Go Back
+ servings
Koldskåls Panna Cotta - lækker sukkerfri sommerdessert

Koldskåls Panna Cotta

Udskriv Pin
4
|
3 t 20 min

Ingredienser

  • 3,5 dl fløde
  • 3 blade husblas
  • 60 g sødning fx SukrinMelis
  • 2,5 dl kærnemælk
  • saft og skal fra ½ citron
  • kornene fra ½ vaniljestang

Drys

  • lidt hakkede nødder
  • lidt friske bær fx de søde danske jordbær

Sådan gør du

  • Udblød husblassen i koldt vand.
  • Varm resten undtagen kærnemælken op til kogepunktet og tag fløden af varmen.
  • Knug husblassen fri for vand og rør den ud i den varme fløde.
  • Rør kærnemælken i flødemassen lidt ad gangen.
  • Fordel massen i 4-6 forme og stil dem på køl i mindst 3 timer, til massen er stivnet.
  • Server fx med jordbær og evt. nogle hakkede ristede nødder.