Go Back
+ servings
Hjemmelavet kokosyoghurt - Madbanditten.dk

Hjemmelavet kokos-yoghurt

Antal: 8 portioner
Udskriv

Ingredienser

Sådan gør du

  • Hæld kokosmælken i en stor gryde. Jeg brugte tre hele dåser og kun cremen fra den fjerde i håb om en tykkere og mere cremet yoghurt.
  • Varm kokosmælken op til 85 grader og lad den herefter nedkøle til 45 grader.
  • Rør nu bakteriekulturen i. Jeg hældte min på de lukkede glas fra Nutrifloras boks og lod dem stå i boksen i ca. 10 timer. Herefter blev de sat på køl i en dags tid, før vi tog hul på dem.

Noter

Har du ikke en Nutriflora yoghurtboks, kan du hælde din yoghurt i en beholder med låg på og sætte den et sted med konstant lun temperatur. Folk foreslår på radiatoren, pakket ind i et tæppe i fodenden af sengen, etc. I øjeblikket laver jeg yoghurt i dehydratoren, hvor den har fået 10-12 timer ved 37 grader, men der går lige en dags tid, før jeg kender resultatet af den. Et ophold i ovn, som er varmet en smule op, slukket og med ovnlyset tændt,  kan måske gøre det samme. Jeg har ikke prøvet.