Go Back
+ servings
Æble-kanel pandekager - LCHF - mine bedste opskrifter

Æble-kanel pandekager med æblemos og nøddeknas

Samlet tid: 20 minutter
Antal: 8 stk
Udskriv

Ingredienser

Æblemos

Nøddeknas

  • 100 g mandler grofthakkede
  • 1 spsk kokossukker evt. mere for en sødere version.
  • 1-2 tsk kanel
  • 1 spsk vand ca.

Sådan gør du

  • Blend eller pisk dejen godt sammen og steg på panden i kokosolie eller smør.
  • Server med æblemos, nøddeknas eller flødeskum pisket med vaniljepulver.

Æblemos

  • Æblemosen har jeg lavet ved at skære æbler i tern (kan både laves med og uden skræl), lidt kanel, lidt vaniljepulver og en lille smule vand. Kog æblerne bløde og blend eller mos sammen.

Nøddeknas

  • Rist nødderne på en pande ved middel varme sammen med kokossukker, kanel og vand, til vandet er fordampet og nødderne virkertørre.
  • Hvis de er for våde, kan du tørre dem efterfølgende i ovn ved 150 grader i 10-15 minutter. Jeg lod dem bare afkøle på et stykkebagepapir og hakkede dem groft.