Yans Wok


Et af yndlingsspisestederne i København er Yans Wok. Det er muligvis den restaurant, jeg har spist oftest på, og det på trods af at de aldrig fornyer deres menukort. Manden min er helt skudt i deres crispy duck og kan blive helt syg af længsel efter at komme derhen, og den smager altså også umanerligt godt. Jeg gik dog uden om anden i dag og valgte i stedet wokstegt oksekød i sort pebersauce, og det er altså også bare yummi.

Efter middagen var jeg lige en hurtig tur i Irma og kom ud 700 kr. fattigere med to bæreposer made. 700 kr.! Hvad sker der lige for de priser? Suk…

Gør hverdagen nemmere med personlige madplaner

Madplaner er geniale til at holde fast i den sunde livsstil, også når hverdagen rammer. Vi kender alle situationen med at stå med snuden i Nettos køledisk kl. 17.10 og i stedet ende med dyr takeout.

Med et MadbandittenPLUS-medlemskab kan du lave et ubegrænset antal madplaner og få indkøbsliste til at tage med ud og handle.

Du kan simpelthen med få klik lave madplaner med de retter, som du (eller din familie) kan lide. Slut med at smide ud, fordi der altid er ret i planen, man ikke bryder sig om. For du vælger selv retterne!

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Herudover får du også:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • færdige madplaner, jeg laver
 • madlister og visuelle tabeller og grafikker til Low Carb og Keto (perfekt til køleskabet)
 • adgang til eksklusive sundhedsartikler og guides (fx min store guide til protein, min guide til fedt og guiden til at tælle kulhydrat)
 • adgang til at lytte til min podcast

Prøv MadbandittenPLUS her

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Yans Wok”

Skriv en kommentar

 1. Crispy duck er gudespise på Yans Wok.
  @cphfoodie, jeg overvejede kraftigt dine to favoritter men endte med det sikre valg. Tsk tsk… næste gang gør jeg det bedre :)

  Svar