Go Back
+ servings
Blomkålspizza opskrift - Madbanditten.dk

Blomkålspizza og hjemmelavet urtesalt

Antal: 4
Udskriv

Ingredienser

Bund - til en bageplade

  • 4-500 g blomkål
  • 150-200 g revet ost gerne en med smag, fx en lagret cheddar
  • 2 æg
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • Lidt oregano

Fyld - du bestemmer men fx:

  • Tomatsauce
  • Revet ost
  • Parmaskinke
  • Oliven
  • Rucola

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 230 grader varmluft. Riv blomkål og ost fint på din
    og bland det godt med resten af ingredienserne, til du har en lidt smattet dej.
  • Arbejd dejen ud på bagepladen med bagepapir - brug hænderne eller en dejskraber.
  • Bag bunden i ca. 10 minutter, eller indtil den er flot og gylden.
  • Tag den ud og lad den afkøle, inden du fylder dit yndlingsfyld på. Min har som sagt den fået et lag tomatsauce først, et lag revet ost, parmaskinke og oliven.
  • Bag den igen i måske 8 minutter, eller indtil osten er smeltet og skinken krøllet. Lad pizzaen hvile, inden den serveres. Osten i bunden skal lige have lov at samle sig igen. Ellers kan den være lidt porøs i det.
  • Pynt med rucola og hjemmelavet urtesalt.