Sukrin
Næringsindhold pr. 100 g Sukrin, erythritol (reklamelink)
- Energi 0 kcal
- Protein 0 g
- Kulhydrat 100 g
- Heraf polyoler: 100 g (optages ikke)
- Fedt 0 g
Hvad er Sukrin?
Sukrin er et sødestof, også kaldet Erytritol. Sødemidlet Sukrin er en populær sukkererstatning hos dem, der gerne vil undgå sukker.
Er Sukrin sundere end sukker?
Sukrin og sukker er to forskellige typer sødestoffer med forskellige egenskaber og ernæringsmæssige profiler. Jeg bruger dog hellere sødemidler end sukker. Min holdning er at det er bedst at undgå sødemidler og er dette ikke en mulighed, er Sukrin bedre end sukker.
Jeg er ekstremt skeptisk overfor sødemidler og tilhører ikke den gruppe, der mener, at de kan bruges uden risiko (selvom litteraturen på det område er lidt blandet). Jeg er mere i ‘skeptisk for en sikkerheds skyld’- gruppen. Det kan du læse mere om her: Sukrin (erytritol) og hjertekarsygdom
Hvad er Sukrin lavet af?
Sukrin er en type sukkeralkohol, nærmere bestemt erythritol. Det er et sødestof, der findes i nogle frugter og gærede fødevarer. Sukrin fremstilles gennem en fermenteringsproces, hvor sukkeret i forskellige kilder som majs eller hvede omdannes til erythritol. Sukrin er lav i kalorier og har en meget begrænset indvirkning på blodsukkeret.
Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?
Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.
Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:
Vis mig mulighederne