Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Opskrifter til Keto

Her finder du en masse af mine Keto venlige opskrifter. Altså en masse udvalgte opskrifter, hvor kulhydratmængden er helt lav og derfor egner sig godt til en livsstil med Keto.

Men Keto opskrifter er egentlig ikke en betegnelse, jeg synes vildt godt om. Et af mine vigtigste budskaber er nemlig, at det ikke er opskriften, der er Keto – det er dit samlede indtag af kulhydrater hen over dagen, der afgør om du spiser Keto!

Derfor har jeg som udgangspunkt heller ikke nogen opskrifter her på siden, som er Keto opskrifter. Men mange af dem er Keto venlige og egner sig godt til dig der spiser Keto eller Low Carb.

Keto handler om at holde det daglige kulhydratindtag lavt. Opskrifterne her på siden er primært baseret på grøntsager, kød og fedt. Det bringer automatisk kulhydratindtaget langt ned.

Hvornår er en opskrift Keto?

Selve begrebet Keto opskrifter er også lidt skørt, for det er ikke opskrifterne, der ‘er Keto’. Keto er den kost, der samlet set indeholder så få kulhydrater, at kroppen kommer i ernæringsmæssig ketose.

Om en opskrift er Keto eller Low Carb afhænger altså af hvad du ellers spiser igennem en dag. Det handler nemlig ikke om selve opskriften men om dit kulhydratindtag igennem hele dagen:

    • Low Carb / LCHF kost indeholder som regel max 100 g kulhydrat pr. dag.

    • Når man spiser Keto skal kulhydratindtaget ligge på omkring 20-30 g kulhydrat pr. dag.

Her kan energiberegningerne på opskrifterne hjælpe dig på vej. Så kan du hurtigt regne ud, hvor meget kulhydrat en opskrift må indeholde pr. person eller hvor meget du må spise til hvert måltid, afhængigt af om du spiser 2 eller 3 gange om dagen.

Det løber hurtigt op og derfor er det nemmest, hvis du går efter kød, grøntsager og fedt. Hvis du er til de helt nemme måltider, kan du også vælge at købe den nemmeste Keto kostplan med indkøbsliste.

KETO-opskrifter med Madbanditten-PLUS

Siden jeg lavede samlingen med Keto opskrifter her, har jeg lavet flere hundrede nye opskrifter, der passer perfekt ind i Keto. Men – og det gælder både listen her og mine øvrige opskrifter – det, der afgør, om en opskrift er Keto egnet og vægttabsegnet for dig, er dit daglige kulhydratindtag og dit daglige kalorieindtag.

Hvis du er medlem af MadbandittenPLUS får du også energiberegningerne på mine over 1.900 opskrifter. Derudover får du mulighed for at gemme alle dine favoritopskrifter, så du nemt kan finde frem til dem når du skal bruge dem. Du kan også gøre brug af de gratis madplaner, lave dine egne og få en indkøbsliste til, printe de mange tabeller og guides, læse eksklusive sundhedsartikler og lytte til min podcast kun for medlemmer.

Start din gratis prøveperiode nu >>

Nemme Keto opskrifter

Husk jeg også har skrevet to Keto-bøger. Der får du Keto opskrifter i bogform og samtidig lære du naturligvis en masse om hvordan du får succes med Keto til vægttab.

KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt er en slags Keto-grundbog. Her bliver du grundigt indført i principperne omkring Keto.

Keto på 4 uger er mere praktisk – den fortæller dig kort og godt, hvad du skal gøre – eller ikke gøre – uden en masse tung teori bag Keto.

Begge bøger indeholder masser af kulhydratfattige opskrifter inklusiv energiberegninger. Så kan du nemt se indholdet af kalorier, kulhydrater, protein og fedt pr. portion og navigere ud fra det.

Skal jeg tage dig i hånden (og nakken)?

Synes du det er super besværligt med det Keto og har du brug for, at jeg tager dig i hånden – eller nakken, kan du deltage i mit Kickstart-kursus.

Okay, lad os være ærlige, jeg kommer ikke fysisk hjem til dig og tager dig i hånden. Men jeg kan give dig en (virtuel) oplevelse af, at jeg gør det og er med dig hele vejen.

På mit Kickstart-kursus starter du hver morgen med at læse eller lytte til mig. Du får viden og forståelse for hele forløbet med at lægge din kost om til Keto, med udgangspunkt i netop det sted, du er nu. Og det er ikke helt usandsynligt, at du allerede efter et par dage vil høre min stemme for dit indre øre..

Ja tak – den stemme indeni har jeg brug for!