Sommerklar med Madbanditten

Sommerklar med Madbanditten er en protokol til vægttab, som hjælper dig sikkert og effektivt ned i vægt via nogle nemme og realistiske retningslinjer.

“Jeg havde en super oplevelse med Sommerklar-protokollen og var overrasket over hvor små ændringer, jeg skulle lave, for at kiloene forsvandt.

Sommerklar med Madbanditten

Du får:

✔️ Protokol til vægttab

✔️ Nemme og realistiske retningslinjer

✔️ Vægttab uden kalorietælling

✔️ Forskellig protokol til kvinder og mænd

✔️14 siders e-bog med forklaringer og gennemgang af reglerne.

Hvad går det ud på?

En protokol betyder et regelsæt for adfærd og det er nøjagtigt det, Sommerklar med Madbanditten, er.

Her har jeg skitseret et sæt nemme og realistiske regler, som bringer dig i kalorieunderskud, så du går ned i vægt, men uden at du behøver tælle kalorier, kulhydrater eller andet.

Her er ingen opskrifter og kostplan men i stedet en detaljeret vejledning til, hvordan du skal spise for at komme ned i vægt.

Sommerklar med Madbanditten koster 99,- og sendes til dig på mail øjeblikkeligt efter dit køb.


★★★★★

“Sommerklar var super nemt at forene med både familieliv og socialt liv.

På 6 uger tabte jeg 6 kg, hvilket var langt over forventning som normalvægtig.”

Resultat efter 6 ugers Sommerklar med Madbanditten

Sommerklar med Madbanditten
VÆGTTAB EFTER FØDSEL

Effektiv protokol til vægttab

Sommerklar-protokollen udviklede jeg sidste år til min søster, som gerne ville tabe et par kilo inden sommerferien. Hun orkede ikke kalorietælling og havde brug for et sæt retningslinjer, hun kunne følge, der ville hjælpe hende ned i vægt, men som samtidig skulle være nemme og realistiske at følge i et travlt småbørnsfamilieliv.

På 6 uger tabte hun 6 kg, hvilket svarede til 8,5% af hendes vægt. Dette til trods for, at hun var normalvægtig i udgangspunktet. Centimeterne svandt ind, og billederne taler deres eget tydelige sprog.

Startvægten var 70,5 og slutvægten 64,5 kg. Virkelig flot resultat på 6 uger.


Spørgsmål og svar

Næ, det er det faktisk ikke.

I Sommerklar med Madbanditten holder vi os fri for ‘etiketter’, fordi de ofte forvirrer mere, end de gavner. I stedet fokuserer vi på at få det rette på tallerkenen.

Skal jeg sætte en etiket på vil jeg sige, at det er Low Carb og kan være Keto, hvis du selv vælger at gøre det.

Protokollen er for alle. Jeg har lavet både en specifikt til kvinder og en specifikt til mænd, så er din partner med på en udfordring, kan I altså følge den sammen med de variationer, der er for hvert køn.

Du skal spise kød, fjerkræ eller fisk for at kunne følge protokollen. Den er desværre ikke til vegetarer/veganere.

Men om du er kræsen eller har ting, du ikke kan lide eller tåle er ligemeget. Jeg bestemmer ikke, hvad du skal spise. Jeg vejleder dig kun i, hvilke mængder, du skal spise inden for de forskellige mad-kategorier (hvor meget protein/kød, hvor mange grøntsager, hvor meget fedt osv.). Hvordan du gør det i praksis, bestemmer du helt selv.

Nej, dette er en protokol (dvs. en vejledning) til vægttab, ikke opskrifter og kostplan. Vil du have en kostplan til vægttab, har jeg en her: Keto kostplan

Nej, du skal ingenting tælle (medmindre du gerne vil). Protokollens retningslinjer er lavet, så du lander i kalorieunderskud uden at tælle.

Bliv sommerklar, imens du lever dit liv

I Sommerklar er der taget højde for, at du også har et liv, der skal passes, og derfor er der både frugt, alkohol og valgfrie måltider i den. Disse ting er dem, som folk oftest savner på Low Carb – særligt i foråret/sommeren. Og det gør den nem og realistisk at holde i et helt almindeligt liv.

I Sommerklar med Madbanditten er der ingen tælling af hverken kalorier eller kulhydrater. I stedet får du et sæt nemme regler til, hvordan du skal sammensætte dine måltider, hvor meget protein/kød, hvor mange grøntsager og hvor meget fedt.

250 kommentarer til “Sommerklar med Madbanditten”

Skriv en kommentar

  • Hej Majken
   Det er svært at svare på, for det er jo ikke en kostplan. Hvor man lander kaloriemæssigt vil afhænge af mange variabler, såsom proteintypen, man vælger, grøntsagsmængden, om man maxer ud på alle elementerne hver dag, om man benytter sig af alle de frie måltider, hvad man spiser til dem, osv. Jeg er ked af at give dig mit indre estimat for, hvor man lander, da jeg er bange for at du så vil forsøge at ramme det og det vil virkelig være imod konceptet.
   Hele pointen med sommerprotokollen er jo at man bare følger den og nyder at man ikke skal tælle. Måske er det endda det, der gør den så effektiv. Så hvad med at jeg i stedet lover dig, at den bringer dig i kalorieunderskud? For det har vi efterhånden mange tusinde kvinders eksempel på at den gør :)

   Svar
   • Haha super – good point ♥️
    Jeg gir” den et skud – er lidt nysgerrig.
    Tror den vil passe godt ind i mit i forvejen free style low carb/keto kost liv👌🏻☺️

    God weekend 🌸

    Svar
 1. Hej Jane

  Jeg vil gerne mindske min sukkertrang og mindske indtag af kulhydrater for at se, om det kan have en effekt på min migræne. Samtidig gør det ikke noget, hvis der ryger et par kilo (jeg er dog normalvægtig, så jeg mener “kun” et par kilo). Keto bliver for meget for mig. Kunne Sommerklar protokollen være en løsning? Eller har du et andet forslag? :)

  Svar
  • Hej Vibeke
   Ja, det kunne det måske godt. I hvert fald synes jeg godt, det kan være et forsøg værd. Når jeg svarer en smule tøvende, så er det jo fordi vi ikke kender de præcise mekanismer for hvorfor migræne opstår og derfor kan det også være svært at vide, hvad der kan afhjælpe den. Netop ketogen kost har jo nogle studier på sig efterhånden ift. migræne, men vi ved heller ikke her hvorfor. Så en fin plan kunne godt være at prøve Sommerklar i fx 4 uger og så evaluere effekten af det. Måske er det nok men er det ikke, kunne det måske være interessant lige at sænke kulhydratindtaget et yderligere nøk ned til Keto. Keto vil ikke opleves som en voldsom ændring når du kommer fra Sommerklar. Sådan tror jeg, jeg ville gribe det an.

   Meld gerne tilbage med erfaringer. Det er altid relevant lige at høre❤️

   Svar
   • Tak for svar, Jane. Jeg kunne ikke læse, om der er fokus på sænkning af kulhydratindtaget på Sommerklar – men gik ud fra, at det måtte der næsten være, når det er fra dig ;)

    Der kan være ufatteligt mange ting, som spiller ind på migræne. Jeg er selv ret godt inde i det :) For nogle kan kosten spille en faktor. Det er ikke fordi, jeg forventer at blive migrænefri af en kostændring, men hvis det kunne blive formindsket, ville det være værd at tage med.

    Jeg er glad for at læse, at du ikke bare skriver, at migræne bliver kureret af keto eller lignende. Så tak fordi du er tøvende i dit svar! :) Jeg vil meget hellere have et tøvende svar end en lovning på, at min migræne bliver kureret. Tro mig – det er der lidt for mange, der lover – og migræne er mere kompleks end som så.

    Svar
    • Sommerklar er helt sikkert Low Carb (ingen kornprodukter, sukker osv.) men ikke helt Keto.

     Og enig, jeg er virkelig også så dødtræt af de der løfter om kurering af alt til højre og venstre. Jeg synes, det umuliggør at vi har en kvalificeret dialog om kost og sundhed.
     Håber du oplever bedring. Det må være så forfærdeligt med migræne😔

     Svar
 2. Skal ikke tabe mig, men vedligeholde.
  Mangler fordeling af kulhydrater og protein. Finder jeg det i Sommerklar:0))

  Svar
  • Hej Kirsten
   Mjaah altså Sommerklar er jo lavet til vægttab men kostanbefalingerne er gode livet ud. Forskellen på vægttab og vægtvedligehold er jo ikke så stor, så det er jo bare et spørgsmål om at tage lidt ekstra kalorier ind. I Sommerklar er der en række valgfrie elementer og elementer, hvor der er loft på mængden. Dem vil der så være mere plads til i vedligeholdsfasen.

   Du kan også overveje e-bogen Hold vægten efter vægttabet, som dog er mere videns- og strategibaseret end decideret makro-baseret.

   Svar
 3. Hej Jane.
  Der ramte du lige “hovedet på sømmet”. Der sidder igen en delle på maven 🥴, så protokollen skal hentes frem igen 😊. Så godt at blive skubbet til 😊.

  Svar
  • Dejligt at den ramte plet :)
   Og ja, sommerklar-protokollen er bare skøn på denne her tid af året. Sådan en fin måde lige at få sat måltiderne i system og få ryddet ud i ‘alt det ekstra’ (synes jeg i al beskedenhed selv😅)

   Svar
  • Hej pia
   Nej det gør den ikke. Det er der slet ikke materiale nok til. Sommerklar er en kort og ’til benet’ protokol med faste retningslinjer for hvad du skal spise, i hvilke mængder og hvad du ikke skal spise. Ingen langhårede forklaringer eller opskrifter. Kun retningslinjer❤️

   Svar
 4. Hej Jane

  Kan der være en pointe i at man som svær overvægtig kvinde følger mændenes mængdeangivelser i starten?

  Vh. Line

  Svar
  • Ja det kan man såmænd godt. I hvert fald kan man sige, at man jo med høj vægt forbrænder flere kalorier, fordi kroppen er tungere at bære rundt.

   Men jeg synes kun, man skal gøre det, kun hvis man ikke kan få det til at fungere med dame-anbefalingerne (hvis man må kalde dem det i disse tider🫣)
   Ting, som fx proteinindtaget er baseret på vedligehold af kroppens fedtfrie masse og her betyder det mindre, at man har høj fedtmasse.
   Men mest vigtigt synes jeg, det er at man bare kommer i gang med at gøre sig nogle erfaringer, og så kan man altid tilpasse og justere undervejs. Og er det nemmere med mændenes anbefalinger, så synes jeg det er helt fint.
   Rigtig god vind – tøv ikke med at spørge, hvis der er noget undervejs, jeg kan hjælpe med❤️

   Svar
 5. Hej Jane
  Jeg er lidt i tvivl om man både må spise 1 spsk fedt og 20 g kerner pr måltid. Eller om det er enten eller.
  Vh Anna

  Svar
  • Hej Anna
   Fedt er pr. måltid og nødder/kerner pr. dag. Prøv at se om det ikke giver mening på den lyserøde oversigtsside👍🏼❤️

   Svar