LCHF året rundt

LCHF året rundt

LCHF året rundt udkom d. 5. januar 2015. Du kan købe bogen hos Saxo (reklamelink) eller hos din lokale boghandler.

Om bogen

Står der bare altid en fødselsdag, en påskefrokost, en sommerferie eller en julemåned imellem dig og dine sunde vaner, så har du fat i den rigtige bog. I LCHF året rundt viser jeg dig nemlig, hvordan jeg navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester.

Med denne bog i hånden guides du igennem alle de tidspunkter på året, hvor du tidligere ville have nemt ved at falde tilbage i gamle vaner. Du får hjælp til at gøre de sunde vaner til en livsstil, og ad den vej lykkes du med at opnå dine mål for både din vægt og sundhed.

Køb bogen her: LCHF Året Rundt


I denne bog får du:

 • Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt
 • Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter
 • Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester
 • Forslag til sukkerfri børnefødselsdag
 • Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo
 • Over 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarer

Vi starter i januar, hvor bogen udkommer og spiser os igennem de mørke måneder i varmende vintermad, imens vi taler frisk start og lidt om, hvordan vi får vægten til at arte sig uden at føle, at vi lever halvdelen af vores liv på slankekur.

Så kommer foråret og de mange helligdage, og vi fejrer min fødselsdag og holder påskefrokost for familien.

Så går vi ind i sommeren, og her skal vi grille på terrassen og spise masser af grøn mad.

Vi skal også tale om, hvordan vi kommer igennem sommerferien uden at falde helt tilbage i de gamle vaner.

I efteråret tager vi på svampejagt, laver efterårsmad og holder børnefødselsdag uden sukker.

Så rammer december, hvor vi går all in på LCHF-julegodteriet og inviterer til julehygge og laver sundere julemad med et twist.

Til sidst runder vi året af med et brag en festmiddag, når vi holder nytårsaften for vennerne med en overlækker 4-retters menu.


Hvad har andre sagt om bogen?

Det er ikke ofte, at en bog inspirer så meget på flere planer, som denne har inspireret mig. Står du foran en livsstilsændring og vil begynde på LCHF, så er dette bogen for dig. Men også hvis du er “gammel” i gårde med LCHF, kan du få meget ud af bogen. Ro, fred, harmoni, inspiration, sundhed og balance. Det er hvad du kan finde i LCHF – Året rundt.
– Nina Ebdahl, PCOliv – se hele anmeldelsen HER.

Vil du fristes af lækker mad af naturlige råvarer, leve godt hele året og ikke kun når julens ekstra kilo skal smeltes af, eller måske blot inspireres til at spare på sukker og mel i din madlavning? Uanset, hvor dit fokus ligger, vil jeg på det varmeste anbefale Jane Faerbers “LCHF året rundt”.
– Annemette, aka Frk. Sveske – læs hele anmeldelsen HER

Tillykke med denne her, Jane! Jeg under dig al succes i verden; den er fandeme flot og velskrevet. Tak fordi du har præsenteret danskerne for LCHF. Tak fordi, du sætter ord på det, som vi andre ikke helt formår. Du får (igen) 6 ud af 5 stjerner.
– Jacqueline, aka Madzvin – læs hele den flotte anmeldelse HER

Tænk, du har gjort det igen. Du har skrevet endnu en koge- og sundhedsbog “LCHF ÅRET RUNDT”, som er fuld af vidunderlige billeder, kloge ord og dejlige opskrifter. Og det vil jeg gerne sige dig tak for. Du er en ildsjæl og du er super dygtig til at formidle dit stof.  Du skriver og taler kost og sundhed, så det kan forstås af alle. Du har fortjent en stor buket virtuelle roser.
– Kathe Rav – Ravfood – læs anmeldelsen HER

Jeg kan ikke andet, end at varmt anbefale denne bog – den er ret så fantastisk! Der er masser af inspiration at hente til rigtig mad. Og så har Jane skrevet, på en dejlig, fantastisk og humoristisk måde om slankekure, og hvorfor de ikke virker – det er enormt godt skrevet, og jeg bliver helt glad indeni, fordi et dejligt budskab som dette, kommer ud i verden.
Vikki, fedtkanten.dk

Man skulle tro, at man kun kunne blive skuffet med så høje forventninger – men jeg er faktisk meget, meget begejstret for LCHF året rundt! Der er næsten alle de udfordringer, man kan rende ind i i løbet af et år, hvor man prøver at styre uden om sukker, korn og stivelse og i det hele taget spise sundt (…) Det skulle faktisk være muligt for alle at komme helskindet gennem et helt år med denne her bog i hånden.
– Louise Kofoed, Fru Kofoeds Køkken -læs hele anmeldelsen HER

Først da jeg modtog bogen, var jeg en smule skeptisk. Jeg spiser jo ikke LCHF og havde lidt en forestilling om, at bogen handlede om at drikke store mængder fløde og egentlig bare spise fedt. Men jeg tog heldigvis fejl – for hold da op, hvor er der mange lækre opskrifter i den bog.Bogen indeholder så mange lækre retter med en masse grønt, sundt fedt og protein. I mine øjne, handler bogen egentlig bare om sund og naturlig mad – uden alt unødigt fyld. Som Jane så fint skriver på sin blog, så er det ‘rigtig mad til rigtige mennesker’.
– Stinna – læs anmeldelsen HER

Opskrifterne i Året Rundt og Jane F’s måde at skrive på er sgu inspirerende og opløftende og aldrig med løftet pegefinger. Det kan jeg li’. Jeg synes, at denne bog er fænomenal, og alle, der kender mig godt, ved, at når Jan siger ja til nye retter, er det virkelig unikt. Vi har prøvet otte af opskrifterne i bogen. Alle med stor succes! Det er en succes i sig selv. Jeg spår denne bog stor succes.
– Ibbyheart – læs anmeldelsen HER

Er der en anmeldelse, jeg har glemt? Så tip mig lige i kommentarfeltet her nedenfor!

Omslag - LCHF året rundt
LCHF ÅRET RUNDT - JANE FAERBER

38 kommentarer til “LCHF året rundt”

Skriv en kommentar

 1. Heej Jane.
  Det er med KÆMPE fornøjelse at jeg i dag har modtaget min version af “LCHF året rundt”. Du skriver fantastisk og motivationen er stadig høj her, hvor min kæreste og jeg har levet efter princippet siden nytår.

  Det ærgrer mig dog, at man ikke kan lave enkelte af opskrifterne uden en foodprocessor. Er dette helt umuligt, eller skal det være den fremtidige investering? :)

  Tusind tak for god inspiration og motivation! Det du kan er bare super godt!!

  Svar
  • Tjah, hvor der er vilje er der vej. I mine første år på LCHF, havde jeg kun sådan en lille minihakker, men jeg må sige, at mit liv blev væsentligt nemmere, da foodprocessoren flyttede ind. Ellers er der jo altid det manuelle rivejern, men jeg tror, du bliver træt af det på den lange bane..

   Og tak for de fine ord! Det gør mig rigtig glad :)

   Svar
 2. Hej Jane,

  I går aftes da jeg kørte hjem i bilen henad 22-tiden mener jeg det var hørte jeg et interview om LCHF på Nova FM. Jeg mener bestemt at hun hed Gitte hende der talte, og hun italesatte LCHF som en slankekur hvilket overraskede mig meget. Er der andre LCHF-forfattere end dig her i DK?

  Svar
  • Ja der er vist en, der skriver sådan nogle forskellige slankebøger. Jeg tror, de hedder “den nemme vej til LCHF, 5:2 eller hvad der nu findes af andre slankemetoder. Jeg kender ikke til bøgernes indhold men når hun italesætter LCHF som en slankekur, ville jeg se som et udtryk for at hun aldrig selv har prøvet det ;-)

   Svar
 3. Har lige skimmet den nye bog. Tillykke med den. Den ser godt ud , at du har inddraget din familie, siger bare til mig, jo den kan bruges i en familie, ikke kun af moderen i et kort stykke tid fordi mand og børn ikke kan være med. Som du selv siger, hvis det er på pind så kan det sælges til det mest kræsne barn (Gustav) ;-) Glæder mig til at lave de lækre ting, håber jeg en dag kan få signeret alle mine bøger ;-)
  Tillykke og hilsen Yvonne(mormor)

  Svar
 4. Yaey nu kom den endelig!
  Glæder mig til gentagelser og det helt nye.
  Hvis man nu VIL spise LCHF, kan man jo bare gå herind på din blog hvor der er MASSER af andre opskrifter end lige i bøgerne.. Men man skal jo lige hakke ned på folk før man finder ud af det.. For dét er jo det nemmeste! :#

  Jeg har lige en skiferie der skal overstås med svigerfamilien (som spiser “alm” mad og det er forberedt hjemmefra)
  Men når vi kommer tilbage så har jeg forberedt alle i min omgangskreds at MIN KROP trænger til et gevaldigt sundheds skift –> tilbage til LCHF <3

  Igen Jane., 1000 tak for alt det du gør!
  Hvordan blev det nu med foredrag .. Kommer du til Kolding.. ;) :/?

  Vh Anja
  -Trofast følger!

  Svar