Go Back
+ portioner

Baconchips med guacamole

Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

Baconchips

  • 200 g bacon

Guacamole

  • 2 avokado
  • 1 lille tomat
  • 0,25 rødløg
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 nip cayennepeber
  • 0.25 tsk hvidløgspulver
  • 1 lime saften
  • salt
  • 2-3 dråber tabasco

Sådan gør du

Baconchips

  • Læg baconskiverne på en bageplade.
  • Sæt pladen i en kold ovn og sæt termostaten på 200 grader varmluft.
  • Kig til baconskiverne efter ca. 15 minutter. I min ovn er de perfekte efter 15-17 minutter men min ovn varmer lidt ujævnt, så jeg tager dem tit ud lidt efter lidt.
  • Lad dem dryppe af på køkkenrulle og bræk dem herefter i to.

Guacamole

  • Mos avokadokødet med limesaft, krydderier og salt i en skål.
  • Skær tomat i helt små tern og knug væsken fra med køkkenrulle.
  • Hak løg fint.
  • Rør begge dele ind i guacamolen og smag til med salt, lime og tabasco.
  • Server med baconchips, enten til dypning eller anret dem som hapsere med en klat guacamole på toppen.