Go Back
råkost med karse og græskarkerner

Råkost med karse og spicy græskarkerner

Udskriv

Ingredienser

2 PERSONER

  • 1 god skål snittet hvidkål
  • 1 bakke karse
  • 1 dl græskarkerner
  • smør eller kokosolie til stegning
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 nip cayennepeber

DRESSING

  • 3 spsk koldpresset olivenolie
  • 3 spsk æblecidereddike
  • salt

Sådan gør du

  • Snit hvidkål og hæld det i en skål.
  • Rør dressingen sammen og vend den rundt i hvidkålen.
  • Klip karse og strø det ud over.
  • Opvarm kokosolie eller smør på panden og rist røget paprika og cayennepeber heri.
  • Tilsæt græskarkernerne og vend dem godt rundt ved middel varme. Når græskarkernerne tager farve og begynder at "poppe", er de færdige. Lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle og drys på salaten inden servering.