KETO Kostplan til vægttab – med indkøbsliste

★★★★★

“Den nemmeste kostplan jeg længe har set og med helt reel mad 👍🏻 Jeg har tabt 24 kg og vægten går stadig nedad. 👏🏼👏🏼”

Keto kostplan til vægttab med indkøbsliste

Kostplan til vægttab

Alle dagens måltider

27 simple madforslag

Komplet med indkøbsliste

Jane Faerber har lavet den ultranemme kostplan til keto

“Mit mål er at vise, at alle, som ønsker at spise Keto, kan få succes med Keto. Uanset hvordan deres liv og hverdag i øvrigt ser ud.”

Jane Faerber

Den nemmeste Keto-kostplan på markedet

Keto kostplanen er bygget op omkring 27 ultra-nemme og simple madforslag, som du skal bruge som dine basis-måltider. Se dem som Ketos pendant til skålen med havregryn eller rugbrødsmadderne, som du spiste i dit tidligere liv.

De simple og enkle måltider er dem, vi spiser flest af. For vi har allesammen et liv, der skal leves udenfor køkkenet. De simple opskrifter kan vi så veksle med, at vi ind imellem laver lækrere og mere kreative retter i køkkenet.

De simple måltidsforslag har jeg brugt til at lave fem forskellige kostplaner med indkøbslister til.

Vi taler altså komplet kostplan til alle dagens måltider, 7 dage i ugen. Komplet med indkøbsliste.

Det bliver ikke nemmere!

Hvad indeholder Keto-kostplanen?

Keto kostplanen er bygget op om 27 ultra-nemme måltidsforslag, som alle er afbilledet og energiberegnet (kalorier, kulhydrat, protein og fedt)

Keto-kostplanen indeholder 24 sider i alt fordelt på:

 • Kort introduktion til konceptet i Keto kostplanen
 • Kort introduktion til Keto som kostretning
 • 27 supernemme måltidsforslag
 • 5 komplette kostplaner (morgenmad, frokost, aftensmad) med indkøbslister
 • svar på de oftest stillede spørgsmål
 • no bullshit retningslinjer for at sikre din succes.

Kostplan til vægttab til dig, der vil have det ULTRA-nemt

Keto kostplanen er bygget op om, at du spiser de samme måltider flere dage i træk. Det er et strategisk og veldokumenteret kneb til at få styr på appetitten og undgå overvældelse.

Vil du gerne have stor variation i din kost og spise kreative og spændende retter hver dag, skal du i stedet vælge at følge kostplanerne i min bog Keto på 4 uger.

Forstår du derimod, at de simple basis-måltider er et supereffektivt redskab til at opnå appetitnedsættelse, regelmæssighed og kalorieunderskud i en travl hverdag, er Keto kostplanen her til dig.

Alle måltidsforslag, kostplaner og indkøbslister er til 1 person.


Du får 5 Keto-kostplaner

Der er fem Keto-kostplaner med indkøbslister med i produktet og de repræsenterer forskellige grader af enkelthed og variation. 

Alle fem er til vægttab og du får dem allesammen med.

Min tanke er, at man prøver kræfter med de forskellige strategier på en måde, hvor jeg har sørget for al planlægning og herefter laver man sin egen plan med de retter, man synes fungerer og med det niveau af enkelthed/kompleksitet, man foretrækker.

 • Kostplan 1: Repetition & tryghed
 • Kostplan 2: Nem hverdag & fleksibel weekend
 • Kostplan 3: Repetition & variation
 • Kostplan 4: Fleksibelt men realistisk
 • Kostplan 5: Til dig med frokostordning

Keto kostplan til vægttab

Konceptet er Keto til vægttab. Dvs. at kulhydratindholdet er holdt helt lavt (max 20-30 g pr. dag), protein er i centrum for at sikre så næringsrig kost som muligt og for at beskytte mod tab af muskelmasse, imens du taber fedt, og fedtindtaget (dvs. kalorieindtaget) er holdt i et leje, hvor vi sikrer, at vi forbrænder fedt fra kroppens egne depoter og ikke kun fra maden.

Kostplanen følger mantraet kød, grøntsager og fedt – til alle måltider. Men helt enkelt. Tænk spejlæg og avokado. Hakkebøf, broccoli, smør. 

Tænker du, at ‘det kunne du sgu da lige så godt selv have fundet på’, har du helt ret. Der er INTET fancy eller avanceret i denne kostplan.

Intet abonnement – ingen binding

Der følger intet abonnement og ingen binding med Keto kostplanen. Du betaler 145,- engang for alle og får tilsendt kostplanen øjeblikkeligt efter på mail.

Jeg understreger dette, fordi så mange af mine læsere snydes af en Keto-madplans-service på Facebook, hvorefter de pludselig er skrevet op til et dyrt abonnement hos en virksomhed, der har hovedsæde i Letland eller Bulgarien og efterfølgende er umulige at komme i kontakt med.

Sådan spiller klaveret ikke her. Keto kostplanen her er en engangsbetaling – ikke noget med abonnement eller tilbagevendende betalinger.


Enkelthed og regelmæssighed… forklar lige det…

Enkelthed og regelmæssighed er måske ikke det mest sexede budskab, men det er til gengæld super effektivt, og jeg tilskriver det en stor del af min succes med at spise sådan her i mere end et årti.

Skønheden i det enkle og i regelmæssigheden er, at hjernen godt kan lide det. Måltidet er forventeligt, du kan lave det i søvne, du ved, hvordan det fungerer i din hverdag, hvordan føles at spise det, og hvor længe det mætter.

Du slipper for at bruge ressourcer og tankevirksomhed på at skulle tage stilling, vælge til og fra og vurdere mængder og sammensætning, for de ting er allerede på plads. 


Anne har fået ændret sit liv og tabt næsten 100 kg med keto kostplan

Hvem er den lavet til?

Keto-kostplanen har jeg lavet:

 • til dig, der gerne vil have et fast oplæg at starte ud fra, som er 100% realistisk
 • til dig, der synes at Keto virker svært og overvældende og som tiltrækkes af at holde det så enkelt som muligt
 • til dig, der har efterspurgt en indkøbsliste, så du bare kan købe ind og vide, at der nu er styr på alle måltider i den kommende uge
 • til dig, der ikke har nogen intention eller interesse i at tilbringe dit halve liv i køkkenet, men som bare gerne vil have noget mættende og sundt på tallerkenen i en fart 
 • til dig, der er ok med at spise de samme måltider flere dage i træk og slippe for beslutningsudmattelse

Dvs. at den IKKE er til dig, der gerne vil spise en hel masse forskelligt, og som gerne vil tilbringe timevis i køkkenet med at lave spændende og kreative retter. Eller det kan du sådan set godt gøre som en del af Keto-kostplanen. Men grundmåltiderne er baseret på enkelthed og regelmæssighed.

Bliver du provokeret ved tanken om at betale for at få at vide, at du skal spise de samme tre spejlæg til morgen hver dag og den samme hakkebøf til frokost, er planen IKKE til dig.

Helen har tabt sig 3 kg på bare 8 dage, ved at følge planen og spise keto
Christina synes keto kostplanen er overskuelig og maden er hurtigt lavet.

483 kommentarer til “KETO kostplan”

Skriv en kommentar

  • Ja absolut. Den vil både reducere blodsukker, taljemål og vægt. Tager du medicin for enten blodsukker eller blodtryk er det en god idé at have lægen med på sidelinjen. Nogle gange skal der reguleres i dosis efter ganske kort tid.

   Svar
 1. Hej Jane, jeg har lige et par spørgsmål,jeg gerne vil have afklaret inden jeg beslutter for Keto. “Må” man spise alle slags grøntsager på Keto? Og vil man fortsat kunne leve efter 16 timers faste og 8 timers spise?. Håber du kan afklare disse spørgsmål for mig. Med venlig hilsen Helle

  Svar
  • Hej Helle
   På Keto ‘må’ man nøjagtigt hvad man vil, så længe man holder sig til den eneste og ufravigelige regel, at kulhydratindtaget ikke må overskride 20 g pr. dag. Grøntsager indeholder forskellig mængde kulhydrat, hvor fx salat og kål indeholder færrest og rodfrugter flest og vælger du de kulhydratfattige, kan du spise mange, før grænsen på 20 g kulhydrat nåes og vælger du dem, der er lidt tungere i budgettet, kan du spise færre, før grænsen nås. Hvis du har brug for at slå kulhydratindhold op, kan du gøre det i mit råvareindeks: https://www.madbanditten.dk/raavareindeks/

   Keto og faste går fint hånd i hånd. Keto er jo en diæt, som både efterligner faste i effekt og som samtidig gør det at faste tusinde gange nemmere, fordi din krop allerede kører på fedtforbrænding og ikke skal lave det skifte hver gang. Det har jeg en artikel om her: Keto og faste

   Svar
 2. Hej
  Jeg står i den situation, at hjemme ved os skal vi tabe os, især min 15 årige datter, der ikke må få laktose.
  Jeg har brug for en fast madplan og kostplan som er nem og overskuelig, for så ved jeg at det lykkes, vil Keto-kostplan være et godt valg eller kan du anbefale mig noget andet.

  Svar
  • Hej Karina
   Jeg synes ikke at keto kostplanen er et dårligt bud. Den er virkelig god at starte med, fordi den er så enkel og fordi den fokuserer på det, der virkelig virker, nemlig at spise kød, grøntsager og fedt. Der findes så mange Keto-fiksfakserier efterhånden med forkerte råd, brød og bagværk i en lind strøm osv. Og det får mange til at give op, fordi det helt enkelt ikke virker. Så ved at starte med Keto kostplanen kommer I ind på rette spor og så kan I udvide med lidt mere spændende opskrifter henad vejen, som I får gjort jer lidt erfaringer.

   Og bliver I i tvivl om noget undervejs, spørger I bare :)

   Svar
 3. Kan ikke finde indkøbsseddel det er ikke nemt at finde rundt i når man er medlem kan det ikke passe man ikke kan komme ind uden at skal betale igen

  Svar
  • Hej Dorte
   Mine produkter i shoppen og PLUS-medlemskabet er separate produkter. PLUS-medlemskabet giver adgang til en række ekstra funktioner direkte på Madbanditten.dk såsom energiberegninger på alle opskrifter, egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste, færdige madplaner, du kan lytte til podcast, læse eksklusive sundhedsartikler og vi fjerner alle reklamer fra siden.

   Produkterne i shoppen er mine andre produkter som skal købes separat, og det gælder også Keto kostplanen ❤️

   Svar
 4. Jeg er bosidende i spanine og vil gerne have din kostplan sendt. eg er ganske vist 77 år gammel, men ,vil ,gerne tabe ,mig – min man trænger også til det. Har AirFryer – den bruges dagligt

  Jeg kan betale din med PayPal eller MasterCard

  Svar
  • Hej Kamma
   Vi tager imod Mastercard, så du kan fint købe kostplanen. Den leveres til dig på mail øjeblikkeligt efter køb :)

   Svar
 5. Jeg er vegetar, men spiser æg, fisk, mælkeprodukter, hvordan og kan man så alligevel opnå at tabe sig med keto …?
  Mvh. Charlotte

  Svar
  • Ja det kan du i teorien godt men det bliver svært og måske også dyrt kun at have fisk og æg i spil til proteinkilderne. Keto til vægttab har animalske proteinkilder i centrum og du skal være parat til at de skal være centrum i dine tre måltider hver dag. Mælkeprodukter skal du ikke spise mange af.

   Keto kostplanen her bliver for bøvlet for dig at følge, tror jeg. I hvert fald vil du selv skulle bytte proteinkilderne til fisk eller æg.

   Personligt ville jeg ikke synes, det var en langtidsholdbar model, men måske ser du anderledes på det. Jeg tænker umiddelbart, at du ville have glæde af at vælge en Low Carb kost i stedet, hvor du kan spise max 100 g kulhydrat om dagen og derved ville kunne spise fx bælgfrugter også.

   Mit bedste og mest effektive forslag til dig vil selvfølgelig være at spise de andre animalske proteinkilder (fjerkræ, kød osv) men jeg respekterer selvfølgelig, hvis det ikke er en mulighed.

   Svar
 6. Det ser spændende ud.
  Jeg er gastrisk bypass opereret.
  Desværre spiser jeg stort igen og har taget 20 kg på.
  Jeg overvejer om jeg vil kunne få alle de næringsstoffer som jeg skal have med en Ketokur.
  Har du nogen erfaring med det?
  Mvh
  Charlotte

  Svar
  • Hej Charlotte
   Det kan du godt, når du vælger mine Keto-produkter. Her er fokus nemlig på protein og grøntsager og ikke på fedt som andre steder.

   Jeg har hørt fra andre GB-opererede at de deler portionerne op i flere mindre portioner i stedet for tre måltider pr. dag og det er helt ok at gøre, hvis du også synes, det fungerer bedre.

   Svar
 7. Hej Jane. For flere år siden fulgte min datter dit program og jeg gik med som medløber. Vi tabte os fint. Min ægtemand blev så terminal syg og jeg passede ham 24/7 i 5 år. Det eneste jeg kunne få afløsning til fra kommunen var 3x 1time og 50 minutter om ugen, så jeg kunne passe min fysioterapi og vandgymnastik, og jeg gled igen ind i en kost med mange kulhydrater. Min mand fik endelig fred i august 2023, og jeg fandt din bog( som jeg købte den gang) frem igen og skrev også til dig her.. Jeg startede op igen i december og ret hurtigt kom jeg tilbage til den rytme, jeg fandt bedst fra tidligere. Jeg spiser kl ca 11 om formiddagen og igen mellem 18 -20. Jeg har det rigtig dejligt med faste. Jeg er ikke altid i ketose, da jeg af og til tager et stykke mørkt chokolade og spiste en flødebolle til min datters 25år jubilæum, og så tager det jo lidt tid at komme tilbage, men det er heller ikke det vigtigste for mig. Jeg spiser hovedsageligt glutenfri og minimum af kulhydrater, og sparer også på fedt og fløde. Jeg bruger skummetmælk i stedet og jeg har tabt 5 kg. Jeg vil gerne købe din bog om keto og faste, men kan kun se den i forbindelse med andet køb. Kan jeg købe den, uden at købe andre? Jeg takker for lørdagshilsenerne, de inspirerer mig meget.. mvh Ilse Christensen

  Svar
  • Hej Ilse
   Hvor gør det mig ondt med din mand💔
   Det lyder som en super rytme, du er kommet ind i allerede. Hvis min fastebog kan hjælpe dig yderligere, finder du den her: Forsvarlig faste

   Svar
  • Hej Inger
   Jeg er ked af at du er havnet i den kattepine, men det er ikke os, der trækker de penge. Du har ingenting købt af mig nogensinde. Når du handler hos mig, står der Madbanditten på dit kontoudtog og ikke Keto963, Ketodiet osv. Disse er nogle snydefirmaer med hovedsæde i østeuropa og det er dem, du skal have fat i.

   Jeg har advaret imod dem mange gange, bl.a. her: Snydt af Keto

   Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen på support@madbanditten.dk men vi kan selvfølgelig ikke stoppe dit engagement med et andet firma.

   Svar