Sommerklar med Madbanditten

Sommerklar med Madbanditten er en protokol til vægttab, som hjælper dig sikkert og effektivt ned i vægt via nogle nemme og realistiske retningslinjer.

Trænger du til en frisk start?

Er uvanerne kommet snigende i ly af vinterens mørke eller som følge af to års pandemi og trænger du til en frisk start, er Sommerklar med Madbanditten den perfekte protokol til dig.

Her får du et sæt nemme og realistiske retningslinjer, som fortæller dig, hvordan du skal sammensætte dine måltider og det eneste, du skal gøre er at følge dem.

Af en eller anden mærkværdig grund har de fleste af os nemmere ved at følge regler, andre har lavet og ikke så nemt ved at følge regler vi selv laver. Kan du genkende dig selv i det, er Sommerklar med Madbanditten perfekt til dig.

Effektiv protokol til vægttab

Sommerklar-protokollen udviklede jeg sidste år til min søster, som gerne ville tabe et par kilo inden sommerferien. Hun orkede ikke kalorietælling og havde brug for et sæt retningslinjer, hun kunne følge, der ville hjælpe hende ned i vægt, men som samtidig skulle være nemme og realistiske at følge i et travlt småbørnsfamilieliv.

På 6 uger tabte hun 6 kg, hvilket svarede til 8,5% af hendes vægt. Dette til trods for, at hun var normalvægtig i udgangspunktet. Centimeterne svandt ind, og billederne taler deres eget tydelige sprog.

Startvægten var 70,5 og slutvægten 64,5 kg. Virkelig flot resultat på 6 uger.

Resultat efter 6 ugers Sommerklar med Madbanditten

Jeg havde en super oplevelse med Sommerklar-protokollen og var overrasket over hvor små ændringer, jeg skulle lave, for at kiloene forsvandt. På 6 uger tabte jeg 6 kg, hvilket var langt over forventning som normalvægtig.

Hvad går det ud på?

En protokol betyder et regelsæt for adfærd og det er nøjagtigt det, Sommerklar med Madbanditten, er.

Her har jeg skitseret et sæt nemme og realistiske regler, som bringer dig i kalorieunderskud, så du går ned i vægt, men uden at du behøver tælle kalorier, kulhydrater eller andet.

Her er ingen opskrifter og kostplan men i stedet en detaljeret vejledning til, hvordan du skal spise for at komme ned i vægt.

Sommerklar med Madbanditten koster 99,- og sendes til dig på mail øjeblikkeligt efter dit køb.

Sommerklar med Madbanditten

>> Ja tak, send mig Sommerklar med Madbanditten for 99,-

Spørgsmål og svar

Næ, det er det faktisk ikke.

I Sommerklar med Madbanditten holder vi os fri for ‘etiketter’, fordi de ofte forvirrer mere, end de gavner. I stedet fokuserer vi på at få det rette på tallerkenen.

Skal jeg sætte en etiket på vil jeg sige, at det er Low Carb og kan være Keto, hvis du selv vælger at gøre det.

Protokollen er for alle. Jeg har lavet både en specifikt til kvinder og en specifikt til mænd, så er din partner med på en udfordring, kan I altså følge den sammen med de variationer, der er for hvert køn.

Du skal spise kød, fjerkræ eller fisk for at kunne følge protokollen. Den er desværre ikke til vegetarer/veganere.

Men om du er kræsen eller har ting, du ikke kan lide eller tåle er ligemeget. Jeg bestemmer ikke, hvad du skal spise. Jeg vejleder dig kun i, hvilke mængder, du skal spise inden for de forskellige mad-kategorier (hvor meget protein/kød, hvor mange grøntsager, hvor meget fedt osv.). Hvordan du gør det i praksis, bestemmer du helt selv.

Nej, dette er en protokol (dvs. en vejledning) til vægttab, ikke opskrifter og kostplan. Vil du have en kostplan til vægttab, har jeg en her: Keto kostplan

Nej, du skal ingenting tælle (medmindre du gerne vil). Protokollens retningslinjer er lavet, så du lander i kalorieunderskud uden at tælle.

Sommerklar er også for begyndere

Sommerprotokollen kræver ingen forudgående kendskab til Keto eller andre kostkoncepter.

I Sommerklar med Madbanditten er der ingen tælling af hverken kalorier eller kulhydrater. I stedet får du et sæt nemme regler til, hvordan du skal sammensætte dine måltider, hvor meget protein/kød, hvor mange grøntsager og hvor meget fedt.

Samtidig er der taget højde for, at du også har et liv, der skal passes, og derfor er der skrevet både alkohol og måltider, hvor du afviger fra protokollen.

200 kommentarer til “Sommerklar med Madbanditten”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg brugte denne effektive kur i sommers, men er nød til at skulle på den igen. Mit problem er at jeg pludselig får kvalme af de æg om morgenen. Er der noget alternativ eller er det bedre med feks. Kun blommen ?

  Bedste hilsner mette

  Svar
  • Hej Mette
   Bare spis en anden proteinkilde. Du behøver ikke spise æg på Sommerklar. Jeg foreslår enten æg ELLER de andre proteinkilder. Og så vælger du bare de andre👍🏼

   Blommen toleres som regel bedre (hviderne kan også give mig kvalme), men du får ikke nok protein ved kun at spise blommer. Så hellere kylling, kød, fisk etc…

   Svar
 2. Hej Jane
  Jeg har for længe siden købt sommerklar protokollen.
  Men jeg kan ikke finde den længere.
  Er det mon muligt at få den tilsendt igen? Eller kan jeg evt. finde den et andet sted?
  Kh Kathrine

  Svar
 3. Hej
  Har betalt for sommerklar med madbanditten 99,kr
  Men ups , jeg havde jo fået den d.1.10, hvad gør jeg så nu ….????
  Mvh Helle

  Svar
 4. Hej, når man skal begrænse sine skridt (overbelastning af svangsenen) og fitness centre ikke er en mulighed. Kan man så stadig følge “sommerklar”og forvente en effekt?

  Svar
  • Ja det tror jeg såmænd godt. Generelt er det kosten, der giver vægttab og træningen, der giver den flot formede krop.

   En ting, min træner, har lært mig igennem en årrække med skiftende skader er at vi ALTID kan træne noget. Er den gal med benene, kan vi træne arme, ryg og mave. ER den gal med skulderen, træner vi udenom den. Kan jeg ikke løbe, kan jeg gå. Kan jeg ikke gå, kan jeg cykle. Dette er ikke forslag. Det er bare for at beskrive mindsettet, som virkelig har gjort en stor forskel for mig. Vi kan altid noget og noget er altid bedre end ingenting❤️

   Svar
 5. Hej Jane,

  Jeg har købt sommerklar, men er lidt i tvivl om hvor meget protein jeg må få pr. måltid… Du skriver mindst 30 g, gerne mere men ikke mindre. Hvor meget mere end 30 g må jeg få ?

  Og så er jeg vil jeg spørge om man må spise dåsetun og -sardiner, røget laks og lign. ?

  På forhånd tak :)

  Svar
  • Hej Merete
   Du mener om der er en max grænse? Det er der selvfølgelig men hold dig i omegnen af de mængder og går du lidt over, er det helt fint. Det vigtige er at du ikke går under.
   Du må spise alle animalske proteinkilder. Prøv at læse afsnittet om protein på side 5👍🏼

   Svar
 6. Hej Jane
  Tak for dine gode inputs :-) Jeg har prøvet mange af dine opskrifter på din hjemmeside og fra dine bøger Keto på 4 uger, og De Bedste fra Madbanditten. Super lækker mad. Mit kolesteroltal er dog steget, så vil gerne begrænse indtaget af fedt, æg etc. Overvejer derfor Sommerklar :-) Jeg fungerer bare ikke så godt med varm mad om morgenen, og spiser derfor gerne skyr m. proteinpulver, mandler, kerner, lidt jordbær eller blåbær. Vil det også være en mulighed på Sommerklar ? :-)
  Dbh Rikke

  Svar
  • Hej Rikke
   Nej det er det desværre ikke. Ikke hvis du vil følge protokollen, som den er. Men den er et stykke fra de keto-opskrifter, du kender ift. fedt/mejeriprodukt, så den kan sagtens være kolesterol-venlig (jeg har det lidt stramt med at sige det, da det ikke er noget, jeg køber ind på, men set ud fra det officielle narrativ om fedt og kolesterol🙈)

   Svar
   • Hej igen
    Tak for svar :-) jeg har overvejet og tænker jeg vil gi det en chance, noget skal der ske, inden kolesterol tal og vægt løber løbsk.
    Må forsøge mig frem med at undgå skyr, eller tage det med i ‘pauserne’ som du har beskrevet i din mail i dag 😊
    Er Sommerklar også beregnet til når man træner (styrketræning 3xugentligt) ?
    Mvh Rikke

    Svar