Go Back
+ servings
Kernebrød - opskrift på det bedste LCHF kernebrød uden mel

Kernebrød uden mel

Ret: Frokost
Køkken: Dansk
Keyword: Low Carb, Påskefrokost, LCHF, Frokost, brød, Julefrokost
Samlet tid: 1 time 20 minutter
Antal: 1 stk
Kalorier: 4347.4kcal
Udskriv

Ingredienser

  • 100 g hørfrø
  • 150 g græskarkerner
  • 100 g sesamfrø
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g mandler grofthakkede
  • 50 g hasselnødder grofthakkede
  • 150 g revet lagret ost
  • 5 æg
  • ½ dl olie
  • 2 tsk salt

Sådan gør du

  • Bland kerner, frø og nødder blandes i skål med olie og salt.
  • Rør æggene ind i kerneblandingen sammen med den revne ost.
  • Hæld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i 70 min. ved 160 grader.