Gå tilbage
+ portioner
LCHF kanelsnegle - uden mel og sukker --> madbanditten.dk

Low carb kanelsnegle

Samlet tid: 30 minutter
Antal: 15
Udskriv

Ingredienser

Fyld

Sådan gør du

  • Pisk æg og sødning sammen.
  • Tilsæt fløde og det smeltede smør og pisk igen.
  • Bland de tørre dele i og lad dejen hvile i 10 min. I løbet af de 10 minutter, suger fibrene fra loppefrøskallerne og fra kokosfibrene væsken til sig, så du får en dej, der (næsten) er til at håndtere med fingrene.
  • Bland ingredienserne til kanel-fyldet med en gaffel, til smørret ikke længere ses.
  • Og her kommer så udfordringen. Skal kanelsneglene rullles?
  • Jeg delte min dej i to og rullede den ene del fladt mellem to stykker bagepapir.
  • Fjernede forsigtigt det øverste bagepapir og smurte halvdelen af fyldet på og rullede forsigtigt. Det var svært, og dejen klistrede til bagepapiret, men jeg fik lirket dejen rundt om med fingrene og fik sat dejen sammen igen, der hvor den gik i stykker. Og til sidst havde jeg en lille, fin rulle.
  • Jeg skar stykker af rullen og lagde dem over på en bageplade. Pressede dem flade og penslede dem med æggehviderne. De skal have 12-15 min i ovnen ved 175 grader.
  • Den anden halvdel af dejen lavede jeg små boller af, som jeg pressede flade og smurte fyldet ovenpå og bagte i ovnen. Det var den dovne version. Jeg tænkte, at nok røg æstetikken, men smagen ville være den samme. Begge dele var rigtigt.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem