Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Low Carb dessert

Her på siden finder du alle mine dessert opskrifter. Her kan du få inspiration til at få den perfekte afslutning på middagen, uden det behøver at involvere større mængder sukker. Der er både sommerdesserter, chokolade-desserter, skærekager, tærter, mousser og meget andet.

Ingen af mine opskrifter er decideret LCHF dessert eller KETO desserter. Det afhænger nemlig af hvad dit mål er og hvordan din kost ellers er sammensat.

Hvor tit kan man spise LCHF-dessert?

Mange spørger til om der er plads til søde sager og dessert når de spiser Low Carb High Fat, og hvor meget de må spise. Jeg plejer at svare, at det er der da naturligvis og du kan spises det lige så tit, som du ville gøre det på enhver anden kost.

Men du skal stadig huske på at kage er kage uanset hvilken kost du spiser, eller om der står Low Carb, LCHF eller KETO foran.

Spis derfor dessert og andre lækkerier når det passer ind ift. din kontekst; dine mål og din livstil. Det kan du læse mere om her: Hvad er din kontekst?

Jeg har uddybet spørgsmålet i et lidt længere indlæg lige her: Hvor mange søde sager må jeg spise på LCHF?

Frugt er naturens dessert

Mange af mine lchf desserter indeholder frugt. Jeg opfatter nemlig frugt som naturens dessert. Lyder det ikke lækkert?

Hvis frugt ikke passer ind i din livsstil, hvis du eksempelvis spiser KETO eller striks LCHF, kan du blot hoppe disse opskrifter over.

Halloween, fastelavn og påske

Højtiderne er jo traditionelt set de tider på året hvor danskerne høvler en masse ekstra sukker ind. Men du behøver slet ikke undvære noget lækkert. Du finder nemlig her en masse gode low carb opskrifter som kan bruges til de traditionelle højtider såsom halloween, fastelavn, påske og ikke mindst jul og nytår.

Prøv fx LCHF-påskeæg med hjemmelavet marcipan, Halloween småkager med kakao og lakrids eller Fastelavnsboller med to slags skum.

Konfekt og småkager

Når vi går julen i møde, kommer der ofte mange flere søde sager på bordet. Derfor finder du også mange sukkefri og glutenfri opskrifter som kan bruges i julen. Og alle de klassiske er der. Prøv bare BrunkagerVaniljekransePebernødderÆbleskiverJulevafler eller Eiskonfekt eller ischokolade.

Der er også opskrift på Hjemmelavet marcipanHjemmelavet nougat og Julekarameller. Og ikke mindst Risalamande is og Kirsebærsauce til risalamanden.

Nytårsdesserten

Nytårsdesserten er noget vi går meget op i hjemme hos mig. Derfor finder du også rigtig mange gode bud på lchf nytårsdesserter både søde og syrlige, de portionsanrettede, dem der kan laves dagen før og naturligvis også de helt klassiske som Chokolademousse, Gateau Marcel, Citronfromage med lakrids-nøddecrunch og Crème Brûlée.

Jeg har samlet flere af opskrifterne her Nytårsdessert – 8 lækre opskrifter, der kan laves i forvejen, her 4 lækre RAW-kager til nytårsdesserten og her Nytårsdesserten- 5 lækre forslag.

Keto dessert

Keto-pandekager, Keto-vafler, Keto-kager, Keto-cookies… Keto-desserter. Dem finder du ingen af her på siden desværre. Det skyldes at jeg ikke ser nogen opskrifter som decideret KETO. Det afhænger simpelthen af hvad der er dit mål og hvordan din livstil er.

Men mange spiser KETO for at opnå et vægttab og derfor ser jeg, i den sammenhæng, den type opskrifter som mindre optimale. Mit mål med mine KETO-forløb og mine KETO-bøger er nemlig at flest muligt oplever succes med deres nye livstil og taber sig med mindst muligt besvær.

Kager, pandekager, vafler osv. indeholder ofte mange kulhydrater og knap så meget protein. Men til gengæld er der ofte ret mange kalorier i uden at det mætter ret meget. Derved er der altså mindre plads til det der skal være i fokus nemlig grøntsager, kød og fedt.

Du kan læse meget mere om det lige her: Hvorfor er der ingen Keto-pandekager, vafler, brød og kager i mine Keto-bøger?