Go Back
Hjemmelavet marcipan og julekonfekt med hjemmelavet sukkerfrit marcipan - LCHF --> Madbanditten.dk

Hjemmelavet marcipan med orangechokolade og hindbær

Udskriv Pin
|

Ingredienser

  • 300 g mandelmel (reklamelink)
  • 3 spsk SukrinMelis (reklamelink)
  • 1 tsk mandelessens (kan udelades, men jeg synes næsten, den hører til)
  • 1 bøger pasteuriserede æggehvider + yderligere 2 spsk

Overtræk:

  • 100-150 g mørk chokolade (70-85 %)
  • Skallen fra ½ økoappelsin (kan udelades)
  • Frysetørrede hindbær som fræk topping (kan også udelades)

Sådan gør du

  • Bland mandelmelet med Sukrinmelis, mandelessens og æggehviderne.
  • Rør godt rundt med en ske og saml så dejen med hænderne. Sæt den på køl en times tid, inden du begynder at trille den.
  • Tril marcipanen til kugler.
  • Smelt chokoladen i vandbad og rør appelsinskallen heri. Jeg er totalt sucker for chokolade med appelsinsmag. Elsker det bare!
  • Dyp herefter marcipankuglerne i chokoladen ved hjælp af to gafler og stil dem på en tallerken dækket med bagepapir.
  • Når alle kugler er overtrukket, drysser du de frysetørrede hindbær på toppen og sætter hele herligheden på køl og lader chokoladen stivne.
  • Voilà! Smukke og lækre julegodter uden blodsukkerballade!

Noter

PS: Er der smeltet chokolade til overs? Hæld resten i chokoladeforme og sæt dem på køl, og du har frække orangechokolader til aftenhyggen. Win!