Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low carb frokost

Frokosten er for mange, der spiser Low Carb, det sværeste måltid at finde inspiration til. Måske har du været vant til at smøre en sandwich eller en rugbrødsklapsammen med pålæg, og hvad skal du så nu finde på? Her på siden giver jeg dig en masse frokost inspiration, så du kan finde lige den opskrift der passer bedst ind i din hverdag og livstil. Uanset som du spiser LCHF, KETO bare Low Carb eller glutenfrit.

Der er både nemme opskrifter til madpakken, til den nemme frokost, til frokosten med veninderne og til når du har rigtig god tid. Gå på opdagelse her på siden og find dine frokostfavoritter.

LCHF frokost og KETO frokost

Uanset om du spiser LCHF eller KETO, vil du finde mange gode bud på frokost opskrifter her på siden. Men du kan også sagtens gå på opdagelse i både morgenmadsopskrifterne og aftensmadsopskrifterne. Når du spiser Low Carb, er det nemlig nemmest, hvis du gør op med den klassiske tankegang om, hvad der er morgenmad, frokost og aftensmad – og hvornår det skal spises. Du kan altså spise hvad som helst til alle måltider.

Tænk i stedet i måltid 1, måltid 2 og måltid 3. Hvis du overhovedet spiser tre måltider. Når du spiser LCHF eller KETO vil mange nemlig opleve at få mindre appetit, og måske passer det faktisk bedre ind i din hverdag blot at spise to store måltider, ét om formiddagen og ét om eftermiddagen eksempelvis.

LCHF og KETO frokost er nemmest, hvis man lige planlægger sin uge og måltider lidt. Med rester i køleskabet, snittede grøntsager og måske nogen hjemmelavede dressinger og dips, bliver hverdagen – og frokosten – 100% nemmere.

Madpakker

Men hvad med Low Carb madpakke? Hvad skal du tage med på arbejde? Den nemmeste løsning er at lave en stor portion chaffles og spise dem som klapsammen med pålæg og salat, hele ugen. Det gør min mand Søren.

Det kunne også være en sandwich af de grønne sandwichbrød eller en oopsie-sandwich. Fiberbollerne kan også sagtens laves om til en lækker sandwich det kunne f.eks. være denne sandwich med æggesalat.

Pålægssalater er også altid gode og nemme at have med. Det kunne f.eks. være hjemmelavet tunsalat, æggesalat med karry, kyllingesalat eller laksesalat serveret i salatblade med chiaknækbrød. Eller andet lækkert frokost tilbehør.

Du kan også vælge den løsning simpelthen at lave dobbelt op af din morgenmad. Det kunne være en gang røræg med kødrest eller røræg med skinke og smørstegt spinat.

Se også den store madpakkeguide, jeg har lavet eller idéer til hvad du kan spise på farten.

Nem LCHF / KETO frokost

Det kan være en god ide at vænne sig til, at lave store portioner mad. Så er der altid nemme rester i køleskabet. Den nemmeste frokost er vel den, der allerede er lavet? Ofte kan resterne fra i går også nemt tages med på job og lige varmes op igen. En ret jeg ofte laver er derfor pulled pork eller langtidsstegt roastbeef så er der i hvert fald til et par dage eller tre.

Kødrester er nemlig rigtig nemme lige at trylle om til en lækker salat, komme oven på en grøn chaffel eller stege af på panden sammen med nogen grøntsager eller æg.

Min frokost

Jeg kan godt forstå, at mange synes frokost på især KETO kan være lidt bøvlet. Men egentlig handler det mest om planlægning. Jeg spiser jo som oftest min frokost hjemme, og har derfor også større mulighed for at kreere en lækker og overskudsagtig frokost. Men det gør jeg sjældent. Oftest spiser jeg lige, hvad vi har af rester, eller slet ingen ting. Hvis jeg altså ikke er sulten. Og så spiser jeg en tidlig aftensmad – eller måltid 2 om du vil – i stedet.

Hvis det skal være mega nemt, kan det også sagtens blive en hakkebøf eller 3 kogte æg med skinke og lidt gnavegrønt ved siden af. Det tager måske 10 minutter lige at lave. Eller en dåse tun eller makrel i tomat med æg, lidt mayonnaise og salat. Ikke så sexet, men altså virkelig nemt.