Skiver af squash gratineret med parmesan og bagt i airfryer og serveret med en lille lækker cremefraichedip til. Det er da næsten squashchips, ikke? Dog vil jeg sige, at der jo selvfølgelig er et stykke vej til de knasende kartoffelchips og vi har da også spist denne som tilbehør og ikke som snack. Men de smager megagodt og parmesanen er med til at give en lille følelse af crunch.
Bagte squashchips med parmesan
Føj til favoritter Udskriv PinUdstyr
Ingredienser
Cremefraichedip
- 2 spsk cremefraiche 38%
- purløg
- salt og friskkværnet peber
- hvidløgspulver
Sådan gør du
- Skær squash i skiver af ca. 1 cm tykkelse.
- Pisk æg sammen i en skål.
- Riv parmesanen, vend den med hvidløgspulver samt salt og peber.
- Vend squash i æg og dernæst i parmesanblandingen.
- Læg squashskiverne i airfryeren i et lag. Bag dem i 10 minutter ved 190 grader. Muligvis skal det gentages hvis der er for mange skiver til airfryeren.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Squashchips i airfryer
Jeg bilder mig ind, at mine squashchips blev lidt sprødere, fordi jeg lavede dem i airfryeren. Jeg synes, jeg har gjort masser af forsøg med noget tilsvarende i ovnen og det bliver altid lidt vådt og kedeligt. Disse blev bedre, synes jeg.
Mangler du mere inspiration til din airfryer, finder du masser af Keto-venlige opskrifter på aftensmad og tilbehør i min e-bog Keto opskrifter i airfryer. Og jeg har faktisk lavet en til morgenmad og frokost også.
Uhhh de lyder lækre😋 nu er jeg en af de få der ikke er hoppet på airfryeren, fordi manden mener der ikke er plads til flere køkkenmaskiner så det blev valget mellem den eller et vaffeljern – vaffeljernet vandt for sku sååå meget prøve pizzachaflerne😋😋 måååms. Nå kort historie lang, tror du man ku “tørre” skiverne lidt i ovnen før man “panerer” dem? Eller måske lige smide dem på gasgrill? Hmm. Det må prøves.
Og tak for lækre opskrifter👍
Haha ja det er en konstant struggle med den plads. Jeg har måtte inddrage mit kontor til køkkenmaskiner😅
Jeg ved ærligt talt ikke med de squashskiver. Hver gang jeg har lavet dem i ovn, synes jeg, de bliver våde og slatne. Måske bedre at panere dem og så stege dem på panden/grillen, uden ovn først. Det tror jeg faktisk umiddelbart ville være bedre…
Haha årh ja god ide👍 vi har et mellemrums-rum – det ku da godt blive fyldt med køkkenmaskiner😅
Ok – det må ihvertfald prøves – jeg skal nok give en Update hvis det lykkes☺️