Gå tilbage
+ portioner
Sprødt kyllingeskind

Sprødt kyllingeskind med svampemayonnaise

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 6
Udskriv

Ingredienser

Svampemayonnaise

  • 3 spsk mayonnaise gerne hjemmelavet
  • 0,5-1 tsk dijonsennep
  • 10 g tørrede svampe fx karl johan
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 180 grader. Beklæd en bageplade med bagepapir.
  • Fjern skindet fra kyllingen i så stort et stykke som muligt.
  • Bred kyllingeskindet ud på et spækbræt og skær det i stykker. Stykkerne skal ikke være for små, da skindet svinder en del i ovnen.
  • Fordel stykkerne på bagepladen, sørg for at de ikke overlapper. Drys med havsalt.
  • Sæt pladen i oven og bag i ca. 20 minutter, til skindene er helt sprøde og lækre. Hold øje til sidst så de ikke branker. Drys evt. med lidt piment d’espalette når de er færdige.

Svampemayonnaise

  • Knus svampene til pulver fx i en kaffekværn.
  • Rør mayonnaisen sammen med sennep og rør svampepulveret i, smag til med salt og peber.
  • Lad gerne mayonnaisen trække et par timer inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem