Go Back
+ servings
LCHF focacciabrød

LCHF-focacciabrød

Ret: Tilbehør, Brød
Køkken: Italian, Italiensk, Spansk
Keyword: tilbehør, brød, bagværk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 2 brød
Kalorier: 1272.15kcal
Udskriv

Ingredienser

Focacciabrød - to små bradepander

  • 3 dl hytteost (4%)
  • 6 æg
  • 40 g smeltet smør
  • 2 dl mandler (afskallede, hvis du vil have et "hvidt" brød)
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 2 spsk loppefrøskaller (adlink)
  • 1 tsk salt
  • 2 tsk bagepulver

Variant 1

  • 20 sorte oliven uden sten
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 tsk flagesalt

Variant 2

  • 100 g soltørrede tomater grofthakket
  • 1 tsk flagesalt

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 170 grader. Blend hytteosten fri for klumper sammen med æggene og hæld det flydende smør heri.
  • Mal nødder og kerner til mel i foodprocessoren og tilsæt loppefrøskaller, salt og bagepulver. Rør blandingen godt sammen med hytteostblandingen.
  • Del dejen i to dele. Kom dejen i to små bradepander beklædt med bagepapir og forbag dem i 10-15 minutter. Tag dem ud af ovnen.
  • Pynt brødene med enten at presse oliven/soltørrede tomater let ned i dejen og drysse med rosmarin og flagesalt.
  • Bag dem færdigt i ovnen i yderligere 15-20 minutter.
  • Skær op i firkanter og server!