Yans Wok


Et af yndlingsspisestederne i København er Yans Wok. Det er muligvis den restaurant, jeg har spist oftest på, og det på trods af at de aldrig fornyer deres menukort. Manden min er helt skudt i deres crispy duck og kan blive helt syg af længsel efter at komme derhen, og den smager altså også umanerligt godt. Jeg gik dog uden om anden i dag og valgte i stedet wokstegt oksekød i sort pebersauce, og det er altså også bare yummi.

Efter middagen var jeg lige en hurtig tur i Irma og kom ud 700 kr. fattigere med to bæreposer made. 700 kr.! Hvad sker der lige for de priser? Suk…

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Yans Wok”

Skriv en kommentar

  1. Crispy duck er gudespise på Yans Wok.
    @cphfoodie, jeg overvejede kraftigt dine to favoritter men endte med det sikre valg. Tsk tsk… næste gang gør jeg det bedre :)

    Svar