Go Back
LCHF KOLDSKÅL

Cremet koldskål - laktosefri, sukkerfri og low(er) carb

Udskriv Pin
|

Ingredienser

  • 6 æggeblommer
  • dl laktosefri piskefløde
  • 1 dl laktosefri yoghurt naturel fra Thise
  • ½ liter soyamælk uden sukker
  • tsk vaniljepulver
  • 4 spsk sukrin melis
  • Skal fra 1½ økocitron
  • Saft fra 1 økocitron

Sådan gør du

  • Vi skal bruge tre skåle her. To mindre og en større. Æggeblommerne piskes med sukrin og vanilje til en lys æggesnaps i den ene lille skål. Fløden piskes luftig i den anden lille skål. I den store skål hældes soyamælken, yoghurten, citronskal- og saft og blandes godt. Æggesnaps og piskefløde røres forsigtigt heri. Du kan også godt piske dem sammen, men så må du leve med lidt skum på toppen.