Syltede rødløg


Syltede rødløg er sådan en dejlig tilføjelse til salater, råkoster eller bare til de fleste måltider faktisk. Den sød-syrlige smag giver lige et ekstra pift og ofte skal der ikke meget til. At de så samtidig pynter på tallerkenen også, skader jo ikke. De er tilmed nemme at lave selv hjemme og denne opskrift er endda uden sukker.

Syltede rødløg - opskrift uden sukker - Low Carb / Keto venlig

Syltede rødløg

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 glas
|
40 min

Ingredienser

 • 100 g rødløg
 • 2 dl lagereddike
 • 2 tsk sødning fx Sukrin
 • 2 tsk salt
 • 10 peberkorn

Sådan gør du

 • Snit rødløgene fint, gerne på mandolinjern.
 • Bland eddike med salt og sødning, til det er opløst.
 • Kom løg, eddikeblanding og peberkorn i en lufttæt beholder og lad dem trække i mindst 30 minutter.
 • Fisk skiver af rødløg op, når du skal bruge dem. Lidt giver ganske stor smag.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Syltede rødløg uden sukker

Jeg har jo tidligere lavet råmarinerede rødløg og de smager altså helt fantastisk også. Denne opskrift på syltede rødløg er enklere og hurtigere at lave og indeholder meget få ingredienser. Det er en, du kan lave igen og igen og nærmest bare have som fast bestanddel i køleskabet klar til at peppe din mad op.

Brug dem som smagsgiver på en lækker salat eller put dem i din Chaffel-sandwich som en skøn overraskelse.

Det er jo glimrende, at de er uden sukker men da mængden, der bruges er så lille og det ikke ville falde mig ind at drikke lagen, er dette et af de områder, hvor jeg sagtens kan finde på bare at bruge almindeligt sukker. Det er et personligt valg.

Syltede rødløg - opskrift uden sukker - Low Carb / Keto venlig

Skal jeg ikke sende dig en gratis Keto madplan?

Skriv dig op til mit (meget populære) nyhedsbrev, og så sender jeg dig fluks en uges Keto madplan i et lækkert, lille printvenligt hæfte.

Ja tak – send mig madplanen >>

Prøv MadbandittenPLUS gratis

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

15 kommentarer til “Syltede rødløg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Har prøvet at lave dem med sukrin, men oplever at “sukkeret” krystalliserer, når det har stået et døgns tid.

  Svar
  • Nå hvor pudsigt. Det synes jeg ikke jeg har oplevet her (men jeg har i andre sammenhænge).

   Medmindre du har tænkt dig at drikke lagen, er det en mulighed bare at bruge sukker.

   Svar
 2. Jeg skal lave syltede rødløg, men undrer mig over at eddike og sødningen ikke skal koges op først… Det er måske kun når man bruger almindelig sukker det skal koges.

  Svar
 3. Hej Jane
  Det lyder sindssygt lækkert med de her syltede rødløg. Hvor længe vil du vurdere, at de kan holde sig, hvis de kommer i køleskabet?
  Bedste hilsner – Astrid

  Svar
 4. Hej Jane… har købt din bog keto på 4 uger og jeg ville lige hører dig omkring alkohol. Et tænkt eksempel; hvis jeg 14 dage har spist keto efter din madplan og jeg så skal en tur i byen og drikke en masse alkohol hvad sker der så i mit vægttab? Hvornår er jeg på sporet igen?

  Svar
  • Hej Helle

   Det kan man slet ikke sige så præcist. Det, der sker, er at fedtforbrændingen hæmmes, imens din krop forbrænder alkohol. Uanset hvilken kost du spiser.

   Men at drikke ‘en masse alkohol’ efter to uger på keto er simpelthen en helt vildt dårlig idé af så mange forskellige grunde og det vil jeg gerne fraråde. Du kan læse mere om alkohol her: https://www.madbanditten.dk/sukkerfrie-cocktails-lchf-og-alkohol/

   Svar
 5. Hej Jane. Jeg kan ikk lige se hvorfor man ikk bare bruger alm sukker istedet for sukrin (eller andre sødemidler) da det jo indeholder lige så mange kh som sukker?? ?

  Svar
  • Du kan ikke sammenligne sukrin og sukker på den måde. Sukker indeholder 100% optagelige kulhydrater mens sukrin indeholder 0%. Jeg forstår godt forvirringen, da sukrin skal deklarere sukkeralkoholer som kulhydrat men lige i det enkelte tilfælde er det misvisende, da erytritol som den eneste passerer ufordøjet igennem fordøjelsessystemet. Har også forklaret det under sødemiddelguiden: https://www.madbanditten.dk/soedemidler/

   Men en helt anden ting er at jeg helt uden at blinke ville bruge sukker i en opskrift som denne. Jeg drikker jo for pokker ikke lagen. Men den slags nuancer er det svært at få plads til på en blog med så mange læsere… :-/

   Svar
 6. Kære Jane
  Jeg er lidt trist til mode for jeg kan ikke få kuren til at virke.
  Prøver at følge anvisningerne …men der sker ikke noget.
  Kun hvis jeg faster helt..sker der noget
  Kh. Mona

  Svar
  • Hej Mona

   Æv, æv. Prøv at beskrive for mig, hvordan det ser ud for dig over en periode på 4-6 uger. Så kan vi se om der er noget, der skal rettes til.

   Svar