Go Back
+ portioner
Thai Chicken Salad

Thai Chicken Salad med hvidkål

Samlet tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g hvidkål fintrevet
  • 2 stængler citrongræs fintsnittet
  • 1 rød chili udstenet og finthakket
  • 1 håndfuld friske mynteblade
  • 1 håndfuld friske korianderblade
  • 1 håndfuld friske thai-basilikumblade fås hos grønthandleren eller i større supermarkeder
  • 300 g tilberedt kylling eller anden kødrest

Dressing

  • 2 spsk sesamolie
  • 2 spsk tamari glutenfri soja
  • 1-2 lime saften herfra
  • 1-2 tsk fiskesovs jo, der er sukker i
  • 1 spsk ingefær revet

Sådan gør du

  • Vend hvidkål, citrongræs og chili i en skål.
  • Rør dressingen sammen og rør den ind i hvidkålssalaten.
  • Skær kyllingen i mindre stykker og vend den i salaten sammen med de hakkede urter.
  • Server, spis og vær glad.