Go Back
+ servings
LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty

Ret: Snack, Søde sager
Køkken: LCHF, Low carb
Keyword: Low Carb, Sukkerfri, LCHF, børn, Snack, Chokoladekage, chokolade, Kokos
Samlet tid: 2 timer
Antal: 15 stk
Kalorier: 159.77kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 200 g kokoscreme ca. kom dåsen med kokosmælk i køleskabet, så mælk og creme skiller og brug kun cremen!
  • 2 spsk kokosolie (reklamelink)
  • 2 spsk SukrinMelis (reklamelink)
  • 150 g almindeligt kokosmel (reklamelink)
  • 150 g. mørk chokolade 70-85%

Sådan gør du

  • Lad dåsen med kokosmælk stå i køleskab en dags tid, så den skiller og brug så kun den tykke kokoscreme i toppen.
  • Smelt kokoscremen i en kasserolle sammen med kokosolien.
  • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
  • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
  • Lad stå i køleskab nogle timer, så den stivner, og du kan skære den ud. Du kan også sætte den i fryser og skære den ud derfra.
  • Smelt 2/3-dele chokoladen i vandbad. Tag skålen af og rør den sidste 1/3 i, til den er helt smeltet.
  • Dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
  • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede. Godis uden blodsukkerstigning og humørsyge. Mums!