Wrap uden brød


Genial frokost i dag. En wrap af æg med skinke, ost, rucola og creme fraîche dressing. Solid og mættende. Perfekte efter en gang hård træning.

Pandekagen består af to æg, der er pisket sammen og stegt på panden i kokosolie ved høj varme. Jeg lavede den i morges og puttede den i køleskabet og på den måde var min frokost lynhurtigt tilberedt. Et lag dressing, rucola, skinke, ost og så blev der rullet. Fyldet kan jo selvsagt varieres i det uendelige.

Dybest set er det jo bare en slags kold omelet, men disse wraps vil være væsentligt nemmere at have med på farten. Jeg savner tit noget “rigtig mad”, som jeg kan tage med på rejser eller bare til frokost på jobbet. Og det her er så simpelt, og man altid vil kunne finde ingredienser til det i sit køleskab. Jeg spår stort potentiale her :)

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

13 kommentarer til “Wrap uden brød”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg har netop lavet udgaven “Wraps med laks og flødeost”, som du har skrevet i din bog “Ned i vægt med LCHF”. Opskriften rækker til 8 stk. eller 4 personer. Er det ensbetydende med at man må spise to wraps til frokost? :-) Stine

  Svar
 2. jeg bruger 2 æg og en spsk fløde pisket godt sammen.
  En 28 cm pandes fyres op på fuld knald med lidt smør på. Hæld æggemassen på panden og sluk for varmen.
  jeg laver den gerne, når jeg alligevel laver aftensmad. Når jeg er færdig med at spise, tager jeg den af panden og den er klar til at lave madpakke af, nemt og hurtigt.

  Svar
 3. Hmm . . . jeg har aldrig problem med at vende mine ægge-pandekager. Bruger 2 æg og 1½ skefuld vand og pisker godt sammen, inden den hældes på panden og fordeles som almindelige pandekager. Vender den altid først, når den er helt fast på oversiden.

  Svar
 4. Wow, jeg elsker din blog. Nu er det helt tilfældigt at det lige er på æggewraps opskriften jeg skriver :-)
  Dine opskrifter og din blog er så inspirerede for mig. Det var egentlig bare det jeg ville sige.
  Tak!

  Svar
 5. Med hensyn til at vende en omelet så lærte min bedstemor mig at man forsigtigt kan “hælde” den over på et låg eller en tallerken og derfra “sætte” panden ovenpå og vende det hele rundt – det slår aldrig fejl og jeg kan lave de fineste tykkeste fritteta’er med kartofler og de tyndeste omeletter uden problemer. (De første par gange mislykkes det dog, men når man har taget er det pærelet :) )

  Svar
 6. Jeg har forsøgt at lave ægge-wraps tit men jeg syntes altid de bliver store og klumpede og hvis endelig jeg får dem tynde nok så går de i stykker når jeg forsøger at vende dem … hvad er hemmeligheden? Min pande har en størrelse der matcher tykkelsen på den wrap jeg vil lave, panden er varm og der er en spiseskefuld kokosolie i, men enten a: går den i stykker, b: brænder den på eller c: slasker sammen når jeg forsøger at vende den og bliver så halv størrelse men dobbelt så tyk :-/

  Svar
  • Åh, jeg tror det med melfrie pandekager og æggewraps er sådan, at man for det første skal ramme den rigtige størrelse pande ift. mængde. Når jeg mislykkes eller mine brænder på, er det som regel fordi jeg er endt med for tyk en pandekage. Genrelt synes jeg dog, at små pander fungerer bedst. Jeg bruger to redskaber til at vende dem, og jeg synes heller ikke det er let. Jeg har desværre ikke de vises sten her. :-/

   Svar
 7. Denne har jeg prøvd,og den fungerer godt.Den har lang holdbarhet utenfor kjøleskapet.Jeg spiste faktisk min siste bit mere enn 24 timer etter jeg laget den,i denne tiden lå den ikke i kjøleskap.Jeg brukte ost,skinke og majones til fyll.

  Svar