Gå tilbage
+ portioner
Tuntatar med avokado, sojamandler og wasabi

Tuntatar med avokado, sojamandler og wasabimayonnaise

Samlet tid: 25 minutter
Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

  • 400 g fersk tun (der har været frosset i mindst 24 timer)
  • 200 g avokado
  • 1 håndfuld krydderurter fx kørvel og persille
  • 50 g æble
  • brøndkarse
  • 2 tsk salt og friskkværnet peber
  • 1 lime saften herfra

Wasabimayonnaise

Sådan gør du

  • Skær tun og avokado i små tern.
  • Skær æblet i endnu mindre tern.
  • Hak krydderurterne.
  • Bland tun sammen med æbletern, salt, peber, citronsaft og krydderurter.
  • Brug evt. anretter-ringe hvis du gerne vil have de helt runde fine anretninger.
  • Fordel avokadoen i bunden af ringene og pres det lidt sammen.
  • Fordel tunblandingen ovenpå og pres lidt ned igen. Stil dem evt. på køl lidt inden servering.
  • Fjern ringene inden servering ved at presse ned på fyldet i midten.

Wasabimayonnaise

  • Rør mayo sammen med wasabipulver og limesaft og smag til med salt og peber. Lad gerne mayonnaisen trække inden servering.

Sojamandler

  • Rist mandlerne på en tør pande til de begynder at få farve.
  • Tilsæt soyaen imens du rører godt rundt, så alle mandlerne bliver dækkede. Lad soyaen koge helt ind.
  • Bred mandlerne ud på et stykke bagepapir. Lad mandlerne køle helt af. Hak dem groft inden servering.

Anretning

  • Fordel lidt brøndkarse på 4 tallerkner og kom en tatar på hver tallerken, fordel et par klatter wasabimayonnaise på hver og drys med sojamandler og evt. lidt ekstra krydderurter eller æbletern.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem