Go Back
Hjemmerørt remoulade med fiskefrikadeller LCHF

Fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade

Udskriv Pin
|

Ingredienser

FISKEFRIKADELLER – 4 PERSONER

  • 600 g torsk
  • 1 løg
  • 1 æg
  • 1-2 tsk husk
  • salt og peber
  • smør eller kokosolie til stegning

1 GLAS

  • 4-5 spsk god mayo
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk karry
  • 1 tsk gurkemeje (for farvens skyld)
  • 1 tsk sukrin (reklamelink), måske mere, alt efter hvor sød, du vil have den
  • 1 håndfuld finthakkede drueagurker (brug minihakkeren, det er nemmest)

Sådan gør du

SÅDAN - FISKEFRIKADELLER

  • Skær torskefileterne i mindre stykker og put alle ingredienser i foodprocessoren. Blend til du har en grov fiskefars. Form den til frikadeller og steg dem på begge sider i smør.
  • De blev gode og faste og kun med mild fiskesmag. Selv manden i huset kunne lide dem. Against all odds…!
  • Forinden havde jeg lavet en gang lynrørt remoulade efter den samme opskrift, som jeg brugte sidst. Men jeg kan jo lige bringe den igen, for hjemmeørt remoulade er jo et genial alternativ til traditionel remoulade, som er spækfyldt med sukker og tvivlsomme fedtstoffer:

SÅDAN - HJEMMERØRT REMOULADE

  • Rør det hele sammen og hæld på glas :-)