Hop til indhold
  • Opskrifter
    • holder
      • Morgenmad
      • Frokost
      • Aftensmad
    • holder
      • Grillmad
      • Sommermad
      • Salater
    • holder
      • Tilbehør
      • Brød
      • Dessert
  • KETO
    • Keto bøger
    • KETO Madplan
    • KETO kostplan
    • Keto-kursus
  • Kostplaner
  • MadbandittenPLUS
    • Bliv medlem
    • Hjælp og FAQ
  • Kurser
  • Podcast
  • Bøger
    • Proteinmanifestet
    • De bedste fra Madbanditten
    • Keto på 4 uger
    • KETO – Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt
    • Kålhydrater
    • Fix din fordøjelse
    • LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD
    • LCHF året rundt
    • MÆT & SLANK – med LCHF
    • MADGLAD – lær dit barn at elske rigtig mad
    • LCHF – BRØD & KAGER
  • SHOP
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Om mig
  • App
  • glemt dit kodeord?

    Glemt adgangskode

    Fortryd
Sukrin råvareindeks sødemiddel

Sukrin

Næringsindhold pr. 100 g Sukrin, erythritol (reklamelink)

  • Energi 0 kcal
  • Protein 0 g
  • Kulhydrat 100 g
    • Heraf polyoler: 100 g (optages ikke)
  • Fedt 0 g
Se opskrifter hvor Sukrin bruges

Hvad er Sukrin?

Sukrin er et sødestof, også kaldet Erytritol. Sødemidlet Sukrin er en populær sukkererstatning hos dem, der gerne vil undgå sukker.

Er Sukrin sundere end sukker?

Sukrin og sukker er to forskellige typer sødestoffer med forskellige egenskaber og ernæringsmæssige profiler. Jeg bruger dog hellere sødemidler end sukker. Min holdning er at det er bedst at undgå sødemidler og er dette ikke en mulighed, er Sukrin bedre end sukker.

Jeg er ekstremt skeptisk overfor sødemidler og tilhører ikke den gruppe, der mener, at de kan bruges uden risiko (selvom litteraturen på det område er lidt blandet). Jeg er mere i ‘skeptisk for en sikkerheds skyld’- gruppen. Det kan du læse mere om her: Sukrin (erytritol) og hjertekarsygdom

Hvad er Sukrin lavet af?

Sukrin er en type sukkeralkohol, nærmere bestemt erythritol. Det er et sødestof, der findes i nogle frugter og gærede fødevarer. Sukrin fremstilles gennem en fermenteringsproces, hvor sukkeret i forskellige kilder som majs eller hvede omdannes til erythritol. Sukrin er lav i kalorier og har en meget begrænset indvirkning på blodsukkeret.

Vaniljemuffins med chokolade

Vaniljemuffins med chokolade

… Læs mere

Blåbærmuffins - glutenfri og sukkerfri opskrift

Blåbærmuffins

… Læs mere

Chokoladeis i Ninja creami

Chokoladeis i Ninja Creami

… Læs mere

Den lækreste mousse med kirsebær, skøn sommerdessert

Kirsebærmousse

… Læs mere

Mango panna cotta - Pannacotta med mango

Mango panna cotta

… Læs mere

rabarbertærte med panna cotta

Panna cotta tærte med rabarber

… Læs mere

Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne
Kransekagetoppe med sukkerfri marcipan

Kransekagetoppe

… Læs mere

Kokoskranse

… Læs mere

Yoghurt bark med pistacienødder, blåbær og hindbær

Yoghurt bark med pistacie, blåbær og hindbær

… Læs mere

Peanutbuttercups opskrift på de små hapsere med mørk chokolade og peanutbutter

Peanutbutter cups

… Læs mere

citrontærte

Citrontærte / Tarte au citron

… Læs mere

Julemuffins

… Læs mere

Ældre indlæg
Page1 Page2 Page3 Næste →

Overblik

  • Forside
  • MadbandittenPLUS
  • Nyhedsbrev
  • Om Mig
  • Bøger
  • Shop

Viden

  • Keto
  • Keto Kursus
  • Low Carb
  • Vægttab
  • Emner og temaer
  • Råvareindeks

Mad

  • Alle opskrifter
  • Keto Opskrifter
  • Morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Aftensmad
© Copyright 2025 - Madbanditten.dk