Snydt af Keto


Dette er en gengivelse af en nyhedsmail, jeg sendte ud for et par uger siden, men som stadig giver mig grå hår, for de problematiske henvendelser fortsætter med at tikke ind. Alene i denne uge har jeg modtaget tre henvendelser fra folk, som er blevet trukket 149,- om måneden og som skriver til mig for at spørge, hvorfor jeg har trukket penge på deres konto.

Denne artikel handler om at blive snydt af uærlige (Keto-)personer/firmaer på internettet. I lang tid har jeg bare trukket på skuldrene over hvad andre gør og ikke gør, for det er jo ikke rigtigt min sag. Og jeg kan bedst lide bare at holde mig på egen banehalvdel. Men det er ekstremt dårligt for mit og Madbandittens omdømme at blive forvekslet med dette. Og hvis der er noget, jeg tager meget alvorligt, er det mit/Madbandittens omdømme.

Derfor…

Snydt på Facebook

Når de her mennesker skriver til mig, beskylder de mig enten direkte for at snyde dem eller de kraftigt insinuerer, at jeg har snydt dem.

Når vi undersøger sagerne til bunds, kommer vi frem til, at de slet ikke har købt noget hos mig. I stedet er de blevet fanget ind af en annonce på Facebook og har købt noget derfra (produkterne varierer, nogle gange er det madplaner, andre gange e-bøger og enkelte gange kosttilskud/piller), som de så enten ikke har modtaget, eller det, de har modtaget, har været komplet ubrugeligt.

Og fordi der står ‘Keto’ på deres kontoudtog, konkluderer de, at de har købt det af mig. For jeg ‘er jo Keto’.

Og her bliver det personligt – i hvert fald for mig. For jeg snyder ingen. Jeg driver en ekstremt ærlig forretning med kundeservice og hjælp, der strækker sig langt ud over, hvad man kan forvente. Og jeg er simpelthen så ked af, at der går folk rundt derude, som tror, at jeg har snydt dem. Eller at jeg kunne finde på det.

Jeg ved godt, at jeg ikke kan forhindre dette i at ske, men jeg har bare brug for at sige det højt.

Jeg sælger primært fire ting

Mine madplaner (aftensmad)

Keto madplanerne findes til alle årstider og Low Carb madplanerne er på vej til det samme.

Begge hjælper til nem aftensmad på bordet i en travl hverdag. Alle madplaner indeholder 5 ugers hverdagsaftensmad med indkøbslister til.

Der er intet abonnement og ingen binding. Du køber for fem uger, og vil du senere have fornyet inspiration, skal du selv aktivt købe en madplan mere.

Den ultra-nemme Keto kostplan

Dette er en komplet kostplan til alle måltider, og den er beregnet til vægttab. Meningen med den er at forsimple Keto så meget som overhovedet muligt og derved undgå den overvældelse, som nybegyndere tit oplever.

Keto kostplanen er bygget op om 27 ultra-nemme måltidsforslag (tænk: 3 spejlæg og en halv avokado – den slags sværhedsgrad) og om forskellige grader af repetition og variation.

Mit Keto kursus

Mit online kursus er min største og bedste ressource til dig, der gerne vil have mig som din guide i 6 uger. Jeg guider dig nænsomt og sikkert igennem den tid, hvor din krop skal omstille sig fra kulhydratforbrænding til fedtforbrænding. Jeg sørger for, at du navigerer udenom alle begynderfejlene og bygger samtidig det vigtige mentale ben på din livsstilsomlægning. 

Keto kurset er det modsatte af et quickfix. Det er et helhedsprogram, der både tager hånd om maden, tankerne, vanerne og mindsettet.

MadbandittenPLUS

Med et PLUS-medlemskab får du en masse ekstra fordele og funktioner direkte her på Madbanditten.dk

Medlemskabet fjerner alle de flimrende annoncer på siden og giver samtidig energiberegninger på alle Madbandittens opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter og færdige madplaner med indkøbsliste.

Du kan prøve det gratis i 7 dage og på den måde starte med at se, om det er noget for dig, inden du betaler en krone.

Ingen piller, pulvere, kosttilskud eller løfter om resultater uden indsats

Jeg sælger ingen piller, ingen kosttilskud og ingenting, der lover at få dig i ketose uden alt det bøvl med faktisk at ændre madvaner. Jeg er kun interesseret i at hjælpe dig til en realistisk og langtidsholdbar vej til en bedre livsstil. En livsstil, der kan føre til en lavere vægt, hvis det er en del af dit mål.

Jeg takker jævnligt nej til folk, som kommer med alt for urealistiske forventninger, eller som tydeligt leder efter et quickfix. Jeg vil ikke bidrage til den slags projekt.

Slankeindustrien er en kæmpe industri, og den er nøjagtig lige så usympatisk som de andre store industrier, hvor der er mange penge på spil. Her er samtidig et kundesegment, der ofte er drevet af en grad af desperation, og det udnyttes groft. Det er så trist, og jeg ved ikke, hvordan vi kan komme det til livs. 

Intet af det virker

Overvægt og fedme er ekstremt kompleks, og om end der faktisk findes enkelte virksomme lægemidler, så er vi stadig på bar bund med at få løst det verdensomspændende problem.

Det eneste, der virker, er at ændre livsstil permanent. Og selv det virker heller ikke helt vildt godt. Om det er, fordi kroppen kæmper imod, eller om det er, fordi vaner simpelthen er for svære at ændre, kan være svært at sige. 

Min erfaring er, at det er den mentale del, der ofte overses. Accepten af, at livet med mad fremover skal se markant anderledes ud, hvis man vil have et andet resultat. 

Og her hjælper det virkelig ikke, at vi har to komplet modsatrettede diskurser, hvor den ene siger, at du kan spise alt det, du vil, bare mindre af det, mens den anden siger, at der er ting, du er bedre tjent med helt at undgå at spise. 

Jeg tilhører mest den sidste lejr, men jeg anerkender 100%, at det første også er sandt. I hvert fald i teorien og for nogle mennesker også i praksis.

Det er super at kunne nyde en halv Snickersbar til Netflix-serien i sofaen om aftenen og gemme den anden halvdel til en anden god dag. Det er bare ikke alle, det fungerer helt vildt godt for.

Det, der virker, vinder

Måske kan du huske, at jeg for et par uger siden skrev om min grundopfattelse, som jeg kaldte ‘det, der virker, vinder’. Den er relevant her igen, for det eneste, der kan give en varig ændring hos dig, er den livsstil, du kan leve med fra i dag og resten af dit liv. Du vinder der, hvor du oplever, at din livsstilsændring giver mere, end den tager.

Du kommer ikke udenom at skulle skære noget fra. Om du trives bedst med at skære ned på kalorier og ellers spise ‘som du plejer’, eller om du trives bedst med at skære ned for enten fedt eller kulhydrat, er en helt individuel sag. Men noget skal væk, hvis der skal ske en ændring. 

Pas på dig selv

Og det, jeg egentlig bare ville sige med denne opløftende artikel, er: Vær på vagt ude på internettet, når du bombarderes med annoncer, der lover dig noget, der lyder for godt til at være sandt.

Og hvis det er sket, at du har købt en ubrugelig kostplan fra et bulgarsk firma på Facebook, så vid, at det ikke har noget med mig eller Madbanditten at gøre. Kontakt din bank og få dem til at stoppe overførslerne, hvis du er blevet fanget i noget abonnement, som du ikke kan komme ud af igen.

Det havde jeg simpelthen lige brug for at sige❤️

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Snydt af Keto”

  • Hej Lotte
   Æv for pokker, hvor er jeg ked af at høre, at du er røget i den fælde. Hvis du ikke kan få kontakt til virksomheden bag, vil jeg anbefale dig at tage kontakt til din bank og bede dem om at få stoppet betalingerne. Jeg tror, det er den eneste vej…

   Svar
 1. Kære Jane
  Hvor træls. Tak for ærligheden.

  Jeg tænker tre ting:
  – Tag det som et skulderklap, at folk automatisk associerer dig med keto. Det betyder at du har profileret dig godt og at det du laver, har et godt omdømme. Tillykke med det -det er velfortjent.

  – Hvis folk tror at keto = Jane Faeber, er der ikke andet at gøre, som du gør, at informere dem høfligt om at det ikke er tilfældet. Det kan dybest set ikke være dit ansvar.

  – Hvis der tale om produkter/firmaer, der decideret udgiver sig for dig, er det en politisag.

  Håber du kommer det til livs 😊
  Bh Naja

  Svar
 2. Når jeg køber “Keto”, handler jeg udelukkende hos Madbanditten, der er jeg sikker på at tingene er i orden. Og så er der så mange opskrifter, at jeg ikke behøver flere.

  Svar
 3. Det lyder virkelig ikke rart for dig at blive associeret med folk, som direkte snyder eller som bare leverer dårlig kvalitet.
  Ærgerligt at man skal være så mistænksom og forsigtig. I mit facebook-feed kan der dukke tvivlsomme annoncer op. Og jeg er stødt på nogle bøger, hvor ordet “keto” indgår, men som ikke reelt er “ketogene diæter”, bl.a. fordi man er for kort tid på tilstrækkeligt lavt kulhydratindhold til at “omstilling” af forbrænding realistisk set kan opnås.
  Tak fordi du leverer kvalitet i bøger, kurser, kostplaner osv, men faktisk også frit tilgængeligt her på blokken :-)
  På den måde hvor du grundigt beskriver, hvad man får, når man køber kurser, madplaner, bøger osv. kan man heldigvis skelne dig fra scammere. Jeg håber, at folk bliver opmærksomme på at bruge lidt ekstra tid til at se, hvem der står bag annoncer osv.

  Svar