Suppebrød med chili, bacon og cheddar


Sådan et godt suppebrød som dette med chili, bacon og cheddar er genialt at have i fryseren her til suppesæsonen. Suppe mætter ofte ikke meget i sig selv og det kan derfor være rart at have et suppebrød ved siden af, der giver lidt tyngde til retten.

Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.

Suppebrød med chili, bacon og cheddar

Føj til favoritter Udskriv Pin
6 stk
|
30 min

Ingredienser

  • 3 skiver bacon
  • 100 g cheddar
  • 80 g kokosfibermel reklamelink
  • 40 g mandelmel reklamelink
  • 1 ½ tsk guargummi kan udelades – fås i Meny
  • 60 g smør koldt og revet
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 1 æg
  • 1 ½ tsk bagepulver
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 frisk persille
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 æg sammenpisket til pensling

Sådan gør du

  • Steg baconen sprød på en pande eller i ovn. Lad det afkøle og hak det til mindre stykker.
  • Riv cheddar på rivejernet.
  • Kom alle ingredienserne til dejen i en skål og saml det hurtigt til en homogen masse med hænderne.
  • Form dejen til små boller og put dem evt. i en smurt muffinform. Pensl med sammenpisket æg.
  • Opvarm ovnen til 150 grader og bag dem i ca. 20-25 min ved 150 grader, til de er gyldne i toppen.
  • Opbevar i køleskab eller fryser og lun i ovnen inden servering.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Suppebrød – god fylde til suppedage

Disse suppebrød med chili, bacon og cheddar smager dog ganske dejligt i sig selv også. De har en lidt sødlig smag, fordi jeg har brugt kokosfibermel. Vil du undgå den helt, kan du sagtens bytte det med Pofiber, er jeg ret sikker på.

Konsistensen er lidt henad scones, altså sådan en smule porøs i det. Men det passer godt til at dyppe i suppen, synes jeg.

Find også denne opskrift + mine øvrige favoritter med energiberegninger i De bedste fra Madbanditten

Flere opskrifter på suppe

Jeg elsker at spise suppe i efteråret og vinteren og vi spiser ofte suppe mindst en gang om ugen. Nogle gange bare tøm-køleskabet-suppe og andre gange mine andre suppe-favoritter.

Mangler du inspiration til supper at spise dette suppebrød til, har jeg samlet dem allesammen på rad og række her: Suppe

Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.
Suppebrød med chili, bacon og cheddar. Dejligt madbrød med få kulhydrater og masser af god smag.

Få mere ud af Madbanditten

Få adgang til energiberegninger på alle opskrifter, få din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, lav dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller brug de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette og meget mere får du som PLUS-medlem🤩

Det koster mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

9 kommentarer til “Suppebrød med chili, bacon og cheddar”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Godt spørgsmål – jeg tror ikke det er det samme men det lader til at have nogle af de samme egenskaber. Jeg ved desværre ikke mere om det..

      Svar
        • Jo…
          ikke at jeg ved hvad xantan gum er lavet af, men det fortykker.
          Google: Beskrivelse “Guargummi, guarmel eller guarkernemel er et kulhydrat, som udvindes af guarbønner, der er en bælgfrugt ligesom sojabønnen. Guargummi anvendes som fortykningsmiddel og stabilisator. Det er et af de mest anvendte fortykningsmidler, hvilket skyldes, at det er billigt og effektivt sammenlignet med andre fortykningsmidler.”
          Først var det nemmere at spørge ?

          Svar
    • Så skal det være det fedtreducerede mandelmel og ikke det almindelige mandelmel men det vil give en let smag af mandel/marcipan og det ved jeg ikke hvor velegnet er her…

      Svar
  1. Ohhh la la det ser bare lækkert ud, det skal prøves i weekenden mums.
    Alt får nu lige pt. svært ved at slå din varm røget laks med blomkåls bearnaise.
    Et stykke fisk fra Rigtigmad med din sammensætning, vi var i himlen. Bare den lille detalje med at vende salaten i olie/æblecidereddike var genial.
    Manden min sagde at bearnaisen skulle være fast bestanddel af vores køleskab.
    Nu er der kun 2 måneder og 2 dage til din bog lander i hos mig, kan slet ikke vente.
    Jeg er som dig slet ikke til julen, så det er dejligt at se frem til min helt egen bog julegave efter jul.

    Svar
    • Åh ja, den varmrøgede laks fra rigtigmad er bare så god. Jeg glæder mig til at fylde min nye fryser med lækre ting derfra. Og ja, lige knap to måneder til bogudgivelse. Om to uger sender vi bogen til tryk og så er mit arbejde gjort. Det bliver virkelig spændende :)

      Svar