Gå tilbage
+ portioner
squashboller

Squashboller

Samlet tid: 25 minutter
Antal: 6 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 4 æg
  • 150 g hytteost
  • 30 g smør smeltet
  • 1 tsk salt
  • 200 g squash revet
  • 2,5 dl pofiber
  • evt. solsikkekerner eller andre kerner/frø til drys

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 190 grader.
  • Blend hytteost med æg, salt og smeltet smør til dejen er homogen.
  • Pres væske ud af den revede squash.
  • Bland revet squash og pofiber i og lad dejen hvile et øjeblik.
  • Form dejen til boller på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Drys evt. med solsikkekerner, birkes eller sesamfrø.
  • Bag bollerne i 12-15 minutter til de er gyldne på toppen.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem