Gå tilbage
+ portioner
LCHF-fudge med peanutbutter

Blød LCHF-fudge med peanutbutter

Samlet tid: 3 timer
Antal: 12 stk
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld smør, fløde, Sukrin Goldog vanilje i en kasserolle og lad det koge op. Rør det rundt.
  • Skru langt ned for varmen og lad det stå og småkoge i alt mellem 20-60 min. Personligt er jeg i den utålmodige ende, og min når derfor ikke at få mere end 20-30 min. med småkogning.  
  • Rør i den ind imellem, men ikke hele tiden, så skiller den.
  • Når den bliver tyk i siden, er den ved at være færdig. Sluk for varmen og rør peanutbutter i. Nu bliver massen lidt tynd i det igen, men fortvivl ej. Bare hæld den i en form beklædt med husholdningsfilm og stil den på frost nogle timer.
  • Herefter kan du skære den ud i små, fine firkanter.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem