Yoghurt bark med pistacie, blåbær og hindbær


Frozen yoghurt bark er et TikTok / Instagram fænomen, som så så lækkert og indbydende ud, at det måtte testes. Yoghurtbark består primært af græsk yoghurt, som fryses, så det bliver en slags parfait på yoghurt. Yoghurtparfaiten toppes med nødder og bær og når den er helt frossen, skæres den ud i små stykker, som kan spises som dessert eller sød snack. Jeg tænker også, at den er helt perfekt til varme børn på solrige sommerdage.

Topping på frozen yoghurt bark

Der ligger virkelig mange forskellige versioner af frozen yoghurt bark på både TikTok, Instagram og Pinterest. Du kan fx vende yoghurten med matchapulver og få den fineste grønne farve og du kan drysse andre nødder som fx valnødder, hasselnødder, ristet kokos eller hjemmelavet granola. Prøv også at toppe med jordbær, mango, granatæble, figner eller brombær.

Yoghurt bark med pistacienødder, blåbær og hindbær

Yoghurt bark

Føj til favoritter Print Pin
Parfait af græsk yoghurt med pistacienødder, blåbær og hindbær
12
|
1 day

Sådan gør du

  • Vend græsk yoghurt med SukrinMelis og vaniljepulver. Smag det evt til med 1 spsk sødning af gangen.
  • Kom yoghurten ud på et stykke bagepapir i ca 1 cm tykkelse. Evt. i et fad eller på et skærebræt.
  • Hak pistacienødderne groft og del hindbær i halve.
  • Pynt yoghurten med pistacienødder, blåbær og hindbær.
  • Kom yoghurten i fryseren og vent 6-8 timer eller til næste dag.
  • Skær yoghurten ud i stykker og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lækker, lille Low Carb treat

Det, jeg godt kan lide ved den opskrift på yoghurt bark er også at den bliver en sød lille treat. De sidste mange år har jeg lavet mine desserter i miniature, simpelthen fordi jeg synes, det kan være dejligt med et lille sødt punktum, men jeg er sjældent interesseret i at spise en 4-500 kcal’s dessert efter en god middag. En lille ting kan være dejligt, så får man stadig noget, men det stikker ikke sådan af.

Yoghurtbark skriver sig fint ind i den tankegang. En lille sød Low Carb treat men uden en kæmpe bombe i maven :)

yoghurt bark

Vil du gerne spise flere grøntsager?🥦🥕🥒

… men stadig gerne rimelig Low Carb? Så overvej min Low Carb-kostplan. Den er lavet, så du får mindst 600 g grønt om dagen, godt med protein og moderat med sundt fedt. Det er sund og lækker og let mad – perfekt til foråret🌱

Find den her: Low Carb kostplan

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Yoghurt bark med pistacie, blåbær og hindbær”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Det er bare så flot, men hvordan spiser man det? Er det meningen det skal være som små isklumper? Det er ret koldt at spise 😉

    Svar
  2. Tak for introduktion til ny måde at lave “bund” på – tror de vil passe fint til dagens forsøg på spread af rabarber og hvide bønner 😋

    Svar