Skal jeg hjælpe dig med livsstil & vægttab?

Igennem 10 år har jeg hjulpet tusindevis af mennesker med livsstilsomlægning og vægttab.

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Vis mig mulighederne

Airfryer opskrifter

Hvad siger du til en perfekt stegt flæskesteg i airfryer med de sprødeste svær, du nogensinde har smagt eller måske en hel nakkefilet, der er sprød udenpå og dejlig saftig indeni? Det er det, du får, når du laver Madbandittens opskrifter i airfryer.

Jeg er både begejstret for at tilberede hele stykker kød men til daglig bruger jeg den mest til grøntsager. Jeg tror aldrig, vi har spist så meget broccoli, som siden jeg købte en Airfryer. Seriøst, de smager SÅ godt. Og det fungerer også vildt godt med blomkålsfritter.

Keto mad i airfryer

Airfryeren er også genialt til Keto, da Keto jo betyder, at du primært spiser kød og grøntsager. Ved at tilberede dit kød og dine grøntsager i airfryeren, får du den sprødhed, som mange savner på Low Carb og Keto.

Mange synes, at airfryeren går imod Keto-principperne ved at man kan tilberede maden med mindre fedt, men det er altså en kæmpe misforståelse, at Keto handler om fedt. Keto handler om kulhydratrestriktion, altså at spise færre kulhydrater. Fokus skal være på kød og grøntsager.

Får du brug for at lægge ekstra fedt til dine airfryer-måltider, er det så nemt som ingenting, at dryppe lidt olivenolie ud over din mad, spise en halv avokado til, røre en dip af mayonnaise eller fed cremefraiche eller bruge en lækker pesto.