Opskrifter

Den eneste Low Carb-kogebog, du behøver

De bedste fra Madbanditten viser dig vejen til langvarig succes med Low Carb og Keto.

120 nemme og lækre energiberegnede opskrifter. Både til vægttab og livsstil.

Bestil bogen nu

Vægttab og livsstil med Keto

Kom godt fra start med enkle retningslinjer, nemme og lækre opskrifter og 4 ugers komplet kostplan til vægttab.
Spring begynderfejlene over og hop direkte til resultaterne. Find bogen her:

KETO-opskrifter i bogform

Tag et kig på mine to Keto-bøger. Sammenlagt mere end 150 opskrifter med energiberegninger (kcal, kulhydrat, protein og fedt) og komplette kostplaner til at komme godt i gang:

Grundbog med grundig beskrivelse af keto som koncept: KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt

Hverdagspraktisk indføring til Keto uden tung og svær teori: Keto på 4 uger

Keto bøger på dansk af Jane Faerber fra Madbanditten.dk

149 kommentarer til “Opskrifter”

Skriv en kommentar

  • Hej Tugce
   Det afhænger af din kontekst, dit mål, din mad-strategi osv.

   Er du interesseret i Keto, er det ofte en kost, der nedsætter appetitten, sådan at reguleringen af mængder giver sig selv. Læs fx her: Begynderguide til Keto

   Du kan også købe min bog Keto på 4 uger, som indeholder komplette kostplaner til 4 uger, hvor jeg giver et bud på hvor meget, du bør spise. Kostplanerne er her rettet mod vægttab.

   Svar
 1. Hej Jane
  Jeg har levet efter Keto i snart to måneder, og det går rigtig godt. Jeg taber mig stille og roligt, og der er forsvundet en del cm om maven💪 Jeg træner 3-4 gange om ugen.
  Synes dog at jeg tit oplever at have “gummiben”, som i at jeg næsten ikke orker at gå bare lidt? Jeg er god til at tage et glas vand med salt to gange om dagen, og et ekstra når jeg træner.
  Er der andet jeg kan gøre?

  Vh
  Anette

  Svar
  • Hej Anette
   Hvis det skyldes elektrolytubalance skal du måle dit saltindtag op og så lave dine justeringer deri ud fra den baseline. Det er ikke helt nemt at gøre men afhængigt af din kost, altså hvilke madvarer, du rent faktisk spiser, kan du fx prøve at måle 5-10 g salt op i en lille skål og den skal du så have tømt ved dagens slutning. Dette er i supplement til at du salter din mad godt.

   Det vigtige er dog ikke kun saltindtaget men også samspillet med kalium. Kalium får vi dog nok af i kosten, hvis vi spiser en veltilrettelagt Keto-kost. At tracke sine mikronæringsstoffer i fx Cronometer i en periode kan være meget øjenåbnende. Det er bl.a. det, vi gør på Keto Udfordringen.

   Et andet godt bud er også kalorieindtaget og slutteligt også kulhydratindtaget. I min erfaring vægter kalorieindtaget tungest her. Så du kan også slet og ret spise mere. Det vil skrue ned for vægttabet men det kan jo være en byttehandel, der er værd at tage med.

   Håber det kan hjælpe dig lidt videre❤️

   Svar
   • Tak for dit svar😊
    Jeg vil prøve at få mere salt, som du beskriver. Jeg tror faktisk ikke jeg salter min mad ret meget, så måske er det løsningen 😊 Jeg prøver💪🍀

    Bh
    Anette

    Svar
 2. Hej Jane,
  Har netop købt Keto på 4 uger og er i gang med første uge. I går kørte jeg hård mountainbike træning uden at skulle snacke hele tiden undervejs- skønt at opleve, at jeg var mæt ‘bare’ på dagens morgenmad og frokost.

  Mit spørgsmål går på aftensmadopskrifterne, som er til 2 personer. Skal det forstås som A) 2 personer spiser aftensmad og der skal stadig være nok til 1 gang frokost, eller B) 1 person spiser aftensmad og gemmer resten til frokost?

  Det slog mig lige i går, at jeg måske har overspist jalapeno popper kylling, da jeg lavede retten, som den stod i opskriften og spiste halvdelen til aften og halvdelen til frokost.

  Med venlig hilsen Katrine

  Svar
  • Hej Katrine
   Megafedt at høre!
   Sådan som jeg læser det, gjorde du det rigtigt. Hvis der står 2 personer, er opskriften til 2 personer og altså ingen frokost. Er du alene om at spise opskriften, kan du spise en portion til aften og én til frokost næste dag. Er I to til aftensmaden derhjemme, skal du skalere op for at have til frokost.

   Og kæmpe anbefaling til at gøre netop det: Spise rester næste dag. Det gør det hele så meget lettere.

   Svar
 3. Kan man gå på keto som vegetar? Kan du hjælpe? Jeg spiser ingen dyr, men kan godt spise æg og mælkeprodukter.
  Glæder mig til dit svar

  Svar
  • I teorien ja, i praksis nej. Keto har animalsk protein i centrum for at lykkes med den kraftige kulhydratrestriktion. Planteproteiner kommer med kulhydrater og kan ikke bruges i denne sammenhæng. For dig vil det betyde en absurd mængde æg og ost. Jeg har svært ved at se det som en langtidsholdbar løsning og jeg kan ikke stå på mål for det. En mere liberal Low Carb-kost kan være et fint alternativ. Her kan man kombinere med bønner og linser, så det ikke bliver så ægge- og ostetungt. Det synes jeg er langt mere realistisk og det har jeg lavet et forslag til her: Low Carb Vegetar

   Svar
 4. Hej Jane.
  Nu er jeg prøvet at bage Lyst formbrød 2 gange. 1. gang baget jeg den 40 min på 175° der fald den sammen da den kom ud af ovnen og den var meget klæbrig. 2. Gang gav jeg den 50 min der fald den lidt sammen men den er men virker stadig klæbrig. Jeg har fuldt din opskrift helt.
  Skal brødet være sådan?
  Hilsen Heidi

  Svar
  • Nej bestemt ikke. Min første tanke er at du har brugt almindeligt mandelmel i stedet for det fedtreducerede mandelmel fra Funktionel Mad, som der står i opskriften. Så vil du ende med en underlig omelet-agtig masse, der ikke rigtigt hænger sammen. Kan det være det?

   Svar
 5. Hej.
  Kan jeg se nogen steder kalorie indhold i dine opskrifter?
  Mener du har skrevet eller sagt noget om det ! Men jeg kan altså ikke finde det….
  VH.
  Lykke

  Svar
 6. Hej Jane ?
  Grønlangkål lavet på 1/2 hakket grønkål og 1/2 hakket hvidkål, lidt fløde, salt og hvid peber, sammen med kogt hamburgerryg. Er det ikke en menu med få kulhydrater?

  Hilsen Heidi

  Svar
 7. Hej Jane.
  Jeg har lig været ved tandlæge og fået en tand ud? Jeg må spise flydende indtil i morgen, og der må ikke være klumper i.
  Her ville jeg før i tiden købe en liter drikke yoghurt, men hvad gør jeg lige når jeg er på keto.
  Har du et forslag?

  Svar
  • Hej Marianne
   Det ved jeg desværre ikke. Det må være en sag mellem dig og din printer. Mine madplaner leveres som helt almindelige pdf’er som printes ud på helt almindelig vis. Har du mon en teknik-kyndig i din nærhed, der kan hjælpe dig?

   Svar
 8. Du har to bøger hvilke skal jeg vælge? Jeg skal tabe jeg har taget meget på og jeg elsker kød og ost? Spiser ikke svinekød eller gluten.hvilken bog skal jeg købe?

  Svar
  • Hej Naz

   Vælg en af mine Keto-bøger. Keto på 4 uger er en super begynderbog.

   Ingen af mine bøger indeholder gluten og alle mine bøger indeholder svinekød. Det kan du dog nemt bare bytte til en anden proteinkilde som fx okse, kalv eller lign.

   Svar
    • Keto på 4 uger er titlen på en af mine Keto-bøger. Den anden hedder Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt. Det er en mere teoretisk bog, der går i dybden med ketose og HVORFOR Keto virker. Keto på 4 uger er mere praktisk orienteret og fortæller bare, hvad du skal gøre for at det virker, uden at du behøver læse mange siders teori.

     Begge indeholder opskrifter og kostplaner også og er rigtig fine bøger.

     Svar
 9. Hej Jane.
  Jeg er blevet lidt usikker, når man er på dit kickstart hold må man så benytte andre af dine opskrifter her på madbanditten? Eller er det bedst at holde sig til dem vi har fået? Mvh Anja

  Svar
  • Hej Anja

   På Kickstart og på Keto er det vigtigste at du holder dit samlede kulhydratindtag lavt. Det er dit eneste fokus.

   Jeg forventer bestemt ikke at I på Kickstart spiser ‘opskrifter’ i 6 uger, men at I også bruger de andre ressourcer (måltidsplanlæggeren, de nemme retningslinjer osv.) til at lave egne måltider og finde jeres egen vej. Men når du bruger opskrifter herfra eller andre steder fra, som ikke er energiberegnede, skal du altså selv lige have en tanke på kulhydraterne i baghovedet❤️

   Svar
 10. Er det kun “mætningsgraden”, der gør at vi ikke må spise youghurt/skyr på Keto?
  Jeg følger dine 4 første uger, men har aldrig appetit. Skal tvinge mig selv til 2 måltider om dagen.
  Er det ok kun at få 1 el 2 måltider om dagen? Eller skal jeg vælge måltider der mætter knap så meget?

  Svar
  • Hej Inge

   Jeg bryder mig virkelig ikke om ‘må’. Du må spise nøjagtigt hvad du vil. Den sidste, der skal bestemme det, er da i hvert fald mig?

   Folk, især kvinder, har en tendens til at foretrække søde/bløde yoghurtanretninger over rigtig mad. Bagefter forstår de så ikke at de ikke får de resultater, de kom efter. Jeg ved ikke hvorfor. Men det kunne godt være fordi appetitten ikke nedsættes på samme måde. Det gælder dog ikke alle og derfor er der masser af plads til personlig tilpasning.

   Et måltid om dagen er for lidt til at stille kroppens behov for protein og næringsstoffer. Jo mindre du spiser, jo mere skal du prioritere protein når du spiser. Ellers svinder muskelmassen ind og det vil vi helst undgå da den er afgørende for forbrænding og metabolisk sundhed. Er appetitten kraftigt nedsat i en længere periode kan det være en idé at lempe lidt på kulhydratrestriktionen, indtil appetitten kommer tilbage.

   Rigtig god fortsat fornøjelse❤️

   Svar
 11. Har købt din bog “keto på 4 uger”, super god bog, og det går rigtig godt :-)

  Står i den situation at jeg skal til gourmet middag på Lørdag, og da det er min søns eksamensmiddag, vil jeg ikke sige nej fordi jeg er på keto, men er bange for det hele går tabt, min krop har det rigtig godt nu, har været i gang i 3 uger. Hvor meget “skade” vil det gøre på min ketose med den middag ???

  Svar
  • Det vil gøre fuld skade på din ketose men det er jo bare et valg og så vender du tilbage til din foretrukne kost næste dag. Der er ingen grund til at overtænke det, når beslutningen er truffet.

   Det kan sagtens lade sig gøre at vælge lidt smart og kulhydratbevidst ved sådanne lejligheder og på den måde lave lidt ‘damage control’.

   Hvis du skal drikke alkohol, vil jeg anbefale dig at trappe lidt op med kulhydraterne i løbet af dagen, måske dagen før. Alkoholtolerancen er kraftigt nedsat i ketose. Læs evt. her: Keto og alkohol

   Svar
 12. Har købt dine bøger og er igang. Har smidt 8 kilo indtil videre.
  Fede bøger :)
  Men jeg hader Broccoli samt avocado.
  Kan du anbefale noget der kan bruges istedetfor….?

  Og er popcorn no go?

  På forhånd tak
  Richard

  Svar
  • Hej Richard

   Fedt du er glad for bøgerne.

   Bare spis de grøntsager, du kan lide. Sigt efter dem, der vokser over jorden. De indeholder færrest kulhydrater.

   Avokado er delvist en fedtkilde. Jeg har lavet forslag til erstatning her: Keto og avokado

   Popcorn indeholder 50-60 g kulhydrat pr. 100 g, så det er lidt svært at få plads til i en Keto-kost :)

   Svar
 13. Hej Jane
  Er nu på 2. uge af Keto start og jeg er allerede stor fan af min nye livstil, dig og dine lækre opskrifter her på madbanditten. Dog har jeg et stort ønske som jeg tror jeg deler med mange, nemlig at hvor kunne det være skønt hvis man på opskrifter fik oplyst hvor mange kulhydrater hver ret/måltid indeholder, ligesom man kan på Ketoliv app’en bl.a.
  Mvh
  Marianne

  Svar
  • Hej Marianne

   Det forstår jeg. Jeg har dog valgt at forbeholde det til mine købeprodukter. Jeg synes, det er fair at der er forskel på hvad man får gratis og hvad man får, når man betaler for det. Du kan se her, hvordan du nemt regner det ud selv: Energiberegninger

   Svar
 14. Hej Jane

  Jeg har lige et par opklarende spørgsmål i forbindelse med opstart af LCHF:

  – Børnene er ikke klar til at lægge komælk på hylden endnu, og vi har de sidste par år brugt økologisk laktosefri minimælk, da jeg tænkte det var sundest ? Skal jeg hellere vælge en federe mælk ?

  – når jeg køber flødeost, piskefløde og creme fraiche; skal jeg så gå efter de laktosefri varianter eller de økologiske varianter ?

  – er Skyr uden frugt LCHF kost ?
  – hvis der i opskriften står at ovnen skal sættes på 200 grader, er det så uden varmluft, hvis ikke det er angivet ?

  På forhånd tak ?

  Svar
  • Hej Pernille

   Hvad dine børn gør er ikke så afgørende men personligt vælger jeg sødmælk til mine børn.

   Medmindre du ikke kan tåle laktose, er der ingen grund til at vælge laktosefri produkter. Laktosefri betyder ikke kulhydratfri men det betyder at der er tilsat et enzym, der hjælper til nedbrydelse af laktose.

   Skyr med frugt er et skidt valg på LCHF/Keto. Sigt efter mantraet kød, grøntsager og fedt.

   Og ja, kun varmluft hvis der specifikt står varmluft :)

   Svar
 15. Hej Jane
  Jeg mangler inspiration til min mands middagsmad da han er i bilen hele arbejdsdagen og det sku ku spises imens han køre
  Hilsen kristine

  Svar
  • Er dette her ikke en situation hvor det ville være fair at tage bare 5-10 minutters pause for at spise sin mad i ro og mag? Det er en ret lille indsats at bede om, synes jeg.

   Herefter kan han spise stort set alle opskrifter, jeg har. Tjek fx den store madpakkeguide.

   Har han brug for at købe mad på farten, lavede jeg denne guide for nogle år siden: Spis Low Carb på farten

   Svar
 16. Hej Jane når der står kokosfiber i din risengrød ( wannabe ) er det så almindelig revet kokosmel eller er det kokosfiber mel fra urtekram / fedtreduceret kokosmel fra Sukrin ?

  Svar
 17. Hej Jane,
  Jeg beklager hvis dette er et dumt spørgsmål, men er alle dine opskrifter keto godkendte udover dem der står lchf på?
  Jeg er ny i denne livsstil og har på de sidste 5 dage tabt 3 kg allerede ? jeg synes dine opskrifter ser fantastisk lækre ud!

  Svar
  • Hej Katja
   Både ja og nej, synes jeg. Ja, fordi det ikke er ‘opskrifterne, der er Keto’. Keto er et spørgsmål om at spise få kulhydrater samlet set over hele dagen men hvordan du sammensætter dette er op til dig. Læs mere her: Er det Keto?

   Og nej hvis du mener om du bare kan spise frit af alle mine opskrifter og tro at du så automatisk lander så lavt i kulhydrat som Keto foreskriver. Du skal selv holde styr på kulhydraterne og det kræver en indsats. Af samme grund laver jeg Keto-bøger, hvor opskrifterne er energiberegnede og du kan se, hvor meget de indeholder og hvad der skal til for at sammensætte en kost med så få kulhydrater.

   Svar
 18. Jeg synes du gør et flot stykke arbejde og jeg kan godt lide din side og dine bøger.
  Jeg får dog ikke lavet så mange af dine opskrifter da der næsten altid er MANGE ingredienser.
  Jeg ville have meget mere praktisk gavn af hvis du havde en liste over opskrifter med maksimalt 8 ingredienser (så få som muligt) og helst nogen der er almindelige i danske husholdninger (også i provinsen).

  Svar
  • Fed idé! Tak for den!

   Jeg er dog ked af du oplever at der er for mange ingredienser i. De sidste par år har det været et kæmpe fokuspunkt at få luget alle overflødige ingredienser ud, både her på bloggen og i mine Keto-bøger. Men så må jeg jo stramme mig endnu mere an :)

   Svar
 19. Hej Jane

  Jeg lever efter keto ikke streng men har alligevel tabt 6 kg på 5 md.
  Jeg har haft et anfald af galdesten. AV for pokker. Ved du om hvad der sker?? Jeg drak 2 drinks med meget sukker i og måske formeget røget bacon.
  Måske sukker chock eller????
  Mvh Jane olsen

  Svar
  • Kulhydrater og Keto er en skidt kombination og kan udløse den slags.

   Selve galdestenene er dannet pga. tidligere fedtfattig kost. Når vi spiser Low Carb/Keto og forbrænder fedt, er der flow af galde i galdeblæren fordi den er i brug, hvilket er en god ting. Sukker bremser denne proces.

   Fedt kan dog også udløse selve anfaldene, hvis man spiser meget på en gang. Men det ses mest helt i starten i overgangen fra fedtfattig kost til Low Carb/keto.

   Svar
 20. Hej Jane
  Jeg tænkte det var på sin plads at tilkendegive hvor stor en betydning din blog og dine bøger har haft for mig.
  Jeg valgte at prøve keto midt i august, så jeg er stadig ret ny i dette univers.
  Jeg har ikke haft brug for et stort vægttab, men “blot” de sidste svære kilo, som har drillet i 5 år nu.
  Men det var egentlig ikke udgangspunktet for at starte en ketogen diæt, det var nærmere ønsket om at komme af med min konstante sukkertrang og behovet for at skulle spise på bestemte tidspunkter. Jeg har nemlig et job hvor det ikke altid er muligt, og jeg ville derfor afprøve om keto kunne hjælpe mig på den front. Og sikke da en omvæltning! Tusind tak for øjenåbneren og hjælpen til at gøre det muligt, med så mange lækre opskrifter og ikke mindst gode råd og vejledning.
  At kiloene så også er forsvundet er jo yderligere en god gevinst.
  Men sukkertrangen og madbehovet er dæmpet, og jeg er ikke sulten konstant.
  Tak for dig og alt hvad du giver af dig selv!

  Svar
  • Hej Karina
   Orv tusinde tak for den fine hilsen. Det er virkelig dejligt at høre at mit arbejde kan give så gode oplevelser derude❤️

   Svar
 21. Hej Jane.

  Overordnet går det godt med min nye keto livsstil. ?

  Jeg får lavet god mad og syntes det nemt finde på maden med grøntsager og jeg bliver mæt.

  Men jeg får noget ”kriser” i løbet af dagen hvor jeg løber tør for energi og bliver fysik træt.

  Det ikke fordi jeg har behov for sukker eller jeg er sulten når jeg løber tør for energi men det som om kroppen går kold.

  Hvad skal jeg gøre ved det?

  Men noget godt er der jeg har da tabt mig 8,5 kg og 21 cm på maven så det går i den rigtige retning.?

  Noget af det jeg har tabt, er mens jeg var indlagt på psykiatrisk afdeling og der var det umuligt spise efter keto.

  Men efter jeg kommet hjem og fået ryddet op i skabene så jeg 100% i gang nu.

  Pt. vejer jeg 144,3

  Så hvad SKAL jeg indtage af fedt og protein, måske får jeg ikke nok tænker jeg når jeg går kold.
  Jeg syntes jeg salter alt min mad rigtig godt.

  Kan du tænke om der er noget jeg skal spise anderledes eller noget jeg mangler?

  Det jo stadig meget nyt alt det her keto. Men jeg syntes jeg har brugt mange timer på studere din hjemmeside og føler jeg forstår det meste men blir da i tvivl når jeg går kold.

  Jeg håber du kan hjælpe lidt.

  Med Venlig Hilsen

  Sine Leander Pryds

  Svar
 22. Synes noget af brødet har en tendens til at hænge fast i bagepapiret, kan mam på nogen måde undgå dette..?
  Jeg har indtil videre oplevet det ved Oopsies og en blomkålspizzabund..??

  Svar
  • Du skal bare lige lette dem fra bagepapiret med en spatel, når de kommer ud af ovnen. Så slipper du for det :)

   Svar
 23. Hej i Feks nogle opskrifter fu har lagt på nettet eks.knækbrød opskrifter står ikke kulhydrat angivelser?
  Mvh Charlotte

  Svar
  • Hej Karin

   Nej ikke specifikt sådan. Men jeg har masser af opskrifter uden fisk også. I mine Keto-bøger er der masser af opskrifter uden og i Keto-madplanerne (aftensmad) er der fisk på menuen 1 gang om ugen. Mine opskrifter er så nemme at det i de fleste tilfælde er nemt at bytte fisk til fx kylling.

   Svar
 24. Hej Jane
  Har begge dine bøger og er på uge 2 på dit kickstartkursus.
  Hvad bruger man alle de tiloversblevne æggehvider til?
  Mvh. Christel

  Svar
  • Hej Christel

   Jeg er simpelthen lige i tvivl om hvorfor du har en masse tiloversblevne æggehvider? Hvad bruger du blommerne til?

   Svar
 25. Det er ikke muligt at købe din bog, Keto på 4 uger. på Saxo eller andre steder.
  Hver gang det kommer til betaling er der er forblommet forklaring.
  Er den udsolgt eller?
  Kan jeg købe den andre steder, for det ønsker jeg.
  kh

  Svar
  • Er det rigtigt? Det ser da ud til at saxo fint kan levere den. Mig bekendt er den ikke udsolgt.

   Men bogen fås overalt, dvs. i alle boghandlere, fysiske butikker som online og vist også i både Føtex og Bilka.

   Håber du finder den :)

   Svar
 26. Hej Jane
  Er nu hoppet på keto, og har købt din bog keto på 4 uger, men ikke fået den endnu.
  Har på 2 dage tabt 1,2 kg? selvfølgelig er det væske meget af det. ?
  Men
  Jeg drikker normalt 2 små kopper kaffe om morgenen med oatlykaffe havremælk. 6,5 gr kulhydrat pr. 100 gr. Det gør jeg faktisk stadigvæk, men er det bedre at købe mandelmælk usødet med kun 2,2 kylhydrater pr. 100. Jeg mener er der den store forskel når det kun er en skvat mælk jef kommer i 2 kopper kaffe om dagen?
  På forhånd tak ?

  Svar
  • Ja det vil generelt være bedre ikke at bruge kulhydrater på kaffedrikke men i stedet bruge dem på grøntsager, men ingen for det, du nævner vil mandel være bedre end havre. Og er mængden lille synes jeg fint, det kan være et personligt valg bare at gøre det, du foretrækker.

   Svar
 27. Hej

  Jeg kommer til at tænke lidt fremad. Der er mange situationer hvor man skal takke nej; en fredagsrundstykje, en kollega der bager kage, når vi er på tur og holder ind for at få en stor is osv.
  Jeg vil virkelig gerne sige nej, men har nok brug for lidt fif til hvad jeg gør, og ikke mindst siger, uden at være uhøflig

  Hvad vil der i øvrigt ske hvis man tager en rundstykke eller et stykke kage – får man det bare decideret dårlig?

  Jeg er i uge 3 i kickstart forløbet og jeg ELSKER det. For første gang nogensinde har mit madmisbrug været nærmest ikke eksisterende. Det er så stor en befrielse, du tror det er løgn.

  Svar
  • Hej igen :)

   Gå tilbage og genlæs/lyt til tirsdag i keto-uge 2, hvor det netop handler om dette. På lørdag skal vi tale om ‘cheat days’ så det kan du glæde dig til.

   Men alligevel, hvis jeg må give dig et godt råd. Du nævner selv madmisbrug og at dette invaliderende problem endelig holdes i skak. Jeg håber, du forstår hvor vigtigt det er og at det er en konsekvens af de valg, du træffer nu. Cheat days er ikke for dig, og jeg vil ikke anbefale dig at spise rundstykker og kage og is. Du risikerer at det samme sker, som hvis en alkoholiker beslutter sig for bare lige at drikke ét glas. Tag en dag af gangen. I dag gør du det her. Og det gentager du så hver dag. Din fremtid er i dag.

   Og læn dig tilbage og nyd kurset, hvor vi kommer meget mere ind på disse ting :)

   Svar
   • Du har fuldstændig ret – cheatday er ikke for mig, så det er jeg godt i gang med at acceptere nu

    Du er den første nogensinde som sammenligner madmisbrug med alkoholmisbrug – hvis du vidste hvor mange forskellige fagfolk jeg har prøvet at sige det til, hvor de bare har trukket på skuldrene – de har ganske enkelt ikke vidst hvordan de skulle forholde sig til det

    Det er så vildt at se en anden sætte ord på det – jeg bliver altså helt rørt

    Svar
    • Jeg forstår fuldstændig hvad du mener. Jeg er nået dertil at jeg er ligeglad med om ‘sukkerafhængighed/madafhængighed’ findes eller ej. Jeg ved, at jeg selv – og hundredevis af andre kvinder, jeg har arbejdet med – alle kloge, rationelt tænkende og kompetente mennesker, har mærket både trang og abstinenser, som havde vi at gøre med noget stærkere.

     Så selvom jeg er ked af at høre at du bakser med dette problem også, glæder det mig at du nu får lov at mærke, at det ikke behøver være sådan. Og at livet er hundrede gange bedre i frihed :)

     Svar
 28. Har forsøgt og købe madplan og betale via mobilpay, men i acceptere ikke mit kort ej hellere på mobilpay ?

  Svar
  • Hvor irriterende. Jeg kan se at der er gået betalinger ind i dag med både kortbetaling og mobile pay, så jeg har ikke rigtigt noget, jeg kan gøre i min ende. Måske prøv igen senere…

   Svar
 29. Hej Jane
  Er der en begrænsning på hvor mange nødder og kerner man bør/ må spise her tænker jeg på hvis man bager brød selv. Jeg bruger Stealderbrød men spiser også nødder i løbet af dagen, er der nogen bestemte nødder/ kerner man bør undgå?

  På forhånd tak
  Max

  Svar
  • Det kommer an på hvad målet er. Ift. Keto er nødder en skidt idé. Her bør man fokusere på at bruge sine kulhydrater på grøntsager.

   Er målet derimod at få mange kalorier og meget energi ind, er nødder en god og sund kilde, synes jeg.

   Svar
 30. Hejsa Jane
  Jeg skal til at køre 4 uge fra bogen Keto på 4 uger.
  Har brug for at vide hvad du så anbefaler, så jeg forsat kan tabe mig.
  Skal jeg starte forfra med bogen, købe den anden bog eller hvad tænker du?
  Mvh
  Anna-Mette

  Svar
  • Hej Anne-Mette
   Jeg vil rigtig meget håbe, at du efter fire uger med bogen føler, at du er så godt klædt på, at du ved hvad der skal til for at fortsætte på egen hånd. Det er virkelig, virkelig ikke meningen, at man skal følge en plan altid. Det er netop pointen også i Keto på 4 Uger. Keto gør dig selvregulerende, så det er så nemt, så nemt at køre videre selv.

   Og har du brug for flere opskrifter, kan du altid kigge på mine forskellige Keto-produkter her: https://www.madbanditten.dk/keto-produkter/

   Svar
 31. Hej Jane

  Vi er ved at lave hveder efter din fantastisk opskrift. Men der står ikke hvor mange kulhydrater der er i dem

  Mvh. Henrik

  Svar
 32. Hej Jane :)
  Jeg har købt din nyeste bog Keto På 4 Uger.
  Når der for eksempel på side 71 står, at opskriften er til 2 personer.
  Er energiberegnelsen så regnet ud for 2 personer, da opskriften svare til 2 personer?

  Og hvor lang tid/hvor mange timer synes du der skulle gå, fra at have spist morgenmad til at træne, hvis man skal træne om eftermiddagen, og ikke kan gå med ikke at spise morgenmad?
  Jeg spiser/drikker ikke mellemmåltider, så en lille snack ville ikke kunne “hjælpe” mig :)

  Tak på forhånd. God dag

  Svar
  • Energiberegningerne er altid pr. person. Dvs. at hvis opskriften er til to personer, dækker energiberegningen den ene portion. Håber, det giver mening.

   Fra morgenmad til træning om eftermiddagen? er der en frokost et sted der imellem eller hvordan?

   Jeg plejer generelt at time mine træninger, så jeg har et hovedmåltid i forlængelse af træningen, eller sådan indenfor 1-2 timer efter træning. Så fx morgenmad kl. 7, træning kl. 11.00 og frokost 12.30-.13.00. Sådan noget i den retning. Og jeg tager altid 1 tsk salt i et glas vand en times tid før træning. Det gør en verden til forskel, oplever jeg.

   Svar
   • Tusind tak for svar :)
    Så beregningen er for 1 person, når du skriver portion?
    Undskyld, at du er skære det ud i pap, jeg er bare ret ny med hensyn til energiberegninger.

    Og med hensyn til mit 2 spørgsmål: Nej, jeg spiser ikke frokost, så jeg vil prøve at time min træning, så det lige er før aftensmaden :)
    Men jeg mente mere, om der er “minimum” for hvor mange timer der skal gå, for at man må træne/løbe:)

    På forhånd tak for svar Jane, og så vil jeg sige at du fortjener et stort TAK for al dit arbejde både med bøger og bloggen! Idol <3 :)

    Svar
 33. Jeg skal til at starte på Keto-kuren nu, og har købt bogen med de lækre opskrifter. Er de for 1 eller 2 personer?

  Svar
 34. Hej Jane

  Har lige læst din bog Keto på 4 uger og spændt på at komme i gang.

  Med hensyn til grøntag, skal de spise rå, eller må man gerne stege dem i en wok, tilsat noget krydderi?

  /Dennis

  Svar
  • Hej Dennis

   Du kan både spise dem rå og stegt, kogt, osv. Lige som du bedst kan lide dem.

   Rigtig god fornøjelse.

   Svar
 35. Hej Jane
  Er lige startet og vil høre om du har nogle forslag til “mellemmåltider”, da vi spiser sent aftensmad hjemme hos os og det kan være svært at vente fra kl. 12 til kl. 19-20?

  Tak for en super hjemmeside ;o)
  Jette

  Svar
  • Hej Jette

   Hvad som helst du har, der ikke indeholder kulhydrater: et par kogte æg, en humpel ost, lidt tunsalat, salamipølser, en håndfuld flæskesvær osv. Med tiden vil du sikkert kunne klare dig med en kop te med lidt kokosolie eller lign men i starten er det altid bedre at spise mere end at blive alt for sulten, synes jeg.

   Svar
 36. Er lige startet, og er rigtig motiveret. Må man putte mælk i sin kaffe/te, hvis det er laktosefri mælk? Er der et alternativ bortset fra fløde eller kokosmælk/olie?

  Svar
  • Nej mælk er et usmart valg og det gør ingen forskel om det er laktosefri. Laktosefri betyder ikke kulhydratfri. Det betyder bare at mælkesukkeret er spaltet til simple sukkerarter (som optages i blodet hurtigere end mælkesukker/laktose). Væn dig til at drikke din kaffe sort og brug en lille sjat fløde eller 1 tsk kokosolie, indtil du er der.

   Svar
 37. Hej Jane

  Min mand synes jeg er blevet sindsyg god til at lave velsmagende retter efter jeg 2.1 startede på at lave aftensmad efter dine opskrifter. Der er også forsvundet 4 kg på os begge to og vi løber hurtigere og bedre end før.
  Det er da fantastisk helt uden sult?

  Svar
 38. Hej Jane
  Jeg vil bare gerne sende dig en kæmpe TAK!!!!
  Jeg har brugt dine opskrifter til aftensmad det sidste års tid. Den 7/1-20 var det præcis et år siden, at min mand og jeg startede vores livsstilsændring, lige før jul sagde vægten -40kg.. Jeg er så stolt og glad og alt er blevet meget lettere. Det meste af tiden har jeg siddet i kørestol, så skindet hænger slapt flere steder, men pyt…. Jeg er glad og elsker maden, tvivler på at jeg nogensinde slipper lchf igen.
  Endnu engang tak!
  Mvh Jette

  Svar
  • ej wow sikke en dejlig kommentar! Hvor er jeg bare glad på dine vegne og hvor er det bare en superflot præstation. Jeg håber, du er så stolt af dig selv!

   Svar
 39. Jeg har et spørgsmål, for jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, da jeg har fået gastric bypass og kan ikke tåle mange ting og har pco og tager på, jeg har prøvet dine opskrifter og der kan jeg tabe mig, men får dårlig mave, så spørgsmålet hvad kan jeg gøre uden at rende hele dagen på toilettet

  Svar
  • Det er desværre ikke et område jeg har særlig god indsigt i men hvis jeg skal sige noget lidt generelt ville det være dette:
   Fokuser på kød og grøntsager og vær lidt forsigtig med fedtmængden i starten. Fedtmåltider, bulletproof kaffe og lign er ikke til dig. Del dine måltider op, så du spiser færre mindre måltider, hvis du oplever det hjælper.
   Pas på med kokosolie som kan give løs mave.
   Husk at spise nok salt så du ikke bliver dehydreret og får ubalance i elektrolytterne.

   Der ville jeg starte, tror jeg.

   Svar
 40. Hej Jane.
  Er lidt i panik. Spiser KETO og har nu gjort det helt striks siden nytår. Nu har Jeg fået en mave virus med kraftig diarre og så anbefaler man jo væske med salt og SUKKER. Jeg spiser godt med salt, men har jo ikke lyst til at ødelægge det gode arbejde. Ødelægger en teske sukker alt, så Jeg skal starte forfra?

  Svar
  • Selvfølgelig gør 1 tsk sukker hverken til eller fra – det er vel 4 g kulhydrat, men hvordan skulle det hjælpe dig? Altså hvad skulle formålet med 1 tsk sukker være?

   Svar
 41. Jeg har et spørgsmål. På 6. og 7. dagen efter at være startet Keto kost, blev jeg voldsomt tørstig hele tiden, har drukket over 7 l. Væske, mest vand, ind imellem med salt. Jeg var også blevet meget forkølet og havde lidt småfeber.
  På 7. dagens blev jeg om aftenen rigtig skidt og var ved at besvime.
  Er det normalt på keto kost, både at blive SÅ tørstig og også blive svimmel og være ved at besvime?

  Svar
  • Nej det er ikke normalt. Du er dehydreret og i kraftig elektrolytubalance, fordi du ikke har fulgt saltanbefalingerne. Du skal ikke drikke 7 liter vand. Du skyller alle mineraler ud.

   Du skal tage mindst 2 tsk salt, foruden at du salter din mad godt. Og drikke efter din tørst. Alt andet er potentielt farligt.

   Hvis du tilfældigvis tager blodtrykssænkende medicin, er din dosis nu formentlig for høj og dit blodtryk for lavt.

   Det lyder ikke til at du har læst Keto-bogen. Det skal du: https://www.madbanditten.dk/keto-bog/

   Svar
   • Det troede jeg faktisk også, at jeg manglede salt. Men jeg endte på hospitalet, hvor de kunne se i mine blodprøver, at det gjorde jeg ikke.
    Havde jo også drukket salt, for at undgå det. Så det var ikke det.
    Har læst Keto bogen og fulgt den. Tænker at det måske er virussen oveni, som var for meget for min krop.

    Svar
    • Det lyder voldsomt. Godt du er ok.

     Der skal enorme mængder salt til at imødekomme et væskeindtag på 7 liter. Saltets rolle er at sikre normal elektrolytbalance. Med for lidt salt og for højt væskeindtag falder din blodvolumen. Det er din krop, der prøver at opretholde koncentrationen af natrium i dit blod og derfor kan din måling se normal ud. Og det kan fint give de symptomer, du beskriver.

     Dehydrering på Keto kan i sjældne tilfælde føre til ketoacidose (som man normalt ellers kun ser hos folk med diabetes 1). Det er ikke noget at spøge med.

     Pas godt på dig selv.

     Svar
 42. Hej Jane
  Jeg har netop bestilt din keto madplan vinter
  Jeg har også købt og læst “alt om keto” men manglede konkret rettesnor ift dagligt madindtag
  Desværre indeholder madplanen ikke morgenmad og frokost så jeg er fortsat på herrens Mark ift hvad jeg konkret kan spise ?
  Oplever nemlig at komme over protein og kulhydrat når jeg spiser aftensmaden og mangler fedt –
  Hvad kan jeg gøre?

  Svar
  • Hej Mia

   Det er godt du spørger, for det lyder som om du allerede er på gal kurs. Det skal vi have rettet op på, så du kan få succes med Keto.

   Det ‘alt om keto’ du har købt er vist ikke noget, du har købt af mig og måske er det derfor du er på afveje. Måske bruger du også en app som lifesum, som fortæller dig at du skal spare på protein og spise meget fedt. Det er forkert – i hvert fald hvis dit mål er at tabe fedtmasse uden samtidig at tabe muskelmasse, dit hår, libido, livsglæde osv.

   I stedet skal du spise tilstrækkeligt med protein og bruge fedt strategisk ift. dit mål. Jeg vil anbefale dig Keto-bogen, hvori du både får serveret den tilstrækkelige forståelse for Keto (og hvorfor du ikke skal følge de proteinfattige anbefalinger) og der er opskrifter til hele døgnet + komplet kostplan til alle dagens måltider til at komme godt fra start: https://www.madbanditten.dk/keto-bog/

   Internettet flyder over med misforståelser om Keto og det gælder altså om at være lidt på vagt.

   Svar
   • Jeg har også lige bestilt en madplan og studser over at der ikke er morgenmad og frokost!? Troede at det var en komplet madplan.

    Svar
    • Hej Charlotte

     Jamen jeg er da egentlig også ked af, at du forveksler en madplan med en kostplan og at du ikke har læst om det produkt, du har købt og derved sidder med en følelse af, at jeg har solgt dig noget, du ikke har fået. Men intet sted skriver jeg komplet kostplan, for det er det jo rigtigt nok ikke.
     Faktisk beskriver jeg konceptet meget grundigt i detaljer og jeg skriver faktisk aftensmad hele 28 gange på siden: https://www.madbanditten.dk/keto-madplan/

     Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg ellers skal sige. Hvis du har forslag til, hvordan jeg kan gøre det tydeligere, at det er en madplan med aftensmad og ikke en kostplan til hele dagen er jeg helt åbent for input.

     Svar
 43. Hej
  Jeg lider af åreforkalkning, og har været igennem en stor kar operation, jeg skal tænke over ikke at spise mad med for meget kolesterol i, og har fået af vide at jeg helst ikke skal spise kokos el kokosolie, der er rigtig meget af det i opskrifterne, kan jeg erstate det med noget andet?

  Svar
  • Smør, fløde måske…

   Jeg tror måske ikke jeg er den rette at spørge. Jeg har jo et lidt anderledes sundhedssyn, kan man sige…

   Svar
 44. Hej Jane.
  Har du en af dine madplaner man kan købe der er til den børnevenlige side? Jeg vil vildt gerne prøve dem, men ved også bare at mine børn ikke er til særlig “avanceret” mad, men bedst kan forholde sig til det enkle og børne agtige :)

  Kh
  Anja

  Svar
  • Jeg synes at al min mad er børnevenlig. Det er jo nem og enkel mad. Men madplanerne er ikke lavet med børn i tankerne og hvad man oplever som ‘avanceret’ er jo meget forskelligt. Børn og aktive mænd kan fint supplere med ris, kartoffel eller lign. og det hjælper som regel.

   Men ved du, at jeg har lavet en bog med sund familie/børnemad? Madglad, hedder den. Måske den var noget i stedet? https://www.madbanditten.dk/madglad/

   Svar
  • Hej Ayla
   Det er jeg ked af at høre. Jeg sælger madplanen fra denne side: https://www.madbanditten.dk/keto-madplan/ Jeg skriver aftensmad hele 28 gange på siden, inkl. med store bogstaver i første sætning. Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal gøre det tydeligere. Desuden hedder en plan til alle dagens måltider jo en kostplan og ikke en madplan.

   Jeg er ked af, at det er lykkes dig at misse det trods dette. Skriv til support, hvis de skal prøve at finde en anden løsning til dig ([email protected])

   Svar
 45. Kære Madbandit,

  Jeg tillader mig at henvende mig for at høre om et potentielt samarbejde.

  Jeres side med opskrifter er ganske udbygget, og ser godt ud.

  Vi er importører af vine fra hele verden.

  I øjeblikket er vi i gang med et nyt site, hvor det skal være muligt at se hvilke retter der kan bruges til vinene.

  Vi har tidligere arbejdet sammen med andre om dette. Det forgår på den måde at vi viser jeres billede og overskrift af retten under vore vine. Hvis brugeren ønsker at se mere, så skal man klikke og gå til jeres side.

  Win win…. Vi kan vise noget mad – i får ny trafik.

  Lad mig høre om det var noget vi kunne arbejde videre på …

  Tak
  jørgen glud
  glud vin

  Svar
 46. Hej Jane. Har lige lavet tærte med kylling og svampe. Den er mega god men plejer du ikke at lave noget tilbehør?

  Svar
 47. Hej Jane, rigtig god blog :-) tak for det. Jeg har købt en 5 ugers madplan, som jeg glæder mig til at starte på. Jeg ville høre, om de opskrifter du har lagt ind her, under det du kalder “madbandittens opskrifter” med morgenmad, frokost, juleopskrifter osv., er nogle man kan købe på bog/e-bog? De ser super gode ud, og jeg kunne derfor godt tænke mig at have dem liggende på mit køkkenbord :-)

  Svar
 48. Hej Jane

  Tak for en inspirerende blog! Om kokosolie synes jeg, der er delte meninger om, hvor sundt det nu er pga. det høje indhold af mættet fedt. Er det dog ikke bedre med raps- og olivenolie? Og Måske har du en tip til at få kokosolien lirket ud af glasset ?

  Hilsen Randi

  Svar
  • Om kokosolie er sundt eller ej handler jo helt om, hvorvidt man køber ind på præmissen om at mættet fedt er ufarligt. Det gør jeg jo i høj grad. rapsolie er jeg ikke helt begejstret eller overbevist om at vi skal spise meget af men olivenolie virker til at være helt gavnlig. Kokosolie synes jeg er et valgfrit tilvalg. Kokos vokser eller produceres jo ikke på vores breddegradder og derfor synes jeg at smør, fx til stegning, er et bedre valg.

   Kokosolie smelter ved 26 grader, så du kan altid sænke glasset ned i varmt/kogende vand til olien smelter og hælde det ud. Kokosolie skal ikke opbevares på køl, hvilket betyder at den i denne varme er helt flydende allerede.

   Svar
 49. Hvor mange kalorier er der i den kanel omelet?
  Så jeg har styr på det.
  Sødemiddel trigger ikke min søde tand. Det er som om det holder det i ave. Men jeg holder mig fra at lave kager og den slags, for der har jeg ingen stopklods ?

  Svar
  • Jeg tilbyder desværre ikke at lave energiberegninger på de opskrifter, jeg lægger gratis på bloggen. Energiberegningerne laver jeg på mine købeprodukter men du kan nemt selv lave dem ved hjælp af et program som fx madlog.dk

   Og jeg har det også sådan med kagerne – suk! :)

   Svar
  • En helt anden ting. Den der kanel-omelet, er det noget jeg kan tillade mig at spise hver dag, når jeg forsøger st spise keto og skal tabe mig ?

   Svar
   • Hej igen
    Det er ikke sådan, at det er et måltid, der afgør, om man taber sig eller ej. Dit vægttab afgøres af, om du er i kalorieunderskud samlet set – det gælder også på keto. Så et bedre spørgsmål ville være: Hjælper kanelomeletten mig til at opnå et kalorieunderskud? Og det kan du bedst selv mærke.

    Kulhydratmæssigt lander den ret lavt, vil jeg tro. Laver du en version med sødemidler, skal du iagttage, om den søde smag trigger din appetit efter mere sødt.

    Svar
 50. Hej Jane. Jeg ville bare lige sige at jeg elsker dine opskrifter, jeg startede i fredags d. 05/04-19. Jeg startede på 123,8 kg og jeg er nu nede på 119,9 kg. Min træng til søde sager er nu væk. Hurra for keto!

  Svar
 51. Hej Jane.

  Jeg elsker dine opskrifter og din nye bog ?

  Jeg har en datter på to år som elsker sovs ligesom sin mor ?

  Hvordan kan jeg lave en løgsovs eller bare en brun sovs til frikadeller.

  Har kigget og søgt på diner opskrifter men kunne ikke finde brun sovs. Kan du hjælpe ??

  Svar
 52. Hej Jane,
  Jeg har lige købt din bog, og er SÅ begejstret!
  Men har lige et spørgsmål.
  Skal man følge de opskrifter der er i bogen for et succesfuldt vægttab, eller kan man godt supplere med opskrifter herinde fra din blog? :)

  Mvh Sille

  Svar
  • Hej Sille

   Du kan fint bruge andre opskrifter. Det vigtigste er at dit samlede kulhydratindtag er lavt. Det kræver ikke særlige opskrifter men derimod at du fokuserer på grøntsager, kød og fedt og sikrer dig, at dit samlede kulhydratindtag ikke overstiger 20-30 g pr. dag. Læs evt. de indledende kapitler i bogen grundigt (fx s. 49 med de forskellige strategier) og suppler evt. med dette indlæg: https://www.madbanditten.dk/2019/01/14/er-det-keto/

   Og tak for de søde ord om bogen <3

   Svar
  • Mjaah nogle opskrifter vil være til flere personer (kødsovs fx – som er lidt bøvlet at lave til en) men så har du til dagen efter eller fryseren.

   Svar
 53. Hej Jane.
  Først stort tillykke med Keto – bogen, som Jeg finder både oplysende og super inspirerende. Har tidligere levet efter dine LCHF principper, men uden et Keto – forløb til at starte op på. Jeg havde heller ikke succes med at tabe mig med LCHF, til gengæld kunne Jeg holde min vægt helt stabil og undgå cravings. I dag kanJeg se, at Jeg har fået alt for mange kalorier med daglig æggekaffe, nødder og flæskesvær ?Nu spiser Jeg efter Ketobogens anvisninger og har tabt 5 kg siden nytår. Min plan er at fortsætte med Keto til min vægt føles rigtig og derefter fortsætte med en mere liberal LCHF, med plads til et glas vin engang imellem, samt LIDT nødder ol. Og nu til mit spørgsmål: Det er jo mht kulhydrat ikke ligegyldigt, hvilke nødder Jeg vælger og bag i din bog, kan Jeg læse at græskarkerner indeholder 4,7 g kulhydrat og mandler 5,4g. Bag på min pose øko græskarkerner står, at de indeholder 12g kulhydrat og bag på mandlerne 9,1 g kulhydrat ( heraf sukkerarter 4,4g ) øh det er en helt almindelig pose mandler. Kan du forklare mig, hvorfor forskellen er så stor og hvad Jeg skal regne med?
  Mange hilsner
  Sussie

  Svar
  • Yes mand, KETO-bogen er bare super effektiv – godt gået!

   De forskelle du kan se i næringsdeklarationer skyldes forskellige ting, tror jeg. En er upræcis mærkning, en anden at data er forskellig alt efter hvilken database, du trækker dem fra og så det at nogle producenter ikke er opmærksomme på at vi i dk opgiver kulhydrater i tilgængelige kulhydrater, dvs. minus fibre. I udenlandske, fx amerikanske, indgår fibre i kulhydratmængden.

   Og så vigtigt også at sige, at vi ikke har at gøre med en eksakt disciplin her. Desværre :)

   Svar
 54. Hej Jane
  Har du et forslag til frokostfisk, når jeg hverken tåler røget fisk, tun eller rejer? Jeg er rigtig glad for dine bøger og livsstilen lchf. Jeg synes bare at mine frokoster er blevet ret kedelige.
  Mvh Birgit

  Svar
 55. Hej Jane
  Har lige købt din bog LCHF SPISXDIG MÆT OG GLAD.
  Vi er ved ar afprøve opskrifterne og vil bla. lave thai fiskedeller, men synes at der mangler noget tilbehør i opskriften. Salaten beskrevet er lidt i underkanten til at mætte 4 voksne.
  Kan man finde samme opskrift med forslag til tilbehør på din hjemmeside?
  Hilsen
  Tanja Hermansen

  Svar
  • Åh det ved jeg ikke lige. Jeg skrev bogen tilbage i 2012 og jeg har lavet så mange opskrifter siden at jeg har svært ved at skille dem ad.

   I kan altid tilpasse portionsstørrelser. De vil jo altid være vejledende.

   Men du finder en hulens masse tilbehør at vælge mellem her: Tilbehør

   Og en masse andre fiskefrikadeller (og andet godt) her: Aftensmad

   Svar
 56. Hej Jane. Hvis jeg bare skriver madbanditten og kommer ind på din side, klikker på opskrifter, så kan man ikke komme længere. Man kan kun skrive en kommentar/ svar. Det fik du så her!

  Svar
  • Ja, det er rigtigt, det er lidt dumt. Det er fordi der er sådan en nedfaldsmenu, hvis du holder musen hen over opskrifter. Så kommer morgenmad-frokost-aftensmad etc. Men jeg laver lige lidt på siden, så den ikke er en helt blind vej. Tak for reminderen!

   Svar
   • Hej Jane
    I forlængelse af ovenstående, så bruger jeg en iPad og ikke en computer, og det er mig nærmest umuligt at “ramme” punkterne i nedfaldsmenuen. Det sker måske en ud af tyve gange, at den godtager mit tryk. Og så når jeg at blive frustreret, inden jeg når ind til de gode sager.
    Er det noget, du har kig på?

    Svar
    • Er det ‘plusserne’ der er svære at ramme?
     Min udvikler koster 1000 kr i timen så jeg vil gerne være sikker på hvad problemet er, før jeg sætter ham i arbejde :)

     Svar