Go Back
+ servings
LCHF - Bounty - Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Hjemmelavet bounty uden sukker (igen?)

Udskriv Pin
9 stk
|

Ingredienser

  • Halvdelen af cremen af 1 stor dåse kokosmælk*
  • 1 spsk kokosolie (reklamelink)
  • 1 spsk sukrin (reklamelink), eller mere hvis du vil have dem sødere
  • 75 g. kokosmel (reklamelink)
  • 100 g. mørk chokolade 70-85%

Sådan gør du

  • Smelt kokosmælken i kasserolle sammen med kokosolien.
  • Tilsæt Sukrin og til sidst kokosmelet.
  • Beklæd en bageform eller en rugbrødform med plastikfilm og pres kokosmassen derned.
  • Lad massen stå i køleskab nogle timer, så den stivner og du kan skære den ud i firkanter.
  • Smelt chokoladen i vandbad sammen med lidt kokosolie og dyp dine små bountyer deri ved hjælp af to gafler.
  • Køl af i køleskab igen og spis, når de er helt afkølede.

Noter

*Lad dåsen stå i køleskab et par timer forinden, så den skiller og brug så kun den tykke del i toppen. Altså halvdelen af den tykke del.