Go Back
+ servings

Hjemmelavede chokolader med stevia

Antal: 20 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g kakaosmør
  • 1 stor spsk kokosolie
  • 10 dråber Stevia jeg har købt en flaske i Barcelona men har siden set den samme slags i Bilka*
  • 4 spsk kakaopulver
  • ½ tsk vanilje
  • evt. gojibær til at gøre dem lækre og chewy.

Sådan gør du

  • Smelt kakaosmør og kokosolie over vandbad og rør de øvrige ingredienser i.
  • Smag til. Det er ikke en sød chokolade, det her.
  • Hæld ca. 4 gojibær i hver chokoform og hæld den flydende chokolade over.
  • Sæt på køl eller frost og lad dem stivne.
  • Chokoladerne har en pudsig eftersmag, som alle steviachokolader har, men det sætter jo bare sine naturlige begrænsninger for, at man forgriber sig for vildt på dem. :-)

Noter

*Vær opmærksom på at alle steviaprodukter søder forskelligt og tjek også for, hvad den i øvrigt indeholder. Mange steviaprodukter på markedet indeholder rørsukker eller maltitol.