Yoghurtbuffet med alverdens toppings


Endnu en liverapport fra morgenmadsrestauranten på Scandic Aarhus City, hvor jeg har indtaget en – for mig – atypisk morgenmad. Græsk yoghurt 10 % med diverse toppings. Det er så godt, og jeg glemmer lykkeligt et øjeblik, at jeg får mavepine senere. Flere gange har jeg stået og savlet over Scandics yoghurtbuffet med alverdens toppings, men tidligere har udvalget primært bestået af yoghurter med 0,00001 %  fedt og sikkert også fra Cheasy og fyldt med aspartam. Adderbadder. Og det har jo sat en helt naturlig stopper for morskaben der. Men det er nu ændret!

Tidligere på året var bedre halvdel i gang med revidere indholdet på Scandics morgenmadsbuffet. Han ville gerne have en laktosefri yoghurt på menuen, og her faldt valget på Thises laktosefri yoghurt naturel. Den køber jeg ind imellem også hjemtil, selvom den er lidt en tynd fornøjelse. Jeg foreslog en græsk yoghurt 10%. Scandic har mange svenske gæster, og hver 4. svensker spiser som bekendt  LCHF, så den lå jo lige til højrebenet. Og den kom sørme på!

Den står side om side med alle de lækre toppings.

For mig som ægspisende morgenmadsmenneske er det bare så luksusagtigt at kunne dykke ned i sådan en yoghurtbuffet. Og for det betaler jeg gerne prisen senere.

Jeg blandede den fede græske yoghurt med en smule af den laktosefrie yoghurt og toppede den med hørfrø, solsikkekerner, hasselnødder, kanel, rosiner og kokosflager. Og så et blødkogt æg ved siden af og en kande te og så er jeg happy og klar til at angribe dagen.

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Yoghurtbuffet med alverdens toppings”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,

  Hvad er det der orangefarvede pulveragtige noget på det øverste topping billede? Det ser spændende ud!

  mvh
  Jytte

  Svar
 2. Mmmmhhhh! Skulle måske investere i sådan en morgenmad buffet derhjemme! Skønt og lækkert! tak for skøn blog! god søndag.
  Rikke

  Svar