LCHF

ÅRET RUNDT

LCHF-opskrifter til hele åretI denne bog får du:

 • Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt
 • Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter
 • Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester
 • Forslag til sukkerfri børnefødselsdag
 • Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo
 • Over 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarer

LCHF – Året rundt:

Hvad siger andre?

reklamelink til Saxo.com

38 kommentarer til “LCHF året rundt”

 1. Heej Jane.
  Det er med KÆMPE fornøjelse at jeg i dag har modtaget min version af “LCHF året rundt”. Du skriver fantastisk og motivationen er stadig høj her, hvor min kæreste og jeg har levet efter princippet siden nytår.

  Det ærgrer mig dog, at man ikke kan lave enkelte af opskrifterne uden en foodprocessor. Er dette helt umuligt, eller skal det være den fremtidige investering? :)

  Tusind tak for god inspiration og motivation! Det du kan er bare super godt!!

  Svar
  • Tjah, hvor der er vilje er der vej. I mine første år på LCHF, havde jeg kun sådan en lille minihakker, men jeg må sige, at mit liv blev væsentligt nemmere, da foodprocessoren flyttede ind. Ellers er der jo altid det manuelle rivejern, men jeg tror, du bliver træt af det på den lange bane..

   Og tak for de fine ord! Det gør mig rigtig glad :)

   Svar
 2. Hej Jane,

  I går aftes da jeg kørte hjem i bilen henad 22-tiden mener jeg det var hørte jeg et interview om LCHF på Nova FM. Jeg mener bestemt at hun hed Gitte hende der talte, og hun italesatte LCHF som en slankekur hvilket overraskede mig meget. Er der andre LCHF-forfattere end dig her i DK?

  Svar
  • Ja der er vist en, der skriver sådan nogle forskellige slankebøger. Jeg tror, de hedder “den nemme vej til LCHF, 5:2 eller hvad der nu findes af andre slankemetoder. Jeg kender ikke til bøgernes indhold men når hun italesætter LCHF som en slankekur, ville jeg se som et udtryk for at hun aldrig selv har prøvet det ;-)

   Svar
 3. Har lige skimmet den nye bog. Tillykke med den. Den ser godt ud , at du har inddraget din familie, siger bare til mig, jo den kan bruges i en familie, ikke kun af moderen i et kort stykke tid fordi mand og børn ikke kan være med. Som du selv siger, hvis det er på pind så kan det sælges til det mest kræsne barn (Gustav) ;-) Glæder mig til at lave de lækre ting, håber jeg en dag kan få signeret alle mine bøger ;-)
  Tillykke og hilsen Yvonne(mormor)

  Svar
 4. Yaey nu kom den endelig!
  Glæder mig til gentagelser og det helt nye.
  Hvis man nu VIL spise LCHF, kan man jo bare gå herind på din blog hvor der er MASSER af andre opskrifter end lige i bøgerne.. Men man skal jo lige hakke ned på folk før man finder ud af det.. For dét er jo det nemmeste! :#

  Jeg har lige en skiferie der skal overstås med svigerfamilien (som spiser “alm” mad og det er forberedt hjemmefra)
  Men når vi kommer tilbage så har jeg forberedt alle i min omgangskreds at MIN KROP trænger til et gevaldigt sundheds skift –> tilbage til LCHF <3

  Igen Jane., 1000 tak for alt det du gør!
  Hvordan blev det nu med foredrag .. Kommer du til Kolding.. ;) :/?

  Vh Anja
  -Trofast følger!

  Svar