Keto airfryer opskrifter

30 opskrifter på aftensmad og tilbehør,
der kan laves i airfryer

Keto airfryer opskrifter

30 Keto opskrifter

Energi-beregninger

Aftensmad og tilbehør

2 ugers madplan med aftensmad

Nye spændende opskrifter

Glæd dig til at prøve den fyldte svinemørbrad på en bund af sprødstegte porrer, de lækre salat-tacos med pulled and og avokadomos, det sprødstegte svinebryst med sesam-broccoli eller hvad med en omgang grønne bønnefritter med ost eller et hasselback knoldselleri?

Der er virkelig kræset for smagen i disse retter og samtidig er de nemme at lave og lavet af råvarer, du kan købe i ethvert supermarked.

Ingen hokus pokus – bare virkelig lækker mad!

Alle opskrifter indeholder max 10 g kulhydrat og kan derfor passe til dig, der spiser Keto (men alle kan selvfølgelig spise med.)

Hvorfor lave mad i airfryer?

Tidsforbruget er min største gevinst, airfryeren er ofte færdig med mit måltid på den tid, det tager at varme min ovn op. Nem og sund mad i en travl hverdag – ja tak til det!

Jane Faerber

Lav Keto mad lynhurtigt

Airfryeren er på ingen tid blevet super populær og jeg skal blankt indrømme, at jeg troede det var et modelune, der snart ville forsvinde igen. Det tror jeg ikke længere.

Med airfryeren kan man nemlig lave mad hurtigere end i normal ovn og samtidig bliver resultatet ofte bedre. Det gør det nemt at få lækker mad på bordet i en fart – selv i en travl hverdag.

Med denne e-kogebog får du 30 lækre Keto airfryer opskrifter til aftensmad og tilbehør, som du kommer til at lave igen og igen.

Hvad siger andre?

Jeg vil gerne anbefale din airfryer opskriftsamling😋😋
Hold nu op hvor er de opskrifter lækre – hver og en. De er ultra lette at lave, simple i ingredienser og så elsker jeg kh/fedt/protein indholdet. Wau. Jeg kommer til at lave dem en efter en og starte forfra. Tusind tak for den samling😍

30 Keto airfryer opskrifter

Du får:

 • 30 energiberegnede opskrifter, både aftensmad og tilbehør
 • Opskrifter egnet til dig, der spiser Keto
 • 2 ugers madplan inkl. indkøbsliste
 • Fokus på gode råvarer, godt med protein, grøntsager og sundt fedt
 • Nye opskrifter og ny inspiration
 • Tips og tricks til madlavning i airfryer
 • NYT: +10 bonus-grundopskrifter

Skal jeg bruge ekstra tilbehør?

Der findes meget forskelligt tilbehør til airfryer. Jeg bruger ikke ret meget tilbehør, hverken i hverdagen eller til opskrifterne i Keto airfryer opskrifter e-bogen.

Du vil dog skulle bruge en metalbeholder eller et ovnfast fad, som passer i din airfryer til nogle af opskrifterne. Og har du en rist, kan den også bruges (dog ikke nødvendig)

Udover metalbeholderen kan du kommer ud for, at det vil være nødvendigt at bruge bagepapir, men det afhænger lidt af belægningen/bunden i kurven. Min airfryer har slip-let og små huller, hvor andre airfryere har et net.

Keto airfryer opskrifter

Hvilke airfryer opskrifter er der i?

Her er, hvad du kan glæde dig til at sætte tænderne i:

Aftensmad

 • Bang bang kyllingesalat med peanutdressing
 • Spicy kyllingelår med mexicansk coleslaw
 • Fyldt kyllingebryst med skinke, mozzarella og bønnesalat
 • Salatbowl med and og gomadressing
 • Pulled and med salat-tacos og avokadomos
 • Laks på grøntsagsbund med squash, tomat og peberfrugt
 • Hvid fisk med knasende mandeltopping
 • Torsk på karrykål med kokosmælk og nigellafrø
 • Fishcakes med asiatisk agurkesalat
 • Grøntsagssuppe med chili og rejer
 • Feta-frikadeller med græsk salat
 • Asiatisk flanksteak med grøntsagsnudler
 • Fyldte peberfrugter
 • Ribeye med hvidløgssmør, asparges og svampe
 • Cevapi med ajvar
 • Porchetta med fennikelsalat
 • Sprødt svinebryst med sesam-broccolini
 • Fyldt svinemørbrad på bund af porre
 • Farsbrød med spinat og bagte grøntsager
 • Chorizo-kødboller med tomatsalat

Tilbehør

 • Bagte svampe
 • BBQ-bagt blomkål
 • Bagte rosenkål med parmesan og citron
 • Grillet spidskål med citron og parmesan
 • Hasselback knoldselleri
 • Bagte tomater med timian
 • Peanutbutter-broccoli
 • Bagte squash med parmesan og purløgsdip
 • Fyldte svampe med jalapeños og bacon
 • Grønne bønner med ost

Og jeg har også lavet to ugers madplan med indkøbsliste, så du kan komme nemt i gang.

PS: Og som en ekstra bonus, har jeg puttet 10 ekstra grundopskrifter med i e-bogen også. Grundopskrifterne er dem, du bruger flere gange om ugen og nu slipper du altså for at stå og slå dem op men har det hele samlet i din e-bog. God fornøjelse😘

46 kommentarer til “Keto airfryer opskrifter”

Skriv en kommentar

 1. Hej
  Jeg har et abonnement.
  Jeg er lidt nysgerrig på bogen, i det jeg lige har fået en airfryer.
  Jeg havde håbet lidt på bage opskrifter fx muffins.
  Er der det i bogen?
  Mvh Susan

  Svar
  • Hej Susan
   Nej slet ikke. Bagværk fungerer ikke så godt på Keto, så denne er mere kød-og-grøntsagsretter til aftensmad og tilbehør.

   Men jeg har faktisk slet ikke prøvet at bage i airfryer endnu og det skal jeg da selvfølgelig teste, så der kan komme et par forslag til det her på siden :)

   Svar
 2. Hej Jane
  Jeg vil gerne give denne e-bog til en anden i gave, så jeg vil høre hvordan man får e-bogen på mail. Er det en PDF-fil som man vil kunne printe ud, eller er det et link til en lukket side hvor opskrifterne ligger?
  Kh Marianne

  Svar
  • Hej Marianne
   Det er lidt begge dele. Det er en pdf, man downloader men man gør det via et link til en lukket side. Jeg plejede at have muligheden for at give et produkt i gave men af grunde, jeg ikke forstår, kan jeg pludselig ikke finde den mulighed. Jeg tror, det nemmeste er at du opgiver modtagerens navn + email men så ellers bare betaler for den selv. Håber det giver mening❤️

   Svar
  • Ja Keto airfryer opskrifterne og alle de andre produkter, jeg sælger i shoppen er separate produkter. Alle andre sider, inkl. siden med frokostidéerne, er gratis tilgængeligt❤️

   Svar
 3. Har du en til frokost retter også ?
  Vi er nogle stykker på job som gerne vil spise keto sammen og gerne noget vi kan lave på jobbet.
  De Bedste Hilsner
  Sanne

  Svar
  • Tænker du Low Carb til airfryer? Umiddelbart nej, tænker jeg. Vil man gerne spise Low Carb i stedet for Keto, kan du bare øge kulhydratindtaget en smule eller fx bare gøre det til andre måltider og så lade aftenmåltiderne fra bogen her være i den lave ende af kulhydratspektret. Det ville give en fin Low Carb kost👍🏼

   Svar
 4. Hej,
  Helt lav-praktisk, når ens A.F kun er en lille hyggesag på 1persons portion, kan det svare sig?
  Den kan ha’ 2 kyllebryst og 100g broccoli (som heldigvis er livretten ;-)kr.
  For dine opskrifter plejer jo at være så lækre og tilpas simple til de bliver lavet. 👍
  Pft. Kitt

  Svar
  • Åh det er lidt svært at sige men jeg hælder mest til, at jeg tror, du vil opleve, at der er flere opskrifter, du ikke vil kunne lave uden at skalere ned til 1 person i hvert fald. Dem med de store stykker kød som fx porchetta og svinebryst, tror jeg ikke, du vil kunne få plads til…

   Svar
  • Jeg er også single og har udskiftet den lille airfryer med en airfryerovn, der kan tage en hel kylling – den er meget mere anvendelig end den lille model 👌

   Svar
 5. Er der opskrifter i “Keto airfryer opskrifter”, som ikke ligger på hjemmeside? giver det mening, hvis man er medlem at købe denne?

  Svar
  • Hej Laura
   Ingen af airfryer opskrifterne i e-bogen ligger her på siden. Alle 30 opskrifter er nye.
   Jeg synes sagtens man kan få glæde af e-bogen som PLUS-medlem også❤️

   Svar
 6. Interessant. Jeg har godt set at airfryers bliver solgt, men har ikke rigtigt studeret dem.

  Lyder bestemt godt med en bedre løsning end mikro-ovn til hurtig opvarming.

  Hvordan er de at bruge i sammenligning med en steamer?
  (Sådan en havde jeg nemlig tænkt på at anskaffe mig).

  Jeg kan forestille mig at en fryer også kan lave ting sprøde.
  Men er der så ikke også tendens til at udtørre ting – hvis man fx. varmer grøntsager?

  Svar
  • Airfryeren er mere som en lille bord-ovn og anderledes end både mikro og steamer. Fordelen ved airfryeren er, at varmen cirkulerer hurtigere rundt. Det gør, at en airfryer ofte tilbereder maden hurtigere end ovnen. Den hurtige cirkulering af varmen gør også, at maden bliver sprød udenpå samtidig med at saftigheden bevares indeni fx grøntsagerne, frikadellerne eller kyllingen.

   Du kan læse mere om airfryere her: Hvad er en airfryer

   Svar
  • Hej Jens
   PLUS-medlemskabet inkluderer desværre ikke alle mine øvrige produkter, jeg sælger i min shop. Jeg har jo produkter for mange tusinde kroner efterhånden og dem kan jeg desværre ikke presse ind i så billigt et medlemskab.

   Svar
 7. Jeg har anskaffet mig en airfryer, men har endnu kun brugt den til pommes frites, fryseforårsruller og stegt flæsk (MUMS de bliver gode!!)
  Så jeg vil prøve dine opskrifter også. Men et metalfad/ovnfast fad kan man godt sætte ned i airfryeren? Jeg har købt sådan nogle bagepapirs runde ting som jeg kan ligge i bunden også for at undgå alt for meget mad direkte på min rist. Og så har jeg også købt 3 forskellige silikoneforme der passer ned i.
  Kh Stine

  Svar
  • Jeg har brugt almindeligt ovnfast fad i min og det fungerer fint. Og smart med bagepapir. Er de genbrugelige? Nogle gange når jeg bruger alm. bagepapir, hvirvles det rundt så det næsten bliver brændt🫣

   Svar
   • Jeg har købt de der smarte runde bagepapirs ting, for oplevede det samme, at papir hvirvler og brænder af.
    100 for 30,- i Coop365. Og er maden ikke “snasket”, så kan de godt genbruges.

    Svar
   • Jeg har købt nogle der passer ned i gryden. De ligner faktisk sådan en tærteform – bare i papir. Med fritter i virker de fint, men her sidst da jeg bare skulle lave en enkelt forårsrulle til mig selv, oplevede jeg faktisk også at papiret fløj lidt rundt, og blev brændt af i den ene side…. – så det er ikke altid lige smart. Gryden skal ihvertfald fyldes op i hele bunden hvis papiret skal bruges.

    Svar
   • Hej Jane
    Efter jeg så dit indlæg med tomatsovs i airfryer i dag, besluttede jeg mig for at ville prøve noget nyt og dermed hoppe ombord på den airfryer-bus.
    Vel at mærke, hvis jeg kunne finde oplysning om, præcis hvilken en du har, da jeg ikke selv kan overskue at skulle google i timevis. Og ikke mindst tage en beslutning 😅
    Så tak for at dele.

    Ifølge Philips må størrelsen på et ovnfast fad til den model max måle 20×19 cm / have en diameter på 19 cm. Max højde 7 cm. (Da der skal være lidt luft i siderne) Det er dælme et bette fad, tænker jeg..😄 Nå, men det er ikke nemt at finde et fad med disse mål. Derfor vil jeg høre, om du vil fortælle, hvilket ovnfast fad du har? Alternativt kan man vel bruge formen fra deres ‘baking kit’ til XL modellen, hvor der også er en smart hank på?

    Og nåå ja – jeg lægger min kommentar netop her pga ‘snakken’ om bagepapir.
    Mens jeg googlede lidt rundt i forbindelse med fad/tilbehør, faldt jeg nemlig over noget, som Philips support har skrevet for ganske nyligt. Helt præcist d. 29. september 2023 – altså dagen før jeres udveksling af erfaringer med bagepapir i denne tråd. Så forståeligt nok, at I ikke har set det:

    Philips anbefaler 👉 ikke 👈 brug af bagepapir i airfryer. Hverken i bunden eller i gryden.

    Jeg linker til artiklen, når jeg har sendt denne kommentar af sted. Jeg vover altså ikke at klikke ud og ind igen for at kopiere link, da jeg alt for mange gange i mit liv har oplevet, at min kommentar så er sporløst forsvundet vi mellemtiden 😳

    De har i øvrigt listet samtlige af deres airfryers, for hvilke dette gælder. Og din model er der også
    ca midtvejs på listen udeci højre side.

    …Undskyld, at dette blev meget langt 😅

    Svar