – jeg spiser 2 gange om dagen, og bliver slet ikke ramt af ‘paniksult’ som i ‘gamle dage’ havde fået mig til at putte forkerte ting i munden.
  Jeg er stor, har altid spist lidt, jeg har så bare spist lidt, helt forkert!
  Jeg har til gengæld fundet min nye, lettere livsstil, uden problemer, savn eller dårlig samvittighed!

  Jeg ville bare skrive at jeg ikke kan se linket for at melde mig til dit nyhedsbrev?
  Jeg kan godt se sætningen, men der er ikke noget link – vil du putte mig på nyhedsbrevslisten?
  Mange venlige hilsner
  Toni

  Svar