Yoghurt bark med pistacie, blåbær og hindbær


Frozen yoghurt bark er et TikTok / Instagram fænomen, som så så lækkert og indbydende ud, at det måtte testes. Yoghurtbark består primært af græsk yoghurt, som fryses, så det bliver en slags parfait på yoghurt. Yoghurtparfaiten toppes med nødder og bær og når den er helt frossen, skæres den ud i små stykker, som kan spises som dessert eller sød snack. Jeg tænker også, at den er helt perfekt til varme børn på solrige sommerdage.

Topping på frozen yoghurt bark

Der ligger virkelig mange forskellige versioner af frozen yoghurt bark på både TikTok, Instagram og Pinterest. Du kan fx vende yoghurten med matchapulver og få den fineste grønne farve og du kan drysse andre nødder som fx valnødder, hasselnødder, ristet kokos eller hjemmelavet granola. Prøv også at toppe med jordbær, mango, granatæble, figner eller brombær.

Yoghurt bark med pistacienødder, blåbær og hindbær

Yoghurt bark

Føj til favoritter Udskriv Pin
Parfait af græsk yoghurt med pistacienødder, blåbær og hindbær
12
|
1 day

Sådan gør du

  • Vend græsk yoghurt med SukrinMelis og vaniljepulver. Smag det evt til med 1 spsk sødning af gangen.
  • Kom yoghurten ud på et stykke bagepapir i ca 1 cm tykkelse. Evt. i et fad eller på et skærebræt.
  • Hak pistacienødderne groft og del hindbær i halve.
  • Pynt yoghurten med pistacienødder, blåbær og hindbær.
  • Kom yoghurten i fryseren og vent 6-8 timer eller til næste dag.
  • Skær yoghurten ud i stykker og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækker, lille Low Carb treat

Det, jeg godt kan lide ved den opskrift på yoghurt bark er også at den bliver en sød lille treat. De sidste mange år har jeg lavet mine desserter i miniature, simpelthen fordi jeg synes, det kan være dejligt med et lille sødt punktum, men jeg er sjældent interesseret i at spise en 4-500 kcal’s dessert efter en god middag. En lille ting kan være dejligt, så får man stadig noget, men det stikker ikke sådan af.

Yoghurtbark skriver sig fint ind i den tankegang. En lille sød Low Carb treat men uden en kæmpe bombe i maven :)

yoghurt bark

Har du brug for hjælp og støtte?

Så kig indenfor i min MadbandittenPLUS-klub. De første 7 dage er helt gratis.

Brug vores lukkede spørgeside til at stille spørgsmål til mig og jeg hjælper dig så godt, jeg kan. Der er med garanti mange, der bakser med de samme ting, du gør. Du er ikke alene🥰

Herudover får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Yoghurt bark med pistacie, blåbær og hindbær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Det er bare så flot, men hvordan spiser man det? Er det meningen det skal være som små isklumper? Det er ret koldt at spise 😉

    Svar
  2. Tak for introduktion til ny måde at lave “bund” på – tror de vil passe fint til dagens forsøg på spread af rabarber og hvide bønner 😋

    Svar