KETO PÅ 4 UGER

af Jane Faerber

Keto på 4 uger giver dig en 4 ugers plan til at komme godt i gang med Keto

reklamelink til saxo.com


Keto på 4 uger er skrevet til dig, som er nysgerrig på Keto og som gerne vil have succes med vægttab, men som måske ikke lige har den store interesse i at sætte sig ind i biokemien og teorien og som heller ikke orker at skulle tælle, måle og veje maden for at finde ud af, hvor mange kulhydrater, der er i.

I Keto på 4 uger får du derfor nemme redskaber til, hvordan du kan spise Keto uden at tælle noget som helst.

Det er altså din praktiske og nemme guide til Keto.


I bogen får du:

 • en praktisk orienteret og overskuelig introduktion til Keto (ingen tung teori)
 • nemme redskaber til at lykkes med Keto uden at tælle og gå kold i matematiske udregninger
 • lister over hvilke madvarer du vælger til og fra og i hvilke mængder
 • vejledning til, hvordan du læser varedeklarationer og navigerer i supermarkedet
 • gennemgang af de hyppigste årsager til at vægttabet stopper/udebliver
 • 4 ugers kostplan til alle dagens måltider (og hjælp til nem kostplanlægning)
 • 75 nye energiberegnede opskrifter med angivelse af kcal, kulhydrat, protein og fedt

Det siger andre:

Line, 34 år

Ditte, 24 år

Søren, 54 år

Bogens opskrifter:

 • ingen specialingredienser men lavet af madvarer du kan få i Netto
 • max 30 minutters madlavning (og mange er lavet på bare 10 minutter)
 • alle opskrifter er energiberegnede, så du kan se antal kalorier, kulhydrater, protein og fedt
 • alle indeholder få kulhydrater, godt med protein og tilpas med fedt
 • smagen er selvfølgelig helt i top!

I bogen er der kostplan til alle dagens måltider til de første fire uger.
Meget få mennesker kan følge en kostplan slavisk i fire uger og det er på ingen måde noget, jeg forventer af dig, at du kan. Men den kan være rar at have at læne sig op ad i starten.

Foruden 4 ugers kostplan får du også hjælp til kostplanlægning – altså hvordan jeg anbefaler dig, at du laver en personlig plan, der passer til dig og dine præferencer (og hint: det er ofte meget nemmere sådan).
Bestil bogen her: Keto på 4 uger (reklamelink til saxo.com)

Keto – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt er stadig grundbogen.
Det er den, der beskriver alt du skal vide om Keto og du lærer at forstå hvad der sker i din krop i omlægningen fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding.
Madmæssigt fungerer konceptet i den sådan, at du kan spise ‘lige hvad du vil’, så længe du tæller dine kulhydrater og sikrer, at du ikke overskrider 20-30 g pr. dag.

Keto på 4 uger er din praktiske guide. Her er ingen tung teori men kun praktiske hjælpemidler til, hvordan du uden matematiske formler og kulhydrattabeller alligevel kan lykkes med kulhydratrestriktionen og med vægttabet på Keto.
Og ved du, hvad det bedste er?

De to strategier kan selvfølgelig godt kombineres og på den måde kan du få det bedste af begge verdener.

370 kommentarer til “Keto på 4 uger”

 1. Hej Jane
  Jeg har hele mit liv haft yoyo vægt men har nu læst en del om keto, heldigvis er min mand med på ideen, men jeg behøver en del hjælp med at regne ud osv med fedt mængder, og kolhydrater her i starten samt gode overskuelige opskrifter, og det ser jeg du kan hjælpe med men men jeg bor i Sverige 😳sender du materiale bøger osv her til
  Mvh Majamaluca 💜🩷💚

  Svar
  • Hej Majaluca
   Jeg sælger ikke selv mine bøger, men for hjælp med portionsstørrelser og måltidssammensætning ift. vægttab, vil jeg næsten hellere anbefale dig min Keto kostplan. Den leveres på mail og er super populær (og effektiv :))

   Svar
 2. Hej Jane,

  Jeg har det sidste halve år fulgt en anti-inflammatorisk kost (Functional medicine) grundet en kompleks hovedpine problematik, dog endnu uden effekt. Men den minder meget om Keto. Og jeg føler at jeg mangler lidt inspiration til opskrifter og overvejer kraftigt din bog “Keto på 4 uger”. Men vil lige høre om du i nogle af opskrifterne anvender mejeri-produkter, frugt og tomat, da jeg slet ikke må få disse ting? 😊 Og tak for gode artikler. Har lige læst din artikel om sødestoffer. Super brugbart🙏🏼

  Svar
  • Hej Laura
   Der indgår både mejeriprodukter og tomat i Keto på 4 uger. Vist ikke frugt. Det er der ikke så godt plads til i Keto med kun 20 g kulhydrat/dag.
   Men overvej måske Fix din fordøjelse i stedet. Her er begrænset med mejeriprodukt og den lille mængde tomat og frugt, der er, er nem at bytte/udelade.

   Det er også nemt at bytte ud i Keto-bøgerne. Mine opskrifter i de bøger er nemme og enkle. Tag evt. forbi boghandlen og bladr i dem. Så kan du nemt selv se, hvad du synes giver bedst mening.

   Svar
 3. Hej Jane.

  Jeg har mange mave problemer (meget oppustet mave, svært ved at komme toilettet og smerter) og har fået at vide, at jeg har en sart mave. Jeg har endnu ikke fundet ud af, hvilke madvarer jeg ikke kan tåle, da jeg synes det hele er lidt af en jungle af navigere rundt i.
  Jeg vil gerne tabe mig cirka 4 kilo, da jeg har noget fedt på maven, numsen og lårene som jeg gerne vil af med (jeg er inde for normalvægt området).
  Hvis jeg begynder at leve efter Keto livet, vil det så ændre min mave og det ønskede vægttab?

  Jeg har i forvejen din bog madbanditten.

  Mvh
  Rikke

  Svar
  • Hej Rikke
   Åh din stakkel.
   Det er lidt to forskellige ting, du spørger til. Løsning af maveproblemer og vægttab. Det kan sagtens være, du kan løse dem under en og samme paraply, men det kan du ikke være sikker på.

   Keto er generelt effektivt for vægttab. Keto kan også være effektivt for maven, da de store triggere (gluten, kornprodukter og til dels mælkeprodukter) er udeladt/minimeret. Grøntsagsmængden er der forskellig respons på. Nogle maver har det glimrende med et stort grøntsagsindtag, andre trives bedre med mindre. Jeg ville fx aldrig selv spise så mange grøntsager, som der er i mine bøger/opskrifter. Men for mange er det fint.

   Overvej også om du skal låne/købe FIX din fordøjelse. Eller start med Keto og se, hvor langt det bringer dig og gå ombord i FIX, hvis du synes, der stadig er behov❤️

   Svar
 4. Det er nu ca 3 uger siden jeg bestilte din bog og betalte den via mit visakort.
  Jeg undre mig over hvornår den mon kommer frem. Jeg starter på dit 6 uger kursus idag så jeg savner min bog.
  Venlig hilsen og i forventning om en vægtreduktion på ca 15 kg !!

  Hilsen Kirsten Thyæ

  Svar
  • Hej Kirsten
   Jeg sælger ikke selv mine bøger, så du skal have fat i den boghandel, hvor du har købt den. Har du købt den via et link her på siden, har du handlet hos saxo.com og så er det deres kundeservice, du skal have fat i. Mailadressen vil stå på ordrebekræftelsen, du har modtaget ved dit køb.

   Rigtig god vind med både kursus og vægt – sig til hvis du har spørgsmål undervejs❤️

   Svar
 5. Hej Jane
  Jeg/vi er i gang med bogen Keto på 4 uger. Jeg skal tabe 10-15 kg og min kæreste 15-20 kg.
  Men ER det de mængder af protein og – kulhydrater der gælder for at tabe sig som står i bogen, for vi skal jo ikke bare vedligeholde vægten, men gerne tabe sig og nu er jeg i tvivl om vi skal have så meget som 1g protein pr. kg. vægt for at tabe sig! Og hvor meget fedt bør man spise, det er svært at finde ud af. Minus kulhydrater er jeg helt med på.

  kh Tina

  Svar
  • Hej Tina
   1 g protein pr. kilo kropsvægt er et fint valg og jeg ville se det som en minimumsmængde. 1,5 g er også ok. Protein er det vigtigste makronæringsstof, når I skal tabe jer, da kalorieunderskuddet øger risikoen for muskeltab. Det vil vi gerne undgå.

   Man kan ikke sige, at I skal have så-og-så-meget fedt. Fedt er den måde I får energi og mæthed og det er samtidig med fedt at I styrer jeres kalorieindtag. Jo mindre fedt, jo færre kalorier og jo mere vægttab, men også jo mindre fedt, jo mere sult (i et eller andet omfang). Brug bogens opskrifter og kostplaner som pejlemærke i starten og lad herefter appetitten vise vej. Husk at Keto er en kost, der regulere appetitten, så man ikke bliver så sulten. Det skal I udnytte til at opnå kalorieunderskuddet.

   Rigtig god vind :)

   Svar
 6. Hej Jane.
  Jeg har købt bogen keto på 4 uger og de hurtige madplaner. Fantastisk mad.
  Jeg har været nød til at springe min morgenmad over og spiser nu kun 2 gange om dagen Mit spørgsmål er kan man spise den samme ret både til frokost og aftensmad?
  Og hvad jeg sån lige har forstået kan man godt spise aftensmad opskrifter til frokost og omvendt eller ?

  Svar
  • Hej Lene
   Det synes jeg sagtens man kan. Faktisk synes jeg, at den der idé med at man skal variere hele tiden er fjollet. Det er super effektivt, budget-venligt, madspilds’venligt, vægtvenligt og alt muligt andet-venligt at spise det samme.

   Når du kun spiser to måltider skal du dog være opmærksom på at du stadig skal have den fulde proteinmængde fra de tre måltider. Så proteinmængden i måltiderne skal op. Ellers vil du miste for meget muskelmasse og det vil du fortryde på sigt.

   Svar