LCHF - BRØD & KAGER

LCHF

BRØD & KAGER

UDEN MEL, UDEN GLUTEN, UDEN SUKKER OG UDEN GÆRBogen er til dig der:

Kogebog og ikke livsstilsbog

Bogen er en kogebog og ikke en livsstilsbog som LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD og MÆT & SLANK MED LCHF Her er ingen lange teoriafsnit, bare masser af lækre brød og kager.

LCHF – BRØD & KAGER er en opsamlingsbog, som samler de bedste brød- og kageopskrifter fra mine to andre bøger krydret med 18 nye opskrifter. I bogen får du opskrifter på morgenbrød og på madbrød, som du kan bruge til både aftensmaden, madpakken og mellemmåltidet, og du får et væld af lækre og syndige kager. Allesammen helt uden gluten, mel, gær og sukker.

Vil du bladre lidt i LCHF – BRØD & KAGER?

På mobil fungerer det måske bedre via linket her

reklamelink til Saxo.com

LCHF - Brød & Kager

Læs anmeldelser her

59 kommentarer til “LCHF – BRØD & KAGER”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane.
  Har du nogensinde overvejet at skrive bøger, som ikke omhandler kost og sundhed?
  En selvbiografi, hvordan man får succes etc.
  Det kunne være vildt fedt, da du er en virkelig stor inspiration for mange :)

  Svar
  • Hvor er du sød, tusind tak❤️ Det har jeg faktisk ikke overvejet. Men jeg ville elske at beskæftige mig med andet end mad og sundhed, som jeg bestemt synes er spændende men der jo så meget andet også. Det kan da godt være, de næste år skal byde på et lille kurs-skifte❤️

   Svar
   • Jeg var bare ærlig <3
    Jeg har siden jeg var omkring 20 år fundet inspiration fra dig (dine skriverier på både bloggen og bøgerne, samt dine syn på tingene.)
    Jeg har fulgt med på bloggen, lige siden bloggen var en hverdagsblog, da jeg fandt din måde at skrive på virkelig inspirende, på trods af min unge alder.
    Jeg kommentere ikke så tit, da jeg synes at jeg finder mine svar på en af dine indlæg.
    Men følger trofast med. Fortsæt det gode arbejde! :)

    Svar
 2. Hej Jane.
  Min mand og jeg er her i januar startet på keto med godt resultat, men mangler at kunne hygge med noget lidt ekstra lækkert sammen med ungerne i weekenden.
  Jeg har derfor bestilt din lchf brød og kager, men kommer nu i tvivl om den kan bruges. For jeg vil jo ikke ødelægge vores gode resultat. Hvis jeg laver et brød eller en kage til en fag i weekenden, vil det ødelægge det hele?
  Mvh

  Svar
  • Åh det kan jeg ikke svare på. Jeres resultat afhænger jo af alt muligt. Jeg synes jo ikke at bagværk er optimalt, men det er jo bestemt et bedre alternativ end at spise kulhydratrig kage/brød. Jeg tror, det er sådan du skal se på det. Kage er kage, brød er brød.

   Læs evt. også baggrunden for hvorfor jeg ikke har putte den type opskrifter i mine Ketobøger: Brød og bagværk i Keto-bøgerne

   Svar
 3. Kære Jane.
  Er så godt i gang med Keto. Startede efter uge 7 og har kørt 8 uge. Corona, har dig vendt det hele lidt tilbage til de gamle vaner. Men nu er jeg på ugen, fordi jeg opdagede virkningen;)
  Har dog et spørgsmål ang min hvidvin, som jeg er kommet frem til, at det er den jeg savner. Mh sanne

  Svar
  • Hej Ine
   Det er både Spis dig mæt og glad (på tysk: Schlank und glücklich ohne Kalorienzählen), LCHF Året Rundt (das Kochbuch) og Brød & Kager (Das Bachbuch, tror jeg, den hedder). Og KETO-bogen er på vej, men hvornår den udkommer på tysk ved jeg ikke endnu :)

   Svar
 4. Jeg ved ikke om jeg laver noget forKerteminde men tit når jeg bager brødene eller kagerne bliver dejen altid for flydende og bløde-ikke sprøde…
  er der noget jeg har gjort forkert?

  Svar
  • Måske bruger du ikke den type mel, som opskriften beder om. Fx mandelmel fra funktionel mad i stedet for almindeligt mandelmel.
   Og bagværk bliver desværre ikke sprødt, når man bager uden mel. Æv..

   Svar
 5. Hej. Kan se du bruger en del hasselnødder og dem kan jeg overhovedet ikke tåle. Men kan de erstattes med mandler. Har læst meget igennem på denne blog, men kan ikke finde ud af hvor meget chokolade man må få.
  MVH sofia

  Svar
  • Du bytter bare hasselnødder med den nød, du kan lide/tåle. Du må få lige så meget chokolade på LCHF som du må på alle mulig andre typer kost. Chokolade er jo ikke mad. Det er lækkerier og hvor mange lækkerier, der er plads til i din kost, afhænger af dig, hvad du i øvrigt spiser, dit aktivitetsniveau og dit ønske med kosten :)

   Svar
 6. Hej Jane!

  Tak for din store inspiration…. Er godt igang og elsker det.
  Men faldt over brødmix på siden funktionelmAd. Det er kun 2,5 g kulhydrat pr 100 g … Det er vel ok?
  Ingen, sukker , gær, mel, hulen eller lign, kan det så gå at bage sådan et og indtage et par skiver i weekenden?

  De bedste hilsner bonnie

  Svar
 7. Hej er der ikke andre mænd end jeg der er på LCHF / rigtig mad, ???? jeg har tidligere lavet mad efter Palæo, men kunne ikke holde det i længden, derfor skiftede jeg til LCHF og det virker, løb dog tør for ideer til mad, derfor købte jeg alle dine bøger, til inspiration. Den første uge smed jeg 4,4kg helt vildt, men køre også stricks LCHF og vil gøre det i et par mdr til vægten er hvor jeg vil have den. mvh Ivan

  Svar
 8. Hej Jane
  Jeg er netop begyndt at omlægge min kost, stærkt inspireret af min kollega og begyndte derfor torsdag aften på LCHF. Det tager jo lidt tid inden jeg har alle ingredienserne i mit køkken og jeg har derfor et par spørgsmål til hvad der er i orden at spise. EX gulerødder, rosiner, figen pålæg,blåbær og hvad med marmelade, har du evt. en opskrift uden sukker men. Jeg har alle dage i følge min læge haft for højt kolesterol som er arvelig betinget, min far og bedsteforældre døde af blodpropper, så jeg har derfor sjælden spist æg, og undgået især mættet fedt. Hvad er din holdning til dette? Jeg følger med her på bloggen for at blive inspireret til lidt af hvert, det er jo en helt ny måde at tænke på. Jeg cykler hver dag 13 km på arbejde og har tidligere haft problemer med ikke at blive mæt nok om morgene og derfor små spist i løbet af formiddagen, så jeg er spændt på om dette vil ændre sig

  Svar