MÆT & SLANK – med LCHF

Mæt&slank LCHF

Vil du gerne have hjælp til at gå ned i vægt ved hjælp af LCHF, kan min bog MÆT & SLANK – med LCHF hjælpe. Den fås i alle boghandlere og vil du handle på nettet, kan du bl.a. købe den via Saxo.com

Bogen indeholder en kort gennemgang af principperne bag LCHF, men handler derudover mere om vægttab. Ikke tab-10-kilo-på-10-uger men en god og realistisk hjælpende hånd til at få vægten til at arte sig. Som det også er tilfældet her på bloggen, starter vi et andet sted. Nemlig med at gøre kroppen sund og tryg, så den vil give slip på de overflødige kilo.

Herudover gennemgår bogen disse områder:

¤ Hvordan du sikrer dig, at din LCHF-kost bliver sund og næringsrig.

¤ Fedt – hvilken slags, hvorfor og hvor meget?

¤ Helt konkret startguide til dig, der vil i gang med at spise striks LCHF.

¤ Hvilke håndtag, du har at skrue på, hvis du gerne vil gå ned i vægt.

¤ Hormoners indflydelse på din vægt.

¤ Hvordan du kan tilpasse din LCHF-kost til din træning.

¤ Hvordan du gør dine nye LCHF-vaner varige.

Og så får du ca. 125 nye, lækre opskrifter, og her er både noget, der passer til den travle hverdag i børnefamilien men også både “voksenmad” og mad, du kan servere, når du skal have gæster! Bogen indeholder flere opskrifter uden mejeriprodukter, og opskrifterne er desuden markeret, så du kan se, hvilke der hører hjemme i en striks LCHF-kost, og hvilke der er til den liberale LCHF’er.

Vil du gerne bladre lidt i bogen inden du beslutter dig, så klik HER.

HVAD SIGER ANDRE OM BOGEN? 

Bravo Jane! Så er ebogen købt og hold nu op, jeg er positivt overrasket.

1000 gange mere inspirerende end den første (det er alligevel meget) og gode, gennemarbejdede indspark om alt fra faste over stress til ikke at blive 100%-agtig. Du har fanget alle de slankefælder, som andre glemmer. Love it! 

– Anne Billing – Paaskrump.dk (sagt på Facebook)

Det er ikke uden grund at bogen er strøget direkte ind som nr. 1 på bestsellerlisten! 

– Ulla – Lullaby & Lala

Jeg er vild med Janes måde at skrive og forklare alt det tekniske, så selv jeg kan forstå det;-) Og i denne bog får du en viden. Viden der er rigtig god at have med i bagagen, når man gerne vil tabe sig. Man bliver tryllet ind i en fede verden (ha, ha) og det på en behagelig måde. 

– Nina Ebdahl – PCOliv.dk

Jeg er vild med Janes første kogebog og har haft fingrene i den mange gange. Derfor har jeg været meget spændt på udfaldet af bog to oven på succesen med den første bog, som for alvor har bragt LCHF på banen i lille Danmark. Bog nummer to lever dog fuldt ud op til mine forventninger. Storebroderen klæder lillesøster ‘LCHF – Spis dig mæt & glad’ rigtig godt.

Frk. Sveske -læs hele anmeldelsen HER

Men hvordan pokker efterfølger man en så populær bog som “Spis dig mæt & glad” ? Det gør man ved at skrive en endnu bedre og endnu mere inspirerende nr. 2.

Henriette – Fede-tider

Jane formår at formidle det teoretiske bag LCHF helt nede på jorden. Sproget er seriøst uden at være højtidligt og man fornemmer at bogen er skrevet med et glimt i øjet.

– Camilla – Smag på Maden

Sammensat med det flotte layout samt Janes egne ord, helt lettilgængelige og nede på jorden, som man har lært at forvente det fra hendes blog og tidligere bog, er bogen virkeligt endnu en stjerne i LCHF-bogverdenen – og kogebogsverdenen generelt!

Xenia – Hjemme hos Xenia

Jane bliver også ved med at udvikle sunde opskrifter, og man kan mærke, at hun er autentisk og har noget på hjertet. En helt igennem skøn bog med flotte billeder, lækre opskrifter og masser af inspiration, til en sund livsstil.

– Susy Grundahl, indehaver af Netspiren.dk – læs hele anmeldelsen HER.

Det er bestemt ikke for at negligere Janes første bog, men jeg må ærligt indrømme, at jeg synes den nye bog er endnu bedre! Alene opskriftindeksets forskelligartethed, synes jeg er et kæmpe plus. Her kommer vi virkelig i mange forskellige retninger!

– Katrine – Low Carb Livsstil

Jeg har glædet mig helt vildt til at bladre i den bog – forventningerne var ligesom i top efter 1’eren – og lad mig bare sige: WOW! Storebroderen er præcis lige så smuk og inspirerende som lillesøsteren! Glæd jer!

– Anne – Den Omvendte Verden

Det piner mig næsten, at jeg igen må smide adskillige stjerner efter bogen, for den observante læser har jo bidt mærke i, at det er en kvinde og ikke en Gastromand som står bag værket – nuvel, det må vi igen finde os i og anerkende værket – og det har vi gjort.

Gastromand

Bogen er også anmeldt hos:

Rav Food

Crockpot pusheren

Har du skrevet en anmeldelse af min bog på din blog? Så send mig gerne linket, så jeg kan samle dem her på siden!

108 kommentarer til “MÆT & SLANK – med LCHF”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  jeg er en stor fan af dig; lækre opskrifter og gode tips. Jeg har som sådan ikke brug for at tabe mig, men synes bare godt om hele konceptet LOW CARB og sukkerfri.
  Jeg bor i Tyskland og har her købt din skønne kogebog, der her hedder “Low Carb High Fat – Schlank und glücklich ohne Kalorienzählen”.
  Jeg vil meget gerne købe denne “Mæt og Slank”, men kan ikke finde ud af hvad den hedder på tysk. Kan du hjælpe?
  På forhånd tak.
  PS. glæder mig til din nye hjemmeside!

  Svar
  • Hej Nanna
   Hvor fedt at du har glæde af bøgerne. Faktisk er Mæt&Slank ikke udkommet i Tyskland men det er til gengæld LCHF Året Rundt (den hedder vist LCHF – Das Kochbuch) og mine første Keto-bog, som i Tyskland har fået titlen Keto Your Life.

   Håber du kan bruge en af dem i stedet :)

   Svar
 2. Hej Jane.

  Jeg hedder Lars og har epilepsi, ( lyder lidt som opstarten af en personlig tilstandsbeskrivelse ved et AA- møde ? ) og vil derfor gerne se om Ketose livsstilen kan hjælpe mig med mine kognitive, og måske sågar, psykiske udfordringer.
  Jeg kan læse at en af kostens “bevirkninger” er et formodet vægttab. Hvis jeg ikke just har de store fedt ressourcer at tage fra, vil min organisme så ikke være “egnet” til Ketose kosten?
  Den lille madtrang, der gør at man forbrænder flere kalorier, vil den gøre at kroppen forsøger at hente ressourcer et sted hvor de ikke findes.

  Endnu en ting jeg netop kommer i tanke om. Økonomisk… Nu er det finansielle rådighedsbeløb ikke just prangende, når det kommer fra en sygemeldts parias pengetank. Har du udfra dine eksperimenter, jeg kan se du udfører ?, kunnet observere variation på pungens tyngde til nogen af siderne.

  ? Tak for en god side, der indeholder enorm megen information. Faktisk har jeg ofte set din hjemmeside, når jeg har ledt efter opskrifter til de madvarer køleskabet har kunnet friste med.

  Lars

  Svar
  • Haha velkommen til mødet, Lars :)

   Dernæst… jeg er ikke læge og kan derfor ikke rådgive om sygdom. Det er sandt at det er veldokumenteret at ketogen kost kan hjælpe ved epilepsi men jeg synes at lægen skal være med på sidelinjen her.

   Sådan generelt vil jeg sige, at det også er sandt, at det ofte medfører vægttab. Det er dog muligt at undgå ved at spise flere kalorier. Her betyder det formentlig at man skal øge fedtindtaget yderligere for at indhente de manglende kalorier. Det kan godt være svært og det kan kræve lidt tilvænnning, tror jeg.

   Jeg synes egentlig at maden kan være så dyr eller så billig, som man ønsker. Om man vælger at spise økologisk oksemørbrad eller almindeligt hakket oksekød kan jo gøre en stor forskel for pengepungen men resultaterne vil være de samme. Jeg har kursister på mine online forløb, som siger at de med tilbudsjagt og lavprissupermarkeder klarer sig for ca. 500 kr om ugen.

   Håber, du får glæde af det. Men hav lige lægen med ombord, synes jeg :)

   Svar
 3. Hej Jane.
  Jeg købte bogen her i sommers. Og hvor er det dejligt at der forrest i bogen er den gode forklaring på LCHF.
  Jeg er af den slags der sjældent følger en opskrift 100%. F. eks. Blev mine blomkål ikke gode i haven, men det gjorde spidskålene , og de kan fint bruges i croque madame.
  Stor ros til:rundstykkerne, hamburgerbollerne, kanelknækbrødene, og især citronbrødet.
  Det smager bare så godt køligt fra køleskab, med koldt smør til en kop kaffe.
  Jeg tror jeg vil ønske mig den næste bog i julegave?
  Kh Lone

  Svar
 4. Hej Jane!
  Jeg har købt din bog: Mæt og slank.
  Er der væsenlig andet indhold i din e bog om strikt LCHF?
  Kunne godt bruge endnu flere opskrifter på strikt LCHF?

  Svar
  • En del af teorien overlapper men der er også ny viden i online guiden. Og så er der 30 ernæringsberegnede strikse opskrifter og en to ugers komplet kostplan med max 25 g kulhydrat pr. dag beregnet til at kickstarte ketose :)

   Svar
 5. Hej Jane,
  Jeg er den heldige ejer af denne bog, og da jeg havde lidt betænkeligheder ved at sende dig en mail da dette kun var i forretningsmæssige henseender vælger jeg at spørge her.
  Jeg er i gang med at skrive bachelor om LCHF (da jeg selv er på denne livsstil og stiller mig kritisk i forhold til de 10 kostråd udarbejdet af staten :-) ). Valgte derfor at genlæse din bog og der skriver du at der findes pamfletter tilbage fra 1800-tallet om “denne slags kost”. Er det muligt at du kan henvise mig til hvor disse findes, da de også kunne være interessante at have med som kilde.
  Beklager hvis dette ikke høre til her og hvis du ikke er interesseret i at hjælpe er det også helt okay.
  Håber at høre fra dig :-)

  Mvh. Daniella

  Svar
 6. Hejsa
  Jeg har lige købt bogen “Mæt og Slank med LCHF”.
  Jeg har læst den igennem og opdager igen igen, at den er til kvinder med kæmpe overskud og gode madkundskaber.

  Svar
  • Skynd dig at levere den tilbage og byt den til en, der passer bedre til dig! Det er jo alt for ærgerligt at eje en bog, der giver dig en så nederen følelse i kroppen. Ud med den! Både følelsen og bogen!

   Svar
 7. Syntes der skal købes utrolig mange ting ind til bare en enkelt ret. Det kunne godt afholde mig fra at begynde… syntes det ser tidskrævende ud.

  Svar
  • Jeg tror, du skal se sådan på det, at 80-90% af det, du spiser på LCHF, er grøntsager, kød, fedt og fede mejeriprodukter. Ting, du kan få i Netto. Skal du lave lidt “ekstra” som fx brød og kager og lækkerier, kræver det specialingredienser fra helsekosten, men principielt behøver du ikke spise den slags.

   Svar
 8. Kære Jane.
  Tak for en god bog. Spiser selv paleo og de fleste af dine opskrifter går også ind under paleoprincipperne (da jeg inkluderer mælkeprodukter i min kost). Jeg ville høre om du ved om man kan fryse leverpostejen fra din bog ned? Den ser nemlig vildt god ud, men for nok svært ved at spise det hele ;)
  Mvh Anne

  Svar