Snydt af Keto


Hver uge året rundt modtager vi cirka fem mails fra folk, der gerne vil opsige deres medlemskab på noget, de ikke er helt sikre på, hvad er. På deres kontoudtog står der:

 • Keto963
 • Keto Go App
 • Your Certified Keto Coach
 • Keto Diet.com eller Your Keto Diet.com

… eller lign. navne. Fælles for dem er, at de har hovedsæde i Riga, Letland og det hele er formentlig det samme firma. De trækker typisk 99,- eller 149,- pr. måned.

I lang tid har jeg bare trukket på skuldrene over, hvad andre gør og ikke gør, for det er jo ikke rigtigt min sag. Og jeg kan bedst lide bare at holde mig på egen banehalvdel. Men det er ekstremt dårligt for mit og Madbandittens omdømme at blive forvekslet med dette. Og hvis der er noget, jeg tager meget alvorligt, er det mit/Madbandittens omdømme.

Men endnu mere alvorligt er det selvfølgelig, at der er folk derude, der bliver snydt af dem.

Læs også om de katastrofale kostråd, Keto Go App gav en af mine læsere.

Madbanditten – et dansk firma

Madbanditten er et dansk firma med dansk adresse og dansk CVR nummer.

Når du handler hos mig, vil der stå Madbanditten v./Jane Faerber på dit kontoudtog. Ikke Keto, eller Keto963, Your Keto Coach eller Keto Go app. Disse er østeuropæiske firmaer, der via annoncering på Facebook får dig lokket til at signe op til et (dyrt) medlemskab, som det efterfølgende er næsten umuligt at komme ud af.

Jeg sælger primært fire ting

Mine madplaner (aftensmad)

Keto madplanerne findes til alle årstider og Low Carb madplanerne er på vej til det samme.

Begge hjælper til nem aftensmad på bordet i en travl hverdag. Alle madplaner indeholder 5 ugers hverdagsaftensmad med indkøbslister til.

Der er intet abonnement og ingen binding. Du køber for fem uger, og vil du senere have fornyet inspiration, skal du selv aktivt købe en madplan mere.

Den ultra-nemme Keto kostplan

Dette er en komplet kostplan til alle måltider, og den er beregnet til vægttab. Meningen med den er at forsimple Keto så meget som overhovedet muligt og derved undgå den overvældelse, som nybegyndere tit oplever.

Keto kostplanen er bygget op om 27 ultra-nemme måltidsforslag (tænk: 3 spejlæg og en halv avokado – den slags sværhedsgrad) og om forskellige grader af repetition og variation.

Mit Keto kursus

Mit online kursus er min største og bedste ressource til dig, der gerne vil have mig som din guide i 6 uger. Jeg guider dig nænsomt og sikkert igennem den tid, hvor din krop skal omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jeg sørger for, at du navigerer udenom alle begynderfejlene og bygger samtidig det vigtige mentale ben på din livsstilsomlægning. 

Keto kurset er det modsatte af et quickfix. Det er et helhedsprogram, der både tager hånd om maden, tankerne, vanerne og mindsettet.

MadbandittenPLUS

Med et PLUS-medlemskab får du en masse ekstra fordele og funktioner direkte her på Madbanditten.dk

Medlemskabet fjerner alle de flimrende annoncer på siden og giver samtidig energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter og færdige madplaner med indkøbsliste.

Du kan prøve det gratis i 7 dage og på den måde starte med at se, om det er noget for dig, inden du betaler en krone.

MadbandittenPLUS medlemskabet kan du altid afmelde direkte her på Madbanditten eller vores 7-dage-i-ugen-danske support hjælper dig på plus@madbanditten.dk hvis du har brug for det.

Ingen piller, pulvere, kosttilskud eller løfter om resultater uden indsats

Jeg sælger ingen piller, ingen kosttilskud og ingenting, der lover at få dig i ketose uden alt det bøvl med faktisk at ændre madvaner. Jeg er kun interesseret i at hjælpe dig til en realistisk og langtidsholdbar vej til en bedre livsstil. En livsstil, der kan føre til en lavere vægt, hvis det er en del af dit mål.

Jeg takker jævnligt nej til folk, som kommer med alt for urealistiske forventninger, eller som tydeligt leder efter et quickfix. Jeg vil ikke bidrage til den slags projekt.

Slankeindustrien er en kæmpe industri, og den er nøjagtig lige så usympatisk som de andre store industrier, hvor der er mange penge på spil. Her er samtidig et kundesegment, der ofte er drevet af en grad af desperation, og det udnyttes groft. Det er så trist, og jeg ved ikke, hvordan vi kan komme det til livs. 

Intet af det virker

Overvægt og fedme er ekstremt kompleks, og om end der faktisk findes enkelte virksomme lægemidler, så er vi stadig på bar bund med at få løst det verdensomspændende problem.

Det eneste, der virker, er at ændre livsstil permanent. Og selv det virker heller ikke helt vildt godt. Om det er, fordi kroppen kæmper imod, eller om det er, fordi vaner simpelthen er for svære at ændre, kan være svært at sige. 

Min erfaring er, at det er den mentale del, der ofte overses. Accepten af, at livet med mad fremover skal se markant anderledes ud, hvis man vil have et andet resultat. 

Og her hjælper det virkelig ikke, at vi har to komplet modsatrettede diskurser, hvor den ene siger, at du kan spise alt det, du vil, bare mindre af det, mens den anden siger, at der er ting, du er bedre tjent med helt at undgå at spise. 

Jeg tilhører mest den sidste lejr, men jeg anerkender 100%, at det første også er sandt. I hvert fald i teorien og for nogle mennesker også i praksis.

Det er super at kunne nyde en halv Snickersbar til Netflix-serien i sofaen om aftenen og gemme den anden halvdel til en anden god dag. Det er bare ikke alle, det fungerer helt vildt godt for.

Det, der virker, vinder

Måske kan du huske, at jeg for et par uger siden skrev om min grundopfattelse, som jeg kaldte ‘det, der virker, vinder’. Den er relevant her igen, for det eneste, der kan give en varig ændring hos dig, er den livsstil, du kan leve med fra i dag og resten af dit liv. Du vinder der, hvor du oplever, at din livsstilsændring giver mere, end den tager.

Du kommer ikke udenom at skulle skære noget fra. Om du trives bedst med at skære ned på kalorier og ellers spise ‘som du plejer’, eller om du trives bedst med at skære ned for enten fedt eller kulhydrat, er en helt individuel sag. Men noget skal væk, hvis der skal ske en ændring. 

Pas på dig selv

Og det, jeg egentlig bare ville sige med denne opløftende artikel, er: Vær på vagt ude på internettet, når du bombarderes med annoncer, der lover dig noget, der lyder for godt til at være sandt.

Og hvis det er sket, at du har købt en ubrugelig kostplan fra et østeuropæisk firma på Facebook, så vid, at det ikke har noget med mig eller Madbanditten at gøre. Kontakt din bank og få dem til at stoppe overførslerne, hvis du er blevet fanget i noget abonnement, som du ikke kan komme ud af igen.

Det havde jeg simpelthen lige brug for at sige❤️

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

14 kommentarer til “Snydt af Keto”

Skriv en kommentar

  • Åh så træls for dig. Jeg aner det vitterligt ikke. Kan du ikke komme i kontakt med dem? Ellers vil mit bedste bud være at skrive til din bank og sige, at du ikke længere accepterer den månedlige overførsel. De bør kunne stoppe den for dig så…

   Så irriterende at så mange bliver fanget ind af det der. Det gør mig så vred🤬

   Svar
  • Først efter at betale 99.00kr. Kunne jeg ikke afslutte men blev trukket 149.00kr. UDMELDE MIG MED DET SAMME , MEN PENGENE VAR RESEVERET. NU TRUKKET 250.00kr. Har så ventet på at få en mad plan tilsendt, HAR INTET MODTAGET. SER SÅ DET ER ET UDENLANDS FIRMA FRA LITAUN. Jeg føler mig rigtig taget ved næsen. Sådan Firmaer burde stoppes.

   Svar
 1. Der bliver hævet 149 kr hver med af min konto på keto963. Hvordan kommer jeg ud af det?
  Mvh Birthe

  Svar
  • Som jeg skriver i artiklen synes jeg, dit bedste bud er at kontakte Keto963 og bede dem stoppe med at trække penge og kan du ikke komme i kontakt med dem, synes jeg, det eneste, der er at gøre er at kontakte din bank og bede dem om hjælp til at stoppe overførslerne.
   Håber du finder en vej ud❤️

   Svar
 2. Er der nogen der har nogle konkrete eksempler på hvad de hedder og hvilke reklamer de bruger, så man kan undgå dem?

  Svar
  • Jeg har mødt lidt forskellige. Mange af dem har sådan en liste à la:
   Dag 1 – du starter
   Dag 3: fedtforbrændingen starter
   Dag 10: blablabla
   Dag 18: blabla
   Dag 28: du kan ikke genkende dig selv i spejlet

   Sådan løst gengivet. Og så noget mad og en person, der ser super glad ud. Sproget er dansk og ret overbevisende men tjenesten har hovedsæde i Riga eller lign.
   De kalder sig Keto963, Your Keto Diet og Keto Go App. Jeg tror det er samme firma.

   Jeg modtager stadig en god håndfuld mails OM UGEN fra folk, der skriver til mig om at de gerne vil afmeldes – til trods for at det intet har med mig at gøre.

   Svar
   • Mange tak for svar Jane, så kan man nemmere styre uden om dem :-) Og ja, det er rigtig træls at du bliver associeret med dem.

    Svar
  • Hej Lotte
   Æv for pokker, hvor er jeg ked af at høre, at du er røget i den fælde. Hvis du ikke kan få kontakt til virksomheden bag, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til din bank og bede dem om at få stoppet betalingerne. Jeg tror, det er den eneste vej…

   Svar
 3. Kære Jane
  Hvor træls. Tak for ærligheden.

  Jeg tænker tre ting:
  – Tag det som et skulderklap, at folk automatisk associerer dig med keto. Det betyder at du har profileret dig godt og at det du laver, har et godt omdømme. Tillykke med det -det er velfortjent.

  – Hvis folk tror at keto = Jane Faeber, er der ikke andet at gøre, som du gør, at informere dem høfligt om at det ikke er tilfældet. Det kan dybest set ikke være dit ansvar.

  – Hvis der tale om produkter/firmaer, der decideret udgiver sig for dig, er det en politisag.

  Håber du kommer det til livs 😊
  Bh Naja

  Svar
 4. Når jeg køber “Keto”, handler jeg udelukkende hos Madbanditten, der er jeg sikker på at tingene er i orden. Og så er der så mange opskrifter, at jeg ikke behøver flere.

  Svar
 5. Det lyder virkelig ikke rart for dig at blive associeret med folk, som direkte snyder eller som bare leverer dårlig kvalitet.
  Ærgerligt at man skal være så mistænksom og forsigtig. I mit facebook-feed kan der dukke tvivlsomme annoncer op. Og jeg er stødt på nogle bøger, hvor ordet “keto” indgår, men som ikke reelt er “ketogene diæter”, bl.a. fordi man er for kort tid på tilstrækkeligt lavt kulhydratindhold til at “omstilling” af forbrænding realistisk set kan opnås.
  Tak fordi du leverer kvalitet i bøger, kurser, kostplaner osv, men faktisk også frit tilgængeligt her på blokken :-)
  På den måde hvor du grundigt beskriver, hvad man får, når man køber kurser, madplaner, bøger osv. kan man heldigvis skelne dig fra scammere. Jeg håber, at folk bliver opmærksomme på at bruge lidt ekstra tid til at se, hvem der står bag annoncer osv.

  Svar