Go Back
+ servings
Broccolisalat LCHF

Spicy broccolisalat

Ret: Tilbehør
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 2
Udskriv

Ingredienser

  • 1 broccoli (jeg brugte et øko-broccoli og de er lidt mindre end de konventionelt dyrkede)
  • 2 fed hvidløg, grofthakket
  • 1 rød chili, udstenet og fintsnittet (lad evt. en lillesmule af stenene sidde tilbage for mere bid!)
  • 1 spsk revet ingefær
  • 2 spsk kokosolie uden smag
  • 1 håndfuld saltede peanuts
  • salt

Sådan gør du

  • Skær broccoli i mindre stykker.
  • Opvarm kokosolie på en pande og sauter hvidløg, chili og ingefær herpå.
  • Hæld broccoli ved, drys med lidt salt og vend det hele godt rundt på panden. Tilsæt evt. en lille smule vand. Når broccolien har fået fremhævet sin grønne farve, er den færdig.
  • Hæld i et serveringsfad og drys peanuts over. Easy-peasy!