MadbandittenPLUS FAQ

MadbandittenPLUS

Har du spørgsmål til opskrifter, livsstil eller vægttab, svarer jeg på dine spørgsmål i kommentarfeltet hver dag.

De første 7 dage er gratis, og herefter koster det under 1 kr. om dagen, hvis du tegner medlemskab for et år. Dvs. 360,- ved årlig betaling. Dette er den billigste løsning.

Ønsker du at betale månedligt, koster det 49,- pr. måned. Pengene trækkes automatisk hver måned.

Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit medlemskab når som helst. Det er nemt og gnidningsfrit, og du kan gøre det selv inde fra din kontoside eller ved at skrive til plus@madbanditten.dk

Kickstart-kurset og købte madplaner og andre produkter ligger desværre ikke her på Madbanditten men på Simplero, som du har et separat login til. Da Madbanditten og Simplero er to forskellige platforme, kan vi desværre ikke sammenkøre de to.

Under alle opskrifter og artikler er der et kommentarfelt, hvor du kan stille spørgsmål. Jeg svarer hver dag indenfor 24 timer. Sørg for at huske, hvor du har spurgt, så du kan finde svaret. Du kan også bruge spørgesiden, som du finder her: Spørgsmål

Medlemskab og betaling

Der er ingen bindingsperiode på MadbandittenPLUS og medlemskabet kan til enhver tid opsiges til udgangen af den betalte medlemsperiode. For at være sikker på at din opsigelse registreres i tide, bør du opsige senest dagen før medlemskabets udløb.

Du kan altid styre dit medlemskab via PLUS-fanen MEDLEMSKAB. Der kan du både afmelde og tilmelde dig igen og se seneste faktureringer. 

Hvis du har en tilmelding med MobilePay skal du IKKE afmelde medlemskabet i MobilePay-appen. Du skal afmelde dit medlemskab inde på din profil. Se herunder hvordan.

Sådan gør du:

 1. Gå til “Medlemskab
 2. Tryk på knappen “SE FAKTURERING”.
 3. Tryk nu på knappen “AFSLUT MEDLEMSKAB”. Når du har trykket vil du få muligheden for at genaktivere det igen, samme sted.

Oplever du problemer med dette, er du altid velkommen til at skrive til plus@madbanditten.dk. Husk at oplyse den e-mail du er oprettet med.

Efter opsigelse har du adgang til PLUS-funktionerne for resten af den forudbetalte periode. Ved periodens udgang ophører medlemskabet automatisk, og de ekstra funktioner vil ikke længere være tilgængelige.

Selvom du opsiger dit medlemskab, beholder du din anciennitet og skulle du tilmelde dig igen en dag, vil dine favoritter mm. være gemt.

Sådan gør du:

 1. Gå til “Medlemskab
 2. Tryk på knappen “SE FAKTURERING”. Her bliver du sendt videre til en side med et overblik over dit medlemskab.
 3. Tryk nu på knappen “OPGRADER ELLER NEDGRADER”. Vælg den variant du ønsker månedlig/årlig og tryk på “SKIFT ABONNEMENT”.

Sådan gør du:

 1. Gå til “Medlemskab
 2. Tryk på knappen “SE FAKTURERING”. Her bliver du sendt videre til en side med et overblik over dit medlemskab.
 3. Tryk nu på knappen “ÆNDRE BETALING”.

Obs: Når du har ændret betalingsinformationerne, kommer den med en lidt forvirrende besked om at din betaling er gået igennem. Men du skal ikke være bekymret for at du har betalt før tid. Den trækker ikke før den skal.

 Sådan gør du:

 1. Gå til “Medlemskab
 2. Tryk på knappen “SE FAKTURERING”. Her bliver du sendt videre til en side med et overblik over dit medlemskab.
 3. Tryk på knappen “AFSLUT MEDLEMSKAB”
 4. Tryk derefter på “GENTILMELD” for at købe dig adgang igen.

Når din betaling mislykkes eller annulleres, vil du opleve at du godt kan logge ind men ikke bruge funktionerne. Du vil blive mødt med en besked om at færdiggøre din betaling tryk på FORSÆT BETALING.

Hvis dit medlemskab står i PAUSE under MEDLEMSKAB, kan du også følge guiden “Mit medlemskab er på pause…” herover.

Skriv til plus@madbanditten.dk hvis det driller. Husk at oplyse den e-mail du er oprettet med.

Du logger ind med dit brugernavn (e-mail) og selvvalgte adgangskode, klikker derefter på madbanditten.dk/plus, vælger det medlemskab du ønsker (årligt/månedligt) og gennemfører betalingen. Nu har du igen et aktivt medlemskab som vises under MEDLEMSKAB.

BEMÆRK: Hvis du betaler med Mobilepay går betalingen først igennem 2 dage efter den er godkendt i Mobilepay-appen. Derfor kan du opleve 2 dages forsinkelse ift. at få adgang. Skriv til plus@madbanditten.dk hvis du ikke får adgang med det samme.

Hvis du betaler med Mobilepay går betalingen først igennem 2 dage efter den er godkendt i Mobilepay-appen. Derfor kan du opleve at der står “afventer betaling” og der er 2 dages forsinkelse ift. at få adgang. Skriv til plus@madbanditten.dk hvis du ikke får adgang med det samme.

Det skyldes enten at dit medlemskab er udløbet eller at der ikke er tilknyttet nogen betalingsmetode.

Du klikker blot på madbanditten.dk/plus, vælger det medlemskab du ønsker (årligt/månedligt) og gennemfører betalingen. Nu har du et aktivt medlemskab som vises under MEDLEMSKAB.

Har du spørgsmål til dit medlemskab (som du ikke finder svar på her på siden) eller har du mistet din login-kode, er du altid velkommen til at skrive til kundeservice på plus@madbanditten.dk. Husk at oplyse den e-mail du er oprettet med.

Du kan også tjekke datoer for udløb eller kommende betalinger på din egen kontoside.

Spørgsmål til opskrifter og livsstil, besvares i kommentarfeltet under de enkelte indlæg.

Konto og log ind

På madbanditten.dk finder du “log på” ved siden af søgefeltet/forstørrelsesglasset i højre hjørne. Når du trykker på “log på” åbner der sig en boks hvor du kan skrive dit brugernavn (e-mail) og adgangskode.

Det er også her du logger ud.

Dit brugernavn er den e-mailadresse du har brugt da du oprettede dit medlemskab.

Du kan ændre det ved at klikke på PROFIL i den grønne PLUSmenu (eller direkte herfra) – der kan du skrive det ønskede navn i “Vis navn” og trykke på GEM ÆNDRINGER. Det er nu det navn der vises når du skriver kommentarer. 

Du har flere muligheder for at lave en ny kode. I toppen hvor du kan logge ind, kan du trykke på Glemt kode, og skrive din e-mail, så vil du få tilsendt et link på mail, til at lave en ny kode til din bruger.

Du kan også på siden “Min side” trykke på “mistet din adgangkode” og der få tilsendt en mail med mulighed for at lave en ny kode.

På kontosiden Min profil kan du, når du er logget ind, ændre din adgangskode, dit navn og din e-mail. Du kan ikke ændre dit brugernavn.

Medlemskabet kan til enhver tid ændres eller annulleres på kontosiden efter login (Min konto) eller ved at skrive til plus@madbanditten.dk. Husk at oplyse den e-mail du er oprettet med.

For at du kan indgå̊ aftale med os, har vi brug for dit navn og din emailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere koder til medlemskabet til dig, samt at kunne supportere ved evt. bortkomst af login-koder.

Læs Madbandittens privatlivspolitik her: Privatlivspolitik

Oplysninger afgivet til Madbanditten.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Funktioner og fordele

Der kan være mange grunde til at du ikke ser en opdateret side. Især mobiltelefoner, kan gemme på gammel data.

Prøv følgende:

Log på med en anden enhed som du endnu ikke har besøgt Madbanditten med. Fortætter problemet der også, skal du kontakte plus@madbanditten.dk. og beskrive hvad du ser og ikke ser og evt. sende skærmbilleder så vi kan rette problemet. Husk at oplyse den e-mail du er oprettet med.

Hvis du ser ændringerne, som fx beregninger og låste indlæg, så skal du på de enheder hvor du ikke ser ændringerne, slette midlertidig internet data/historie.

Apple (iPhone og iPad)

 1. Gå til Indstillinger
 2. Safari
 3. derefter tryk på Ryd historik og webstedsdata.

Android (mobil)

 1. tryk på de tre prikker
 2. Tryk på privatliv
 3. Tryk ryd browserdata
 4. vælg alle browserdata
 5. vælg type, specielt filer skal fjernes, du behøver ikke fjerne cookies

Hele kataloget finder du her: Madbanditten Uden Filter

Bemærk: I de 7 dages gratisperiode vil kun den nyeste episode være tilgængelig. Efter de 7 dage vil du få adgang til bagkataloget.

Der er desværre ikke planer om at lade podcasten udkomme på skrift.

Ønsker man ikke at lytte – eller kan man ikke – vil jeg derfor i første omgang henvise til de mange sundhedsartikler, der ligger tilgængeligt på Madbanditten allerede. Her kan man læse sig til helt utroligt god viden. Start fx med artiklerne om KETO, gå videre til inspirationsartikler om VÆGTTAB og SUNDHED.

Udover dette linker jeg altid, til andre artikler omkring emnet, i mine shownotes.

Du kan gøre det på to måder:

1) Du kan gøre det direkte fra siden FAVORITTER i den grønne menu. Her klikker du på den knap, der hedder Tilføj madplan og så søger du opskrifter derfra.

2) Du kan også finde opskrifter i det store opskriftarkiv, som du finder her: OPSKRIFTER
Når du finder en opskrift, du vil have på din plan, klikker du på ’tilføj til favoritter’ øverst i opskriften og så spørger den dig, hvilken mappe du vil lægge opskriften i.

Indkøbslisten ligger nederst i hver mappe.

Når du er medlem af MadbandittenPLUS får du adgang til særlige madplaner med indkøbsliste, kulhydratabeller, guides og ubegrænset adgang vidensartikler om sundhed, Keto og vægttab.

Du finder det alt sammen under fanen “Min side” når du er logget ind.

Der vil løbende blive lagt indhold ind på siderne, så husk at kigge forbi engang imellem.

Bemærk: I din prøveperiode vil indholdet under madplaner og tabeller og guides være begrænset. Flere madplaner, tabeller og guides frigives når prøveperioden udløber og medlemskabet er betalt.

Bruger du iPad eller iPhone?

Nogen browsere åbner PDFerne bag det oprindelige browservindue. Undersøg om den er åbnet “bagved”. Du kan også åbne det i Safari.

Bruger du PC eller MAC?

Hvilken browser bruger du? Vi har oplevet problemer med fx Microsoft Edge – forsøg med en anden browser fx Chrome eller Safari.

Oplever du alligevel problemer? Skriv til plus@madbanditten.dk.

I din prøveperiode vil kun én madplan være tilgængelig. Efter de 7 dage vil nye madplaner automatisk blive tilgængelige. Derefter vil du få adgang til tre nye madplaner for hver måned du er medlem.

Nej der er desværre ingen MadbandittenPLUS app. Men du kan gemme Madbanditten.dk til hjemmeskærmen på din telefon:

Iphone

 1. Gå på Madbanditten.dk på din telefon i Safari
 2. Nederst er der en pil, der peger opad. Tryk på den og vælg ‘Føj til hjemmeskærm’.
 3. Nu lægger Madbanditten sig som en app på din telefon 

Android

 1. Åbn Firefox til Android og gå til madbanditten.dk
 2. Tryk på knappen Menu (enten nederst på skærmen (på nogle enheder) eller i det øverste højre hjørne af browseren) , og tryk så på “Side”.
 3. Tryk på “Føj til startskærmen”
 4. Din genvej til Madbanditten er nu oprettet og ligger som en app på din telefon

For at lave energiberegningerne så præcise og valide som muligt, har vi lavet vores egen database med data fra DTU Fødevareinstituttets database FRIDA. Det er ikke perfekt, men det er det bedste, vi har at arbejde med.

Vi opfordrer til at opfatte energiberegninger, både her og andetsteds, som vejledende. Det er kun estimater, og der vil være store variabler også indenfor enkelte madvarer ift. fx sæson, modenhed, grad af tilberedning osv.

Vi bruger ikke opdelingen i total kulhydrater/nettokulhydrater i Danmark. Det er en amerikansk/udenlandsk ting. I Danmark deklarerer vi kulhydrater i tilgængelig kulhydrat og fibre for sig. Der skal derfor hverken trækkes noget fra eller lægges noget til i energiberegningerne, men du kan bruge dem nøjagtigt som de er.

Da danske næringsdeklarationer angiver kulhydrat i tilgængeligt kulhydrat, og kostfibre deklareres for sig, har vi som udgangspunkt brugt ‘kulhydrat, tilgængelig, deklaration’ fra fra DTU Fødevareinstituttets database FRIDA. Vi har valgt dette på baggrund af Fridas dokumentationsrapport fra 2019. 

Vi opfordrer til at opfatte energiberegninger, både her og andetsteds, som vejledende. Det er kun estimater, og der vil være store variabler også indenfor enkelte madvarer ift. fx sæson, modenhed, grad af tilberedning osv.

MadbandittenPLUS