Go Back
+ servings

Aspargessalat med citron, parmesan og hasselnødder

Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g grønne asparges
  • 200 g hvide asparges kan erstattes med grønne
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • 1 håndfuld basilikum
  • saften fra 1 citron
  • 30 g parmesan
  • 30 g ristede hasselnødder
  • 2 spsk olivenolie
  • smør til stegning
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Knæk enderne af de grønne asparges. Skræl de hvide asparges og knæk enderne af.
  • Varm smørret op på en pande og steg de hvide asparges i et par minutter ved middel varme.
  • Tilsæt de grønne asparges og rødløget og steg videre i et par minutter, til begge typer asparges er møre.
  • Riv parmesanen på et rivejern eller lav bredere strimler med en kartoffelskræller.
  • Hak hasselnødder og basilikum
  • Anret alle ingredienserne på et fad og dryp med citronsaft, olivenolie og giv det et drys salt og peber.