81 kommentarer til “Nyhedsbrev”

 1. Fed hjemmeside du har her – dejligt med idéer til opskrifter.
  Har én af dine bøger – god hjælp!! :-)

  • Ja sorry, det var et galt link. Jeg har prøvet at tilmelde dig nu og du burde modtage en bekræftelsesemail :)

 2. I fredags tilmeldte jeg mig nyhedsbrevet/mailen. Jeg fik også en reply om at jeg er tilmeldt. Men får ingenting. Hvor tit udgives nyhedsbrevet?

 3. Har tilmeldt mig nyhedsbrevet for længst uden at ha modtaget noget. Har nu forsøgt igen og den skriver bare at jeg er meldt til. ?? What to do ?

 4. Hej Jane,ikke for at prale,men har nu alle dine tre bøger,min hylde i køknet til kogebøger stort-set tømt tilbage er det som giver mening.nyder at spise efter LCHF ,sørger for at have grønsagsbrød i fryser,har ikke fået glutten snart en md.log det er rigtig godt.

 5. Hej, Jane! Tusind tak for dine dejlige opskrifter!! Jeg har koebt din bog “LCHF” og mine unger eeeeellllssskkkeeerrr nutella’en! Ok, ok, det goer jeg ogsaa! Men nu har jeg ogsaa et spoergsmaal….har du overvejet at oversaette dine opskrifter paa engelsk? Jeg er bosat i USA, hvor LCHF er saa stille begyndt at tage lidt fat og jeg er medlem af et par facebook grupper, der har med LCHF at goere. Jeg er sikker paa at de vil tage imod din blog og opskrifter med kyshaand. Jeg har tilladt mig at oversaette nutella’en, da der var mange der spurgt (og har selvfoelgelig linket tilbage til din side, dog er der ingen der forstaar dansk). Tak! :)

  • Weeeh, hvor fedt! Jamen jeg ville jo elske at få dem oversat til engelsk, men det foregår sådan, at der skal være et engelsk/amerikansk forlag, som køber, oversætter og udgiver bogen. Og sådan et har vi ikke lige. Det er jo en dyr proces at oversætte fremmedsprogede bøger og engelske/amerikanske forlag kan bare næsten altid finde en tilsvarende bog, som allerede er udgivet på engelsk. Men min den første er solgt til Island, Norge og Tyskland. :)

   • Aaaajjjjj, Jane! Jeg oversaetter gerne (er faktisk amerikansk men boede i DK i naesten 15 aar)! ;D Jeg ved at Sten Sture Skaldeman har faaet sin LCHF kogebog oversat til engelsk, men jeg vil saa gerne have fingrene i den danske udgave! :) Naa, men spoergsmaal: maa jeg saa dele af dine laekre opskrifter med mine venner, hvis jeg oversaetter og linker tilbage (vil nemlig ikke goere noget forkert)? Jeg glaeder mig ogsaa til at koebe din broed og kager kogebog, skal liiiige have at loennen skal ind paa kontoen.

    • Ja jeg så godt Sten Sture Skaldemans oversættelse, eller jeg læste et uddrag af den. Den var dårligt oversat, hvis du spørger mig. I hans tilfælde tror jeg det er hans eget forlag, der har sørget for det men det giver jo ikke mange muligheder for rent faktisk at få solgt den.
     Oversæt du bare opskrifter til dine venner :)

 6. Glæder mig til at læse med – er allerede stærkt inspireret af dine opskrifter og synes det er skøn mad!! Så tak!

  • Du modtager desværre ikke nyhedsbrev ved at skrive her. Du skal selv tilmelde dig i boksen med din emailadresse :)

 7. Jeg vil gerne modtage dine nyhedsbrev pr mail. Tak for inspiration og mange gode opskrifter.
  Ser frem til den nye bog – tænker allerede nu på efterår og vinter – hvad kan erstatte “rødderne” i en arstidsbestemt kost

  • Hej Ine. Du skal selv tilmelde dig i boksen! Og jeg bruger såmænd gerne rødder. Blandt alle de andre :)

 8. Hej Jane,
  Jeg har min egen lille blog hvor jeg smider lidt blandet ind om mad og livet som “Hobbygård mutter”.
  Jeg har linket til Madbandittet.dk – håber det er ok, ellers sletter jeg selvfølgelig igen.
  Venlig hilsen
  Pia

 9. Hej Jane, Jeg har tilmeldt mig dit nyhedsbrev for snart 2 måneder siden, men jeg har ikke modtaget noget nyhedsbrev. Har du ikke skrevet noget efter du kom tilbage fra ferie?
  Læser ofte på din side og har 2 af dine bøger, glæder mig meget til den nye i starten af 2015 :-)
  Hilsen Annakarin

 10. Hej Jane,har købt din bog for ikke så længe siden,det er så god mad du laver,har i dag bagt vafler de smager så godt.kan jeg fryse blomkålsris,og bruge med godt reslutat senere.Har været glutten fri ca.1 uge og kan bare mærke forskæl.Med Hilsen Ingrid.

 11. Kære Jane
  Nu fik jeg mig tilmeldt til nyhedsbrevet, har i 3 måneder fulgt denne blog og dine bøger. Og det har været vidunderligt! At leve så lækkert og så tabe sig, det er herligt – intet mindre. Ikke mere kedelig dampet kylling eller gnave gulerødder (for så altid at falde i, fordi man VAR sulten…), ikke mere snack spiseri dagenlang, fordi ens kost bestod af brød, brød og atter brød –> aldrig rigtig mæt. Nu jeg jo mæt, fordi vi spiser super lækker mad, som jeg/vi med glæde forbereder og kredser for. Mums… TAK FOR DET :)
  Og tak for de mest fantastiske rigtige romkugler mums igen ;)
  Gladelige hilsner Pernille

 12. Hejsa
  Jeg har tilmeldt mig og modtager en “subscription confirmed mail” den 5. juni, men har ikke modtaget et nyhedsbrev.
  Det ligger heller ikke i spam-filteret.
  Mange hilsner Nina

 13. Det vil bare ikke lykkes for mig – jeg har tilmeldt mig flere gange nu, men modtager ikke noget aktiveringslink, som heller ikke er fanget i spamfilteret :-( What to do?

  Vh Karen-kernebruger.

  • Hej Karen
   Det var mærkeligt, hvad? Jeg har tilmeldt dig manuelt nu med den adresse, du har opgivet her på bloggen. Så skal du ikke tænke mere på det ;)

 14. Hej. Jeg har lige tilmeldt mig nyhedsbrevet, og har derfor ikke fået det der lige er blevet udgivet. Men er der et sted man kan finde de gamle nyhedsbreve? Den funktion kan jeg ikke lige spotte nogle steder?

 15. Tak for en fed og inspirerende blog og ikke mindst nyhedsbrev. selv om jeg bor i sverige som jo også har kommet langt med lchf så er det en fornøjelse og læse din blog og dine opskrifter er til stor glæde i familjen her hjemme. Jeg kommer absolut at fortsætte læse og bruge alt du lægger ud. Tak

 16. Dejligt inspirerende nyhedsbrev – just love you blog. Anvender ofte dine opskrifter til stor fornøjelse for min familie.

 17. Hej Jane

  Følger din skønne blog og er glad for den, stor ros til dig. Jeg forstår dog ikke konceptet omkring nyhedsbrev. Hvorfor kan det du vil skrive af nyt ikke bare stå på bloggen? Jeg synes der er så mange ting at forholde sig til, så meget at være opmærksom på. Tænker at ‘keep it simple’ som du også bruger meget i dine inspirerende opskrifter også med fordel kunne gælde omkring begreber som eks. ‘Nyhedsbreve’. Jeg så at du selv havde gjort dig nogenlunde de samme tanker omkring det at udsende nyhedsbrev. Jeg har det som du, alle de nyhedsbreve jeg modtager ryger ulæste i papirkurven og indimellem tager jeg mig sammen og afmelder dem :-) Jeg ved at jeg bare kan lade være med at abonnere på dit nyhedsbrev og at der er frit valg. Jeg undrer mig blot over konceptet. Er det muligt at du sideløbende med at du udsender nyhedsbrevet, kunne ligge de samme tekster på bloggen, så sådan en anti-nyhedsbrevlæser som mig, stadig kan følge med og blive inspireret?

  Kh Trine

  • Hej Trine
   Jeg forstår helt udmærket dine tanker. Her er mine: Konceptet med nyhedsbreve handler for mig om at have en direkte kontakt med mine “kernebrugere”. Der er mange læsere på bloggen, det kan jeg se i statistikken, men dem, der signer up til et nyhedsbrev, er dem, der virkelig gerne vil høre, hvad jeg har på hjerte. Dertil kommer, at det er en smule mere intimt, når man kommunikerer via mail og ikke ud i det åbne. Sidst men ikke mindst fungerer det samtidig som en slags sikkerhedsnet for mig. Forestil dig, at bloggen her en dag blev hacket (gud forbyde), eller Facebook besluttede kun at vise indhold fra betalende sider (det sker før eller siden, det ved vi), eller hvad-ved-jeg. Så ville hele min lille forretning, som jeg har brugt tre år på at bygge op, krakelere, hvis jeg ikke kunne komme i kontakt med mine læsere.

   Well, det er sådan nogle tanker, jeg har gjort mig.

   Det hele er jo ret nyt, så jeg har ikke endnu besluttet om indholdet fra nyhedsbrevene skal genbruges på bloggen, men det vil jeg da ikke udelukke.

 18. Man bliver bare glad indeni, når der popper et nyhedsbrev op på skærmen fra Madbanditten :-) tak for det!

 19. Tak for et rigtig godt første nyhedsbrev! Jeg er vild med, at du kommer omkring flere emner, og har delt nyhedsbrevet op med ”bjælker”, når du skifter fra et emne til et andet. Det gør det dejligt overskueligt :-) Jeg venter spændt på næste nyhedsbrev og følger, som altid, med på bloggen og instagram indtil.

 20. TAK for et godt nyhedsbrev. Jeg glæder mig til det næste.
  Jeg kunne godt ønske mig ideer til at bruge de lækre hyldeblomster, der springer ud lige for tiden.

  • Så har du måske enten ikke bekræftet din tilmelding i den auto-mail, der sendes ud når man tilmelder sig, eller også er den måske havnet i spamfilteret?

   • Hej Jane
    Jeg har også tilmeldt mig OG bekræftet OG modtaget genbekræftelse, men ikke modtaget nyhedsbrev – det bor heller ikke i spamfilteret :( ER der andre steder jeg kan læse det? For jeg synes emnet lyder SÅ interessant, da jeg forsker i Kost, sundhed, kommunikation og personlige narrativer…
    mvh
    Rikke

 21. Hej Jane.
  Jeg har netop tilmeldt mig dit nyhedsbrev. Men det er jo for sent til at jeg modtager det allerede udsendte :( Er der et sted hvor jeg kan finde det enten her på din blog eller på Facebook?
  Mange hilsner
  Susanne

 22. Hej. Jane. Tak for første nyhedsbrev, som altid interessant læsning! :-)
  Du skriver at du gerne tager imod input til kommende emner og her kommer et fra mig: noget om hvorledes man tackler sine børns møde med “normalverdenen” , her tænker jeg specielt på daginstitutioner. Altså problematikken med at man her helt mister retten til at have noget at skulle have sagt i forhold til hvad de putter i munden i løbet af dagen. eks: Min søn på to år har aldrig i sit liv fået sukker, og så bliver jeg altså helt dårlig ved at hente ham i dagplejen hvor de holder hyggelig fælles påskefrokost for børnene -og så serverer spritesodavand for de små i snapseglas så de kan lege at de drikker rigtig snaps. – her er der jo så for mit vedkommende både en problematik omkring sodavand og læringen om alkohol :-)
  Du behandler det noget på din blog, men det kunne også være et fint emne til et nyhedsbrev…

 23. Hej Jane,
  nu må jeg også lige smide en kommentar. 1000 tak for nyhedsbrev – det er superflot, netop som din side også er! Det der med at vœre mere offline kan jeg umuligt vœre med i lige nu (selvom jeg burde!). Jeg har simpelthen brug for tid til at surfe rundt her. Din side er en sand guldgrube for mig. Jeg bor i Tyskland (Berlin) og har ikke fundet nogen tilsvarende tyske sider, der er så professionelle og uddybende. Perfekt for mig – startede for ca. tre uger siden og er stadig i “inspirations/input-mode”. Det går fint indtil videre. Det er nemmere at undvœre sukker, pasta, brød etc. end jeg troede. Det eneste jeg endnu ikke rigtigt kan finde ud af, er det med fedtet. Hvor meget er nok? Men det kommer vel med tiden.
  Bliver dine bøger forhandlet i Tyskland? Syns jeg lœste det et sted, men har ikke fundet dem. Ellers må jeg vente til min snarlige sommerferie i DK.
  Alt for nu (vist også nok :-)

  • Hvor er du sød, Gitte. Tak :) Det er rigtigt at Spis dig mæt & glad er købt af et tysk forlag, men de har vist først planer om at udgive den i 2015. Hvorfor de venter, ved jeg ikke…

 24. Jeg har også fået nyhedsbrevet nu og jeg er da helt med på at sende Facebook på ferie i juli :D
  Jeg startede jo på LCHF i går og samtidig satte jeg faktisk også mit nye sim-kort over i min nye gammeldags knaptelefon uden mulighed for at gå på internettet, så jeg er helt med på offlinebølgen der er på vej frem ;)
  Det er desuden lidt hyggeligt og meget retro at handle ind med en gammeldags fysisk håndskrevet indkøbsseddel, når nu jeg ikke længere har min iPhone som jeg kan skrive noter på :D

  • Ej hvor sejt, Simon Emil, så er du jo allerede godt på vej. Ja, jeg sidder jo her og skriver og er derfor tydeligvis stadig fanget i saksen ;-)

 25. Jeg glæder mig til at læse dit nyhedsbrev. Jeg er blevet opfordret til at spise som dig…..såååå det gør jeg snart

 26. Jeg har tablet og har forgæves scrollet op og ned af siden for at finde tilmeldingen. Jeg fandt den, ude i højre side, nærmest øverst oppe. Hvis man kan finde den der facebookting du beskriver, så er den lige over. Men altså ikke i bunden, men i højre side, allerøverst, lige under menu-linien… Måske det hjalp andre der har samme tablet som mig? :)

 27. Jeg kan heller ikke se hvor man tilmelder sig på min iphone :) måske er det bare mig der overser det – sikkert helt – åbenlyse. Men jeg har ledt og ledt! :-)

  • Altså det er jo ikke meningen, at det skal være så svært at tilmelde sig at man opgiver i forsøget ;-)

   Jeg har lagt et billede på. Se, om det hjælper og giv gerne besked, hvis muligheden vitterligt ikke er der. I mellemtiden vil jeg bestille en blinkende neonboks rundt om, så man ikke undgår at se den ;-)

   • JEG FANDT DET med din guide skåret helt ud i pap! :-) har overset den fordi du skriver at man skal finde den helt nede i bunden, men på min iphone er det langt fra bunden ;-) nærmere midt på siden. Men who cares, det lykkedes!

 28. Jeg ser heller ikke nogen mulighed på min iPad så jeg kan heller ikke tilmelde mig dit nyhedsbrev. Drt er bare ærgerligt!

  • Det lyder sært at den er der hos nogen og ikke hos andre, ikke? Jeg laver lige en billedguide en af dagene og hvis den vitterligt ikke er der, kan jeg tilmelde dig manuelt.

 29. Hej Jane.
  På IPad er der ikke nogen knap nederst med nyhedsbrev og heller ikke nogen andre steder. Alt hvad der er, fører til dette indlæg.
  Mvh.
  Anne-Marie

   • Hej Jane,
    Jeg har flere gange tilmeldt mig til nyhedsbrevet og fået svaret, at min email allerede er tilmeldt. Men jeg får bare ikke nyhedsbrevet?

    • Hej Ingrid
     Jeg har tjekket listen og din e-mail er på. Tilmeldt tilbage i juli, står der. Du har ikke fået nyhedsbrevet fra i går aftes? Tjek evt. lige også spamfilteret!

  • Hvordan skriver jeg en kommentar på din blog inde på din side “madbanditten”? Kan simpelthen oikke finde ud af det?

Der er lukket for kommentarer.